نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: به روز آوری اطلاعات برنامه از اینترنت

  1. #1

    Lightbulb به روز آوری اطلاعات برنامه از اینترنت

    سلام دوستان و مدیران حرفه ای.
    من میخوام برای نمایندگی مزدا که کارمند این نمایندگی ام، یه برنامه بنویسم که به مشتریان خودشون ارسال کنند.
    این برنامه عملکرد کلی و فضای کارش اینجوری{توی یک فرم تصویری کوچک از تمام خودرو های این نمایندگی وجود داره که روی هر تصویر کلیک کنی وارد فرم اقساط میشه، این فرم اقساط شامل تعدادی optionbutton , textbox هست که هر زمان روی هرکدام از optionbutton ها کلیک کنید شرایط مربوط به این اقساط داخل textbox نمایش داده میشه}
    optionbutton هر کدام تعداد اقساط را نمایش می دهند
    تصویری از نمای برنامه رو ضمیمه کردم.

    Untitled.jpg

    لطفا راهنمایی کنین چطور اطلاعات به برنامه بدم که هر زمان قیمت ها تغییر کرد، با تغییر اطلاعات کاربر زمانی به اینترنت وصل شد برای اون هم شرایط بروزرسانی بشه
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 08 اردیبهشت 1395 در 02:53 صبح

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی برای استارت یک برنامه

    سلام

    لازمه اینکار داشتن یک سایت دامین و هاست واسطه هستش که در ساده ترین حالت اطلاعات رو روی اون آپلود کنید و در برنامه کاربر اونها رو بخونید و وارد برنامه کنید

    روش دیگه استفاده از زبانی مثل php یا asp برای برنامه نویسی سمت سرور سایت و اتصال به اون از طریق وب سرویس هستش که کار و تخصص بیشتری نیاز داره

    البته اگر اینترنت کاربران و شما Ip Valid داشته باشه از طریق برنامه نویسی سوکت هم میشه خیلی ساده تر اینکار رو انجام داد

    یک راه بسیار ساده هم وجود داره که متاسفانه تقریبا تمام سرویس دهنده های وب اون رو می‌بندن و اون استفاده از بانک اطلاعاتی بر روی اینترنته که در این راه فقط مسیر فایل بانک اطلاعاتیتون یک آدرس اینترنتی میشه

    البته اگر جستجو کنید تو همین سایت هم بچه ها نمونه ای گذاشته بودن که محتویات یک تکست باکس رو روی سایت ذخیره و بازیابی می‌کرد و نمونه های آماده دیگه هم موجوده که تو گوگل جستجو کنید
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  3. #3

    نقل قول: راهنمایی برای استارت یک برنامه

    سلام دوست عزیز...من این برنامه رو کامل کردم به کمک شما عزیزان.
    حالا اگه بخوام آپدیت براش اضافه کنم چجور؟
    یعنی بعد از چند وقت یک قسمت دیگه به برنامه اضافه بشه(مثلا یک فرم دیگه)

  4. #4

    نقل قول: به روز آوری اطلاعات برنامه از اینترنت

    سلام

    معمولا بهترین کار اینه که برنامتون رو به صورت کتابخونه های مختلف که هر کدوم کار خاصی انجام میدن بنویسید یعنی فایلهای DLL که در خود وی بی هم می‌تونید ایجاد کنید، اینطوری هر قسمتی از برنامه رو که خواستید آپدیت کنید فقط همون Dll رو دانلود می‌کنید با نهایتا یک Dll مدیریت کلی برنامه
    به جای Dll از فایلهای Exe معمولی هم میشه استفاده کرد ولی Dll انعطاف پذیری و امکان ارتباط بیشتری با برنامه اصلی داره

    البته اگر سرعت و حجم چندان مهم نباشه کل برنامه رو هم میشه یکجا آپدیت کرد

    برای این کارها میشه یه فایل متنی ساده که ورژن آخرین نسخه برنامه توش نوشته شده رو روی هاست آپلود کرد و برنامه موقع چک کردن آپدیت این فایل رو دانلود کنه و شماره آخرین ورژن رو از توش بخونه، اگر از ورژن خودش جدیدتر بود به کاربر پیام آپدیت بده، لینک فایل یا فایلهای آپدیت جدید هم می‌تونه داخل همون فایل باشه ولی بهتره در یک فایل دیگه نوشته شده باشه تا حجم کمتری برای چک کردن آپدیتها مصرف بشه
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  5. #5

    نقل قول: به روز آوری اطلاعات برنامه از اینترنت

    ممنون و سپاس
    و اخرین سوالم.
    چه مراحلی رو طی کنم این برنامه تحت وب انجام بشه؟

  6. #6

    نقل قول: راهنمایی برای استارت یک برنامه

    یک راه بسیار ساده هم وجود داره که متاسفانه تقریبا تمام سرویس دهنده های وب اون رو می‌بندن و اون استفاده از بانک اطلاعاتی بر روی اینترنته که در این راه فقط مسیر فایل بانک اطلاعاتیتون یک آدرس اینترنتی میشه

    البته اگر جستجو کنید تو همین سایت هم بچه ها نمونه ای گذاشته بودن که محتویات یک تکست باکس رو روی سایت ذخیره و بازیابی می‌کرد و نمونه های آماده دیگه هم موجوده که تو گوگل جستجو کنید
    سلام من هر چی دنبال این سورس گذشتم نبود ممنون میشم اگه کسی این سورسه رو داره بذار اینجا یا لینک بده دانلود کنم .

    سپاس
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : دوشنبه 14 تیر 1395 در 17:10 عصر

  7. #7

    نقل قول: به روز آوری اطلاعات برنامه از اینترنت

    سلام
    خیلی ساده است، این یک نمونه برای اتصال به MySql
    ولی بیخود وقتتون رو روی این مورد هدر ندین، حتی اگر سرویس دهنده ای پشتیبانی کنه ممکنه بعدا پشتیبانیش رو قطع کنه و دستتون بمونه تو پوست گردو

    With ADO, you can open a connection, open a recordset on that  connection, disconnect the recordset from the connection and close the  connection. This gives you a recordset that is sitting at the client  with no active connection to the server. Connections eat up resources at  the server, so depending on the number of users you're going to have,  disconnected recordesets can help you service more users with a smaller  server. You can use the recordset in a batch mode (as in my example) or  you can bind it to a grid or the controls on your form. Changes to your  form (and therefore the recordset) only exist at the client. When you're  ready to apply the changes to the database (the user clicks the Save  button), you open the connection, reconnect the recordset to it and call  the .UpdateBatch method to apply all of the changes in the recordset to  the database. (FYI - If you have an open recordset that is tied to a  connection and you close the connection, the recordset closes too. This  is why you MUST disconnect the recordset BEFORE closing the connection.)


    Sub Main()
    Dim cn As ADODB.Connection
    Dim rs As ADODB.Recordset
    Dim strSQL As String

    Set cn = New ADODB.Connection
    Set rs = New ADODB.Recordset

    cn.Provider = "MSDASQL"
    cn.Properties("Persist Security Info") = True
    cn.Properties("Prompt") = adPromptNever
    cn.Properties("Password") = "LetMeIn"
    cn.Properties("User ID") = "dcaillouet"
    cn.Properties("Extended Properties") = "Driver=mysql;server=11.100.255.252;Database=TestD b;Option=1"
    cn.Open

    strSQL = "Select * from TableX"
    rs.ActiveConnection = cn
    rs.CursorLocation = adUseClient
    rs.CursorType = adOpenStatic
    rs.LockType = adLockBatchOptimistic
    rs.Properties("Update Criteria") = adCriteriaTimeStamp
    rs.Properties("Update Resync") = adResyncInserts + adResyncUpdates
    rs.Source = strSQL
    rs.Open
    rs.MarshalOptions = adMarshalModifiedOnly
    Set rs.ActiveConnection = Nothing

    cn.Close

    Do While Not rs.EOF
    'Do something with the data here
    rs.Fields("FieldNameHere").Value = "Testing 1 2 3"
    rs.MoveNext
    Loop

    cn.Open
    Set rs.ActiveConnection = cn
    rs.UpdateBatch adAffectAll

    rs.Close
    cn.Close
    Set rs = Nothing
    Set cn = Nothing
    End Sub
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

تاپیک های مشابه

  1. به روز اوری اطلاعات یک صفحه (datagrid)
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 13 مهر 1391, 07:29 صبح
  2. به روز رسانی اطلاعات پس از تایید admin
    نوشته شده توسط sadegh.rj در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 20 دی 1390, 13:35 عصر
  3. سوال: به روز شدن اطلاعات دیتابیس از طریق سایت دیگر
    نوشته شده توسط fa_karoon در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 21 مهر 1390, 22:23 عصر
  4. به روز آوری اطلاعات کلاینت ها در سرور راه دور
    نوشته شده توسط jahani1148 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 09 تیر 1386, 21:21 عصر
  5. ای بابا از دست این پیشرفت و به روز اوری
    نوشته شده توسط mohsengrisly در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 25 تیر 1384, 12:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •