نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: استفاده از هدر و فوتر مشترک در تمامی صفحات وب

  1. #1

    استفاده از هدر و فوتر مشترک در تمامی صفحات وب

    سلام دوستان عزیز وقت بخیر.
    امیدوارم جای مناسبی تاپیک زده باشم.
    من میخوام از یه فایل هدر و فوتر مشترک در تمامی صفحات وب سایتم استفاده کنم.
    الان توی روت هاست یه فایل index.php و دو فایل header.php و footer.php و این دو فایل هدر و فوتر رو با دستور اینکلود فراخوانی کردم و هیچ مشکلی نبود...
    اما حالا من میخوام توی فولدر همین فایل هدر و فوتر رو فراخوانی کنم اما ارور میده
    مثلا توی پوشه ای به این آدرس theme/1/ یه فایل ساختم به اسم theme/1/demo.php/ و فایل هدر رو با همون دستور اینکلود داخلش فراخوانی کردم اما این ارور رو میده:
    Warning: include(header.php): failed to open stream: No such file or directory in...
    در هر دو مورد هم از این دستور استفاده کردم:
    <?php include("header.php"); ?>
    از دوستان و اساتید عزیز اگر کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم راهنمایی کنه.
    سپاس.

  2. #2

    نقل قول: استفاده از هدر و فوتر مشترک در تمامی صفحات وب

    سلام و وقت بخیر

    خطا مربوطه بدلیل پیدا نکردن فایل اینکلود شده میباشد.
    چون مکان فایل demo.php در پوشه ای است که فایل های header.php و footer.php قرار ندارد ، پس نحوه آدرس دهی include نسبت به فایل های موجود در آن پوشه (مثل index.php) تغییر میکند و باید بگویم که به دو پوشه قبل تر مراجعه کند :
    (چون مکان فایل demo شما در دو پوشه theme و 1 است به نسبت تعداد پوشه ها از /.. استفاده میکنیم)

    مثال :
    <?php include("../../header.php"); ?>


    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: استفاده از یوزر کنترلی که ساختم در کد های وب فرم
    نوشته شده توسط sepehrforough در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 09 اردیبهشت 1393, 09:47 صبح
  2. سوال: نگه داشتن کد کاربر در تمامی صفحات وب
    نوشته شده توسط amir65gh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 20 دی 1390, 20:15 عصر
  3. سوال: استفاده از یک پایگاه داده مشترک در دو برنامه
    نوشته شده توسط gilas1368 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 20 شهریور 1390, 19:16 عصر
  4. سوال: استفاده از یک کنترل (مثلا textbox) در تمام صفحات وب
    نوشته شده توسط kamran_14 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 14 دی 1389, 20:24 عصر
  5. سوال: استفاده از یوزر کنترل در تمامی صفحات
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 08 دی 1387, 16:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •