نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خطا در اتصال به پایگاه داده mysql

  1. #1

    Unhappy خطا در اتصال به پایگاه داده mysql

    سلام
    دوستان من یه پایگاه داده درست کردو ولی هرچی سعی میکنم بهش وصل شم نمی تونم
    خواهشن کمک کنید
    الان چند روز بخاطر این مشکل اصلا هیچ کاری نمیتونم انجام بدم
    شایان ذکر است که قبلا وصل می شد ولی حالا چند وقتیه اصلا به هیچ وجه وصل نمیشه
    حتی پروژهای قبلیم که درست کار میکردن هم الان دیگه وصل نمی شن
    سعی کردم برای یه نمونه مثال بزنم ولی به هیچ وجه وصل نمیشه
    مثالم این بود
    مشکل کجاست
    کمک
    <?php$link = mysql_connect('127.0.0.1', 'root', '');if (!$link) {    die('Could not connect: ' . mysql_error());}echo 'Connected successfully';mysql_close($link);?>


    خطا
    Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in C:\xampp\htdocs\abc\untitled.php:3 Stack trace: #0 {main} thrown inC:\xampp\htdocs\abc\untitled.php on line 3

    احتمال داره مشکل از xampp باشه چند بار برنامه رو از دوباره نصب کردم حتی با ورژنهای مختلف ولی نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. #2

    نقل قول: خطا در اتصال به پایگاه داده mysql

    بهتره این سوال رو در بخش PHP بپرسید
    در لینک زیر جواب داده شده :
    http://stackoverflow.com/questions/3...-mysql-connect

  3. #3

    نقل قول: خطا در اتصال به پایگاه داده mysql

    سلام داداش چی شد؟
    منم به مشکل شما برخوردم اعصابم به هم ریختع

  4. #4

    نقل قول: خطا در اتصال به پایگاه داده mysql

    میشه راه حلی که اجرا کردی رو بهم بگی؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطا در اتصال به پایگاه داده
    نوشته شده توسط mehdibarati در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 04 خرداد 1389, 23:14 عصر
  2. خطا در اتصال به پايگاه داده در درايو c
    نوشته شده توسط cimiarnm در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 24 فروردین 1389, 12:55 عصر
  3. خطا در اتصال به پایگاه داده
    نوشته شده توسط sahel1364 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 22 دی 1388, 22:47 عصر
  4. پاسخ: 20
    آخرین پست: جمعه 18 مرداد 1387, 16:08 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 16 مرداد 1387, 11:27 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •