نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چاپ متن فارسی

  1. #1

    چاپ متن فارسی

    سلام
    من ی جدول ا تعداد رکورد زیاد و ب تعداد غیرقابل پیش بینی داشتم
    اول برای چاپ گزارش از روش عکس گرفتن از کامپوننت tableview استفاده کردم ک ب دلیل تعداد زیاد رکورد اسکرول پیدا میکرد و این روش رد شد

    طبق تحقیقی ک کردم ب این نتیجه رسیدم ک ی html بسازم و اونو برای چاپ بفرستم پرینتر تا اینجا هیچ مشکلی نیست

    تنها مشکل اینه ک کلمات فارسی یا بهم ریخته چاپ میشن یا علامت سوال

    کدهای زیادی رو تست کردم ک یکیش اینه ولی ب جواب نرسیدم لطفا راهنمایی کنید



    QTextCodec*codec=QTextCodec::codecForName("UTF-8");
    retu.append(codec->fromUnicode("برنامهنویس"));

  2. #2

    نقل قول: چاپ متن فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط ali_72 مشاهده تاپیک
    سلام
    من ی جدول ا تعداد رکورد زیاد و ب تعداد غیرقابل پیش بینی داشتم
    اول برای چاپ گزارش از روش عکس گرفتن از کامپوننت tableview استفاده کردم ک ب دلیل تعداد زیاد رکورد اسکرول پیدا میکرد و این روش رد شد

    طبق تحقیقی ک کردم ب این نتیجه رسیدم ک ی html بسازم و اونو برای چاپ بفرستم پرینتر تا اینجا هیچ مشکلی نیست

    تنها مشکل اینه ک کلمات فارسی یا بهم ریخته چاپ میشن یا علامت سوال

    کدهای زیادی رو تست کردم ک یکیش اینه ولی ب جواب نرسیدم لطفا راهنمایی کنید



    QTextCodec*codec=QTextCodec::codecForName("UTF-8");
    retu.append(codec->fromUnicode("برنامهنویس"));
    نوع کامپایلر شما چیست؟

  3. #3

    نقل قول: چاپ متن فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط کامبیز اسدزاده مشاهده تاپیک
    نوع کامپایلر شما چیست؟
    Qt Creator 3.6.1
    Based on Qt 5.6.0 (MSVC 2013,32 bit

تاپیک های مشابه

  1. چاپ متن فارسی با پریبتر bixolon
    نوشته شده توسط alireza_866 در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 بهمن 1394, 12:16 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 16 آبان 1394, 15:11 عصر
  3. مشکل چاپ متن فارسی باپرینتر HP 2014
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 36
    آخرین پست: شنبه 20 مهر 1392, 16:52 عصر
  4. سوال: مشکل چاپ متن فارسی باپرینتر HP M1005
    نوشته شده توسط beettti در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 19 اردیبهشت 1392, 16:01 عصر
  5. مشکل در Justify کردن متن فارسی از چپ و راست در چاپ
    نوشته شده توسط ma_mohsen در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 27 فروردین 1384, 23:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •