نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تشخیص و استفاده از رزولوشن بیننده صفحه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mokhtasatxyz
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    130

    Question تشخیص و استفاده از رزولوشن بیننده صفحه

    سلام دوستان
    از یک قلب ریسپانسیو خارجی برای سایتم استفاده کرد ام. نحوه نمایش منوی این قالب برای صفحه نماش های کامپیوتر و موبایل متفاوت است و در نتیجه باعث شده فارسی نویسی در گذینه های منو بر روی ترتیب گذینه های نمو تاثیر منفی بگذارد. نیاز دارم که علاوه بر شناسایی رزولوشن صفحه نمایش بیننده نعیین کنم که گذینه های منو به چه ترتیبی نشان داده شوند.
    تحقیق کرده ام و کد زیر را نوشته ام ولی نمیدانم چرا کار نمی کند
    لطفا من را راهنمایی کنید
    ممنون
    قالب اصلی:http://www.templatemo.com/tm-427-timeline


    کد نوشته شده:

    $width = " <script>document.write(screen.width);</script>";
    if($width<=783)
    {
    echo "<li><span></span><a href='#s3' class='about'>1لینک</a></li>
    <li><span></span><a href='#s2' class='portfolio'>لینک2</a></li>
    <li><span></span><a href='#s1' class='map'>لینک3</a></li>
    <li><span></span><a href='#big-banner' class='contact'>لینک4</a></li>";
    }
    elseif($width>783)
    {
    echo "<li><span></span><a href='#s3' class='about'>لینک4</a></li>
    <li><span></span><a href='#s2' class='portfolio'>لینک3</a></li>
    <li><span></span><a href='#s1' class='map'>لینک2</a></li>
    <li><span></span><a href='#big-banner' class='contact'>لینک1</a></li>";
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: تشخیص و استفاده از رزولوشن بیننده صفحه


    <?PHP
    $width=intval("<script>document.write(screen.width );</script>");
    if($width<=783)
    {
    echo "<li><span></span><a href='#s3' class='about'>1لینک</a></li>
    <li><span></span><a href='#s2' class='portfolio'>لینک2</a></li>
    <li><span></span><a href='#s1' class='map'>لینک3</a></li>
    <li><span></span><a href='#big-banner' class='contact'>لینک4</a></li>";
    }
    elseif($width>783)
    {
    echo "<li><span></span><a href='#s3' class='about'>لینک4</a></li>
    <li><span></span><a href='#s2' class='portfolio'>لینک3</a></li>
    <li><span></span><a href='#s1' class='map'>لینک2</a></li>
    <li><span></span><a href='#big-banner' class='contact'>لینک1</a></li>";
    }
    ?>

    اینو امتحان کن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mokhtasatxyz
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    130

    نقل قول: تشخیص و استفاده از رزولوشن بیننده صفحه

    ممنون
    ولی باز هم کار نکرد
    چه با کد من و چه با کد شما همیشه if اول درست است و همیشه width<=783 می باشد
    کاربر ayoubsys که تشکر کرده است، ایا این مشکل را نداشته!؟
    یک سوال
    مطمئنا باید بشود بدون استفاده از php و فقط با خود js , jquery , html5 این کار را کرد. ایا در کل نیاز به استفاده از php می باشد؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: تشخیص و استفاده از رزولوشن بیننده صفحه

    راستش من نمیفهمم شما چطور میخواین screen.width را اونم با دستور document.write که سمت کلاینت اجرا میشه به متغیر php که سمت سرور مقدار دهی میشه مرتبط کنید !!!!!!!!
    آقا فرشید هم فکر کنم کلا توجه نکرده و ayoubsys هم اسپم تشکر کرده.

    رزولوشن را فقط میتونی سمت کلاینت بگیری و با javascript تغییر منو را اعمال کنی! سوال را هم باید توی انجمن توسعه وب بپرسی نه اینجا دوست عزیز.

  5. #5

    نقل قول: تشخیص و استفاده از رزولوشن بیننده صفحه

    با پست کاربر Unique کاملا موافقم ...

    ولی یه چیزی چرا از بوت استرپ استفاده نمیکنی ؟! با یه کم ذوق و سلیقه و ابتکار میتونی قالب های خوشگل و به روزی باهاش بسازی که کاملا ریسپانسیو هم هستن و هیچ یک از این مکافات ها رو نداره ... یادگیریش هم واقعا راحته ...

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: تشخیص و استفاده از رزولوشن بیننده صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط Unique مشاهده تاپیک
    راستش من نمیفهمم شما چطور میخواین screen.width را اونم با دستور document.write که سمت کلاینت اجرا میشه به متغیر php که سمت سرور مقدار دهی میشه مرتبط کنید !!!!!!!!
    آقا فرشید هم فکر کنم کلا توجه نکرده و ayoubsys هم اسپم تشکر کرده.

    رزولوشن را فقط میتونی سمت کلاینت بگیری و با javascript تغییر منو را اعمال کنی! سوال را هم باید توی انجمن توسعه وب بپرسی نه اینجا دوست عزیز.
    ای وای راست میگید
    منم اصلا حواسم نبود
    البته به فکر خودمم بود کلا با جاوااسکریپت اینکارو کنیم دیگه
    چه لزومی داره php بیاد وسط
    معذرت میخوام دوستان

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در استفاده از UpdatePanel در صفحه Detail
    نوشته شده توسط Mostafa_Sabeti در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 12 مرداد 1387, 18:26 عصر
  2. استفاده از اطلاعات یک صفحه وب
    نوشته شده توسط mmofti در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 29 بهمن 1386, 13:03 عصر
  3. مشکل استفاده از Layer در صفحه وب
    نوشته شده توسط nafiseh_Sotoudeh در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 09:13 صبح
  4. استفاده از کنترل یک صفحه در صفحه های دیگر
    نوشته شده توسط afaghmoh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 02 آذر 1384, 22:00 عصر
  5. استفاده از دکمه های صفحه کلید (خیلی فوری)
    نوشته شده توسط sadaf_80 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 30 شهریور 1384, 09:17 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •