نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اتصال ماژول USB2 به آردوئینو

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aqm176
    تاریخ عضویت
    شهریور 1394
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    26
    پست
    137

    اتصال ماژول USB2 به آردوئینو

    سلام و خسته نباشید.
    من ماژول USB2 رو به آردوئینو متصل کردم، ینی علاوه بر اینکه خودش یه دونه داره، منم یه دونه متصل کردم بهش.
    حالا میخوام ببینم چه دستوراتی رو باید به کار ببرم یا رفرنسی من باب این معرفی کنید.
    ممنون از شما.

    Serial.println("Hello World!"); // این مال پورت اصلی خودش.


    اما الان باید چکار کرد؟

  2. #2

    نقل قول: اتصال ماژول USB2 به آردوئینو

    سلام
    پورت usb شما درواقع یه پورت سریال دیگه است که به میکرو کنترل متصل شده
    از اونجاییکه میکرو کنترل ATMEGA 328 فقط یه پورت سریال سخت افزاری داره باید پورت های سریال دیگه رو نرم افزاری شبیه سازی بکنی
    برای اینکار لایبرری Software Serial رو جستجو کن تو اولین مثال خود لایبرری متوجه داستان میشی.
    موفق باشی

  3. #3

    نقل قول: اتصال ماژول USB2 به آردوئینو

    منم با اقای عطایی موافقم

تاپیک های مشابه

  1. اتصال بانک mysql به Tomcat 5.0
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 08 آذر 1383, 09:22 صبح
  2. باز شدن یک صفحه HTML هنگام اتصال اعضای شبکه به کامپیوتر من
    نوشته شده توسط nasr در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 آبان 1383, 10:56 صبح
  3. اتصال کریستال ریپورت به دیتاست چطوریه؟؟؟
    نوشته شده توسط مهدی فهمیده غلامی در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 22 مهر 1383, 16:39 عصر
  4. مشکل در اتصال با IP به سرور ...
    نوشته شده توسط احد در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 12 شهریور 1383, 10:34 صبح
  5. مقاله درباره Domain و نحوه اتصال ماشین ها به آن
    نوشته شده توسط taghavi در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 04 آذر 1382, 14:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •