نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: منوی بالای صفحه (سوال)

  1. #1

    منوی بالای صفحه (سوال)

    با عرض سلام

    دوستان دقیقا نمیدونم شما به این چی میگید ( شکل شماره یک )

    لطفا به عکس توجه کنید .
    110.jpg

    این عکس از سایت کافه بازاره
    همینطور که قابل مشاهده هست وقتی اسکرول ( شماره دو در عکس ) رو بالا و پایین میکنیم ان منوی بالا (شماره یک) هیچ تغییری نمیکنه و سر جاش هست

    اسمش چیه و چطور ساخته میشه؟؟

    فکر کنم با سی اس اس نوشته شده درسته ؟؟؟؟

    آیا نرم افزار خاصی هست که بدون کد نویسی بتونه همچین چیزی برام طراحی کنه ؟؟

    --------------------------------------------------

    منتظر راهنمایی شما بزرگوارن هستم
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: منوی بالای صفحه (سوال)


    .menu{
    position: fixed;
    top: 0;
    left: 0;
    width: 100%;
    height: 50px;
    background: #333;
    z-index: 9999
    }

    آخرین ویرایش به وسیله دانیال دزفولی : سه شنبه 14 اردیبهشت 1395 در 03:53 صبح

  3. #3

    نقل قول: منوی بالای صفحه (سوال)

    نقل قول نوشته شده توسط دانیال دزفولی مشاهده تاپیک
    وقتی سوال رو متوجه نمیشید یا اطلاع ندارید کسی رو راهنمایی نکنید





    .menu{
    position: fixed;
    top: 0;
    left: 0;
    width: 100%;
    height: 50px;
    background: #333;
    z-index: 9999
    }

    --------------------------
    با عرض سلام و ممنون از راهنمایی هاتون
    ولی متاسفانه برام کار نمیکنه

    اینم کدش
    به نظرتون دارم کجا اشتباه میکنم؟


    کد HTML:
     <html>
        <head>
    <style>
    
    
    .menu{
        position: fixed;
        top: 0;
        left: 0;
        width: 100%;
        height: 50px;
        background: #333;
        z-index: 9999
    }
    </style>
    
    </head>
    
        <body >

  4. #4

    نقل قول: منوی بالای صفحه (سوال)


  5. #5

    نقل قول: منوی بالای صفحه (سوال)

    نقل قول نوشته شده توسط دانیال دزفولی مشاهده تاپیک
    --------------------------
    شزمنده بازم متوجه نشدم
    اسم این منو رو میتونید بهم بگید تا تو نت سرچ کنم ؟؟؟؟

    به این نوع منو که بالا هست و تکون نمیخوره چی میگن؟

  6. #6

    نقل قول: منوی بالای صفحه (سوال)

    وقتی position رو fixed بدی دیگه منو تکون نمیخوره

    https://www.w3.org/Style/Examples/007/menus.en.html
    این رو هم ببین
    اسم خاصی هم ندارن میتونی
    fixed menu css3
    رو سرچ کنی

    پ.ن :
    اون سایت هم همینکارو کرده
    آخرین ویرایش به وسیله دانیال دزفولی : سه شنبه 14 اردیبهشت 1395 در 05:54 صبح

  7. #7

    نقل قول: منوی بالای صفحه (سوال)

    ممنون از راهنمایی و وقی که گذاشید
    مطالب رو مطالعه کردم تو اینترنتم کمی گشتم

    به هر حال فکر نکنم بنده بتونم دستی منوی زیبا و کاربر پسندی طراحی کنم ( چون این رو تو برنامه اندرویدم نیاز دارم )

    در حال حاظر از یه برنامه css menu من منو ها رو میسازم ( html زو بلدم ولی جاوا اسکریپت و سی اس اس رو در حد خیلی کم میدونم)

    من سورس مربوط به منویی که این نرم افزار رو میسازه اینجا میذارم

    ممنون میشم چک کنید و بگید که در کجاش باید ان " فکس شدن " رو نوشت (چون من هزچی نگاه میکنم نمیبینم)
    http://myworldpage.faa.im/files/archive.rar

  8. #8

    نقل قول: منوی بالای صفحه (سوال)

    /* Created with Easy CSS Menu */

    آخرین ویرایش به وسیله دانیال دزفولی : سه شنبه 14 اردیبهشت 1395 در 08:54 صبح

  9. #9

    نقل قول: منوی بالای صفحه (سوال)

    توی سایت https://jsfiddle.net/
    html , css رو توش جای خودشون بذارید تا مشخص باشه

  10. #10

    نقل قول: منوی بالای صفحه (سوال)

    https://jsfiddle.net/edris0131/y65s4f60/

    خدمت شما بزرگوار

  11. #11

    نقل قول: منوی بالای صفحه (سوال)


  12. #12

    نقل قول: منوی بالای صفحه (سوال)

    ممنون
    من نمیخوام copy/past کنم
    میخوام یاد بگیرم وقتی با این نرم افزار یه منویی رو میسازم بعد برای اینکه فیکس بشه باید کجای فایل سی اس اس مربوط به ان منو رو ویرایش کنم تا فیکس بشه
    https://jsfiddle.net/Eagle_Design/rqky0f9z

    رو چک کردم
    ویرایش های (حذف ها ) مربوط به کددهای html رو متوجه شدم
    ولی چون کد سی اس اس طولانی بود نفهمیدم چطوری و کجاشو ویرایش کردید

    در صورت امکان اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

  13. #13

    نقل قول: منوی بالای صفحه (سوال)

    فکر کنم متوجه شدم
    به جای کد

    /* Created with Easy CSS Menu */

    #mbmcpebul_wrapper {
    padding: 5px;
    border-style: solid;
    border-color: transparent;
    border-width: 0;
    border-radius: 0;
    background-color: #2869C1;
    box-shadow: none;
    border-collapse: separate;
    font-size: 0;
    line-height: 0;
    }




    این رو قرار دادید

    /* Created with Easy CSS Menu */

    body {
    padding-top: 40px;
    }

    #mbmcpebul_wrapper {
    position: fixed;
    top: 0;
    left: 0;
    width: 100%;
    padding: 5px;
    border-style: solid;
    border-color: transparent;
    border-width: 0;
    border-radius: 0;
    background-color: #2869C1;
    box-shadow: none;
    border-collapse: separate;
    font-size: 0;
    line-height: 0;
    }



    ----------------
    درسته؟

  14. #14

    نقل قول: منوی بالای صفحه (سوال)

    تست کردم...انگار کاملا درست شده و کار میکنه

    بینهایت ممنون از راهنمایی و کمکتون

  15. #15

    نقل قول: منوی بالای صفحه (سوال)

    نقل قول نوشته شده توسط دانیال دزفولی مشاهده تاپیک
    --------------------------------------
    سلام مجدد
    دوست گرامی ممنون از زحمت ها تون

    مجددا با یه مشکلی روبه رو شدم که امیدوارم از هم با صبر بنده رو راهنمایی کنید

    چون این برنامه رو برای اندروید دارم میسازم با کمی تست متوجه شدم که اگه این منو در پایین صفحه قرار بگیره خیلی تو دسترس تر خواهد شد
    چطوری میشه این منو رو در پایین صفحه قرار داد که همیشه در پایین ترین قسمت صفحه ثابت بمونه

  16. #16

    نقل قول: منوی بالای صفحه (سوال)

    دقیقا بشه مثل این عکس
    یعنی از ان بالا که هست (قسمت 1) بیاد به قسمت سه . ثابت بمونه

    110.jpg

  17. #17

    نقل قول: منوی بالای صفحه (سوال)


تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: ایجاد نوار ابزار بالای صفحه گوگل + چند سوال در همین رابطه
    نوشته شده توسط davood59 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 تیر 1391, 18:18 عصر
  2. سوال: چطوری بنر و منوی بالای سایت با رفرش شدن صفحه ثابت میمونه؟
    نوشته شده توسط arian_P در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 02 آذر 1389, 13:52 عصر
  3. فرم تمام صفحه(سوال آسون)
    نوشته شده توسط maryamb در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 25 شهریور 1387, 16:07 عصر
  4. سوال: طراحی فرم که فقط بالای صفحه نمایش داده بشه
    نوشته شده توسط sa_ostad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 18 مرداد 1387, 13:19 عصر
  5. table بالای صفحه نمی افته
    نوشته شده توسط صنم در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 28 فروردین 1386, 20:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •