نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: JQuery Unobtrusive Ajax in MVC 6

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار alireza_rashvand
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    331

    Lightbulb JQuery Unobtrusive Ajax in MVC 6

    سلام

    قبلا در قسمتی از پروژه از Ajax.BeginForm استفاده کردم ولی متوجه شدم در mvc6 کار با ajax فرق كرده.

    کلا کار با ajax در mvc6 به چه صورتی هست؟!


    جستجو کردم به JQuery Unobtrusive Ajax برخورد کردم

    از دوستان کسی هست که کار کرده باشه؟!



  2. #2

    نقل قول: JQuery Unobtrusive Ajax in MVC 6

    کدهای جاوا اسکریپت هیچ ارتباطی با MVC نداره.

    به طور کلی Html Helper ها جای خودشون رو به Tag Helper ها دادن. ممکنه بعضی از Helper هایی که در MVC5 بود در نسخه ی جدید یا همون ASP Core اضافه نشده باشه. البته این بیشتر بر میگرده به اینکه این نسخه هنوز تکمیل نشده .

    پیاده سازی Tag Helper در ASP Core به ساده هست و آموزشهای زیادی درباره ی آن وجود دارد.

    در مورد Ajax بهتر است از نسخه ی خام آن استفاده کنید و کار را با jQuery انجام دهید.

    اسکریپت jQuery Unobtrusive ajax فقط یک پیاده سازی Unobtrusive از نسخه ی اصلی مربوط به jQuery است. منظور از Unobtrusive بودن این است که برای استفاده از آن نیاز به تنظیم کردن نیست و فقط باید اسکریپت را در صفحه ی Html لود کنید. خود اسکریپت فرمها را پیاده میکند و به متد Submit آن می چسبد و منتظر ارسال درخواست پست می میماند و پاسخ دریافتی را مدیریت میکند و ...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alireza_rashvand
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    331

    نقل قول: JQuery Unobtrusive Ajax in MVC 6

    سپاس از پاسخی که دادید.


    کدهای جاوا اسکریپت هیچ ارتباطی با MVC نداره.
    البته بنده حرفی از یکی بودن این دو مفهوم نزدم.

    عرض بنده هم همینه که در ورژن جدید نمي شه مثل قبل از Ajax.BeginForm استفاده کرد,
    تا جایی که من جستجو کردم متوجه شدم برای این کار یکی از راه ها اینکه jQuery Unobtrusive Ajax

    رو نصب کرد تا در تگ هلپر ها ajax هم اضافه بشه.
    برای نمونه این اموزش

    اما وقتی
    jQuery Unobtrusive Ajax

    رو نصب کردم بازهم در tag helper , صفت data-ajax اضافه نشد.
    آخرین ویرایش به وسیله alireza_rashvand : پنج شنبه 09 اردیبهشت 1395 در 15:05 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631

    نقل قول: JQuery Unobtrusive Ajax in MVC 6

    خوب نظرت در مورد ساخت یک Tag Helper چیست ؟




    [TargetElement("form", Attributes = AjaxForm)]
    public class UnobtrusiveFormTagHelper : TagHelper
    {
    private const string AjaxForm = "asp-ajax";


    [HtmlAttributeName("asp-onsuccess")]
    public string AspOnSuccess { get; set; }


    [HtmlAttributeName(AjaxForm)]
    public bool AspAjax { get; set; }


    public override void Process(TagHelperContext context, TagHelperOutput output)
    {
    base.Process(context, output);


    output.Attributes.Add("data-ajax", true);
    output.Attributes.Add("data-onsuccess", AspOnSuccess);
    }
    }






    <form asp-ajax="true" asp-onsuccess

    آخرین ویرایش به وسیله ali_kolahdoozan : پنج شنبه 09 اردیبهشت 1395 در 13:46 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار alireza_rashvand
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    331

    نقل قول: JQuery Unobtrusive Ajax in MVC 6

    یکی از روش ها روشی هست که شما گفتید ولی مشکل داره
    [TargetElement("form", Attributes = AjaxForm)]

    Attributes و TargetElement رو نمی شناسه!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار alireza_rashvand
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    331

    نقل قول: JQuery Unobtrusive Ajax in MVC 6

    راحل رو وپیدا کردم.

    برای اینکه jQuery Unobtrusive Ajax بعد از نصب اعمال بشه project.json رو باید ویرایش کرد یعنی متن زیر رو بهش اضافه کرد:


    "name": "jquery-ajax-unobtrusive",
    "description": "Add-on to jQuery Ajax to enable unobtrusive options in data-* attributes",
    "main": "jquery.unobtrusive-ajax.js",
    "repository": {
    "type": "git",
    "url": "https://github.com/aspnet/jquery-ajax-unobtrusive"
    },
    "keywords": [
    "unobtrusive",
    "ajax",
    "mvc",
    "asp.net",
    "jquery"
    ],
    "author": "Microsoft",
    "license": "https://www.microsoft.com/web/webpi/eula/net_library_eula_enu.htm",
    "bugs": {
    "url": "https://github.com/aspnet/jquery-ajax-unobtrusive/issues"
    },
    "homepage": "https://github.com/aspnet/jquery-ajax-unobtrusive",
    "devDependencies": {
    "gulp": "3.8.11",
    "gulp-rename": "1.2.2",
    "gulp-uglify": "1.2.0"
    }


    این رو اضافه کردم درست شد.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631

    نقل قول: JQuery Unobtrusive Ajax in MVC 6

    به چی اضافه کردید ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار alireza_rashvand
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    331

    نقل قول: JQuery Unobtrusive Ajax in MVC 6

    project.json روز باز کنید مطالب بالا رو به انتهاش اضافه کنید.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631

    نقل قول: JQuery Unobtrusive Ajax in MVC 6

    میدانم ، بعدش با چی ادامه دادید ؟. Custom Tag Helper که خوب JS ها رو میخاس

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار alireza_rashvand
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    331

    نقل قول: JQuery Unobtrusive Ajax in MVC 6

    بعد از اینکه ان خط ها رو اضافه کردم الان در تگ هلپر صفت ajax در دسترس هست.

    مثلا الان میشه همچین کدی رو نوشت.


    <form asp-controller="Home" asp-action="SaveForm"
    data-ajax="true"
    data-ajax-method="POST"
    data-ajax-mode="replace"
    data-ajax-update="#content">
    ...
    </form>
    <div id="content"></div>





    حالا كافيه jquery.unobtrusive-ajax.js رو به صفحه اضافه کنید

    <script src="~/lib/jquery-ajax-unobtrusive-master/jquery.unobtrusive-ajax.js"></script>
    آخرین ویرایش به وسیله alireza_rashvand : پنج شنبه 09 اردیبهشت 1395 در 23:22 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بهترین راه یادگیری استفاده از jquery , ajax در mvc
    نوشته شده توسط jaykob در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 12 خرداد 1394, 15:55 عصر
  2. unobtrusive ajax یا jquery ؟
    نوشته شده توسط resident در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 13 بهمن 1392, 21:22 عصر
  3. خبر: خبر خیلی مهم درباره تصمیم مایکروسافت برای jquery و ajax control toolkit
    نوشته شده توسط reza_62 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 07 فروردین 1389, 03:31 صبح
  4. گفتگو: jquery یا ajax
    نوشته شده توسط iman_ad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 22 مرداد 1388, 17:03 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •