نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: معرفی pdf برای PHP HTML CSS و MySQL

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    معرفی pdf برای PHP HTML CSS و MySQL

    سلام. من برای تدریس در کلاس به pdf مناسب و کامل (که از ابتدا مفاهیم رو شروع کنه) نیاز دارم.

    لطفا برای زبان های زیر یک PDF معرفی کنید (لینک بدید ممنون میشم)

    HTML
    CSS
    PHP
    MySQL (برای MySQL نیاز دارم که مفاهیم بانک اطلاعاتی و اصطلاحات و تمامی دستورات رو توضیح بده)

    نکته: تمامی آموزش ها به زبان فارسی باشه.

  2. #2

    نقل قول: معرفی pdf برای PHP HTML CSS و MySQL

    google.com

تاپیک های مشابه

  1. نیازمند به شخصی فوق حرفه ای در زمینه طراحی وب و سئو php html css java
    نوشته شده توسط 8692602 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 25 تیر 1392, 10:54 صبح
  2. استخدام برنامه نویس های PHP,HTML CSS, Android در شهر رشت
    نوشته شده توسط gilakb در بخش آگهی های استخدام
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 08 بهمن 1391, 21:07 عصر
  3. سوال: C++‎ - C#‎ - Java - C - PHP - Html - Css - Vb ... . ... ?
    نوشته شده توسط ModernEX در بخش مباحث مرتبط با مهندسی نرم‌افزار
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 04 مهر 1391, 01:58 صبح
  4. درخواست معرفی کتاب برای php
    نوشته شده توسط mahyar1386 در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 04 مرداد 1390, 21:13 عصر
  5. يك سايت كاملافارسي براي آموزش html/css/javascript
    نوشته شده توسط bps20590 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 02 مهر 1387, 20:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •