نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: آموزش کتابخانه ی volley در اندروید (فارسی)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    Post آموزش کتابخانه ی volley در اندروید (فارسی)

    آموزش فارسی و روان کتابخانه ی volley در اندروید برای برنامه های مبتنی شبکه که نیاز به درخواست و ارسال داده ها از سرور دارند
    لینک آموزش
    آخرین ویرایش به وسیله godofphp : پنج شنبه 13 خرداد 1395 در 13:08 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: آموزش کتابخانه ی volley در اندروید (فارسی)

    آموزش بروزرسانی شد
    آخرین ویرایش به وسیله godofphp : پنج شنبه 13 خرداد 1395 در 13:13 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: آموزش کتابخانه ی volley در اندروید (فارسی)

    حل کردن مشکل فارسی در کتابخانه ی volley برای همیشه با ساخت یک کلاس جدید به نام JsonArrayRequestUTF8 - این کلاس برای متدهای JsonObjectRequest و StringRequest نیز کاربرد دارد کافیست نام کلاس مشتق شده را تغییر دهید و نوع متغیرهای ارسالی دریافتی را بسته به نام کلاس عوض کنید


    /**
    * Created by Abbas Nikzad on 5/27/2016.
    */
    public class JsonArrayRequestUtf8 extends JsonArrayRequest {
    public JsonArrayRequestUtf8(String url, Response.Listener<JSONArray> listener, Response.ErrorListener errorListener) {
    super(url, listener, errorListener);
    }


    @Override
    protected Response<JSONArray> parseNetworkResponse(NetworkResponse response) {


    try {
    String json = new String(
    response.data,
    "UTF-8"
    );


    return Response.success(
    new JSONArray(json),
    HttpHeaderParser.parseCacheHeaders(response)


    );


    } catch (UnsupportedEncodingException e) {
    return Response.error(new ParseError(e));
    } catch (JSONException e) {
    return Response.error(new ParseError(e));
    }
    }
    }
    }



    توضیحات اضافی :
    یک کلاس جدید بسازید و محتویات کدهای بالا را کپی کنید حال نام کلاس را منبطق با نام فایلی کلاسی که درست کردید عوض کنید
    از این پس برای درخواست های خود از این کلاس استفاده کنید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار NeoFighT
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    teh
    پست
    295

    نقل قول: آموزش کتابخانه ی volley در اندروید (فارسی)

    سلام ،
    آقا نمیخواستم پست الکی بزارم ولی نتونستم تحمل کنم ،
    واقعا ممنونم خیلی آموزش خوبیه ، دمتون گرم واقعا.
    در ضمن ، میشه لینک githubش رو بدین؟
    چون من دیدم depricate شده بود گفتم شاید اشتباه رفتم.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: آموزش کتابخانه ی volley در اندروید (فارسی)

    نقل قول نوشته شده توسط NeoFighT مشاهده تاپیک
    سلام ،
    آقا نمیخواستم پست الکی بزارم ولی نتونستم تحمل کنم ،
    واقعا ممنونم خیلی آموزش خوبیه ، دمتون گرم واقعا.
    در ضمن ، میشه لینک githubش رو بدین؟
    چون من دیدم depricate شده بود گفتم شاید اشتباه رفتم.
    خواهش میکنم نظر لطف شماست
    اگه منظورتون گیتهاب کدهای بالاست بفرمائید : حل مشکل فارسی در کتابخانه ی volley
    در مورد depricate هم اگه بیشتر توضیح بدهید بهتر میشه
    دقیقا کجای کدهای این خطا رو میده فکر نکنم هیچ یک از متد ها یا کلاس های بالا منقضی شده باشن

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: آموزش کتابخانه ی volley در اندروید (فارسی)

    فایل ویدیویی این آموزش با زبان فارسی و کیفیت بالا تهیه شده است

تاپیک های مشابه

  1. آموزش استفاده از ProGurd در اندروید از Lynda.com
    نوشته شده توسط slr560 در بخش Android Studio
    پاسخ: 18
    آخرین پست: سه شنبه 05 بهمن 1395, 09:33 صبح
  2. آموزش سورس ارسال sms در اندروید به زبان سی شارپ
    نوشته شده توسط Mohammadm در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 10 تیر 1394, 09:11 صبح
  3. درخواست آموزش ساخت اکشن بار در اندروید
    نوشته شده توسط ehsanh22 در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 09 آذر 1393, 14:26 عصر
  4. آموزش : مقالاتی درباره وب‌ویو در اندروید
    نوشته شده توسط sco1385 در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 07 خرداد 1393, 21:23 عصر
  5. آموزش - ساخت Thumbnail تصاویر در اندروید
    نوشته شده توسط ahrimaneahurai در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 27 آبان 1392, 12:08 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •