نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل اعداد Random و البته غیر تکراری

  1. #1

    Question مشکل اعداد Random و البته غیر تکراری

    سلام. من میخوام در یک رنج مثلا بین 1 تا 10 تمام اعداد 1 تا 10 را به صورت تصادفی و غیر تکراری در آرایه قرار بدم. مثلا آرایه به شکل زیر در بیاد: {3،5،7،4،8،2،9،1،6،10}
    و از کد زیر هم استفاده می کنم:
    int cout=0; //loop index
    Int16 i; //new generated number

    ArrayList* array=new ArrayList(Num); //num==size af array
    Random* random=new Random();

    do
    {
    i=random->Next(1,RecNo); //RecNo== random Range
    if(!array->Contains(__box(i)))
    {
    array->Add(__box(i));
    cout+=1;
    }
    }while(cout<Num)

    اما سیتم در یک حلقه بینهایت می افته و به نظر مشکل از اینه که سیستم نمی تونه همه اعداد رو تولید کنه. می تونید یه راه حل بهم پیشنهاد کنید؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Armanprogrammer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    کرج
    پست
    109
    حرفت درسته کامپیوتر نمیتونه همه اعدادو درست کنه و چون داده های تصادفی کاملا هم تصادفی نیستن به خاطر همین مشکل پیدا میکنی میتونی از زمان استفاده کنی و دستور srand شاید مشکلت حل شه وگرنه باید خودت یک تابع برای محاسبه اعداد تصادفی درست کنی

  3. #3
    تو تاپیکای جواب داده شده حداقل 2 راه حل برای این مساله وجود داره
    بخش دلفی و الگووریتم رو سرچ کن
    مهم روش رسیدن به حله، نه زبونی که واسه این منظور استفاده شده

  4. #4
    #include <vector>
    #include <algorithm>
    #include <functional>
    #include <iostream>

    int main( ) {
    using namespace std;
    vector <int> v1;
    vector <int>::iterator Iter1, Iter2;

    int i;
    for ( i = 1 ; i <= 9 ; i++ )
    {
    v1.push_back( i );
    }

    random_shuffle( v1.begin( ), v1.end( ) );
    cout << "The original version of vector v1 is: ( " ;
    for ( Iter1 = v1.begin( ) ; Iter1 != v1.end( ) ; Iter1++ )
    cout << *Iter1 << " ";
    cout << ")." << endl;

    لطفا از تگ code به جای ltr استفاده کنید
    با تشکر
    سپیدار
    آخرین ویرایش به وسیله Sepidar : یک شنبه 19 شهریور 1385 در 00:41 صبح

  5. #5
    اولا که از الگوریتمهای آماده STL استفاده کرده اید. در واقع این بنده خدا میخواد بدونه random_shuffle چجوری کار میکنه.

    ثانیا هم که پیغامت برای چاپ آرایه در هم ریخته مشکوک میزنه. کدت کپی نیست که؟

  6. #6

    نقل قول: مشکل اعداد Random و البته غیر تکراری


  7. #7
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: مشکل اعداد Random و البته غیر تکراری

    به اینجا یک نگاه بنداز

    https://barnamenevis.org/showthread.p...A7%D8%B1%DB%8C

تاپیک های مشابه

  1. تابع Random در وی‌بی
    نوشته شده توسط zh_parsai در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 22 دی 1385, 14:57 عصر
  2. انتخاب چند رکورد به صورت random ?
    نوشته شده توسط majid325 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 23
    آخرین پست: سه شنبه 23 آبان 1385, 19:07 عصر
  3. کلاس Random
    نوشته شده توسط kiani_behzad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 14 آبان 1385, 19:39 عصر
  4. Random
    نوشته شده توسط مهدوی پور در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 03 فروردین 1385, 14:32 عصر
  5. سئوالی در مورد کار با فایلهای Random
    نوشته شده توسط Vahab در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 03 مرداد 1382, 07:13 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •