نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کد های سادم روی یک سرور در دامنه های مختلف کار نمیکنه

  1. #1

    کد های سادم روی یک سرور در دامنه های مختلف کار نمیکنه

    سلام

    یک صفحه پردازش فرم خبردارم

    روی لوکال درسته روی یک دامنه دیگه هم سوار کردم درسته روی این هاست کار نمیکنه
    مشکل چیه؟

    اینم سورس :




    <?php
    session_start();
    error_reporting(E_ALL);
    ini_set('display_errors', 1);
    include "../cfn.php";
    include "inc/ses1.php";

    ?>
    <?php
    if (isset( $_POST['subnewp'])){
    echo'test';
    include "inc/class/vali.php";
    $valid=new valid;




    $p_title = $valid->chkdb($_POST["onvan"]);
    $url = $valid->seoUrl($_POST["onvan"]);

    $p_body = $valid->chkdb($_POST["fullq"]);
    $p_img = $valid->chkdb($_POST["img"]);
    $time=time();


    $sqlm2 = "INSERT INTO news
    VALUES ('','$p_title','$p_img','$p_body',$time,'0','$url' )";
    $result2 = $con->query($sqlm2);


    if($result2)
    {
    echo 'ثبت اطلاعات';

    }
    else { echo 'خطا ثبت اطلاعات';
    }





    $sqlm3a = "SELECT * FROM news where time=$time ";
    $result3a = $con->query($sqlm3a);


    while($row3a = $result3a->fetch_assoc())

    {
    $idn=$row3a['id'];
    }

    if(isset($_POST['cat'])){
    foreach ( $_POST['cat'] as $k=> $c)
    {

    $sqlm2 = "INSERT INTO linknewscat
    VALUES ('','$idn','$c')";
    $result2 = $con->query($sqlm2);


    if($result2)
    {
    echo'
    <SCRIPT language="JavaScript">
    function Go2NewUrl(){
    top.location="index.php?views=news";
    }
    if (top.frames.length==0){
    setTimeout('.'Go2NewUrl()'.',000);
    }
    </SCRIPT>
    ';

    }
    else { echo 'خطا ثبت اطلاعات دسته بندی';
    }
    }//foreach




    }//if isset post cat



    }//if sunnewsp






    ?>
    <?php
    if (isset( $_POST['subdel'])){

    include "inc/class/vali.php";
    $valid=new valid;




    $p_proid = $valid->chkdb($_POST["did"]);

    $sqlm2 =" DELETE FROM news WHERE id=$p_proid";
    $result2 = $con->query($sqlm2);


    if($result2)
    {
    $sqlmdll =" DELETE FROM linknewscat WHERE postid=$p_proid";
    $resultdll = $con->query($sqlmdll);


    echo'
    <SCRIPT language="JavaScript">
    function Go2NewUrl(){
    top.location="index.php?views=news";
    }
    if (top.frames.length==0){
    setTimeout('.'Go2NewUrl()'.',000);
    }
    </SCRIPT>
    ';


    }
    else {echo"mysqli_error($con)";
    echo 'خطا ثبت اطلاعات';
    }






    }

    ?>



    <?php
    if (isset( $_POST['subupp'])){

    include "inc/class/vali.php";
    $valid=new valid;


    $p_title = $valid->chkdb($_POST["onvan"]);
    $url = $valid->seoUrl($_POST["onvan"]);

    $p_body = $valid->chkdb($_POST["fullq"]);
    $p_img = $valid->chkdb($_POST["img"]);
    $time2=time();

    $p_proid = $valid->chkdb($_POST["eid"]);

    $sqlm2 = "UPDATE news SET title='$p_title' , body='$p_body' , img='$p_img' , time=$time2 ,urlw='$url' WHERE id=$p_proid";
    $result2 = $con->query($sqlm2);


    if($result2)
    {

    $sqlmupl =" DELETE FROM linknewscat WHERE postid=$p_proid";
    $resultupl = $con->query($sqlmupl);

    foreach ( $_POST['cat'] as $k=> $c)
    {

    $sqlmupl1 = "INSERT INTO linknewscat
    VALUES ('','$p_proid','$c')";
    $resultupl1 = $con->query($sqlmupl1);


    }


    /////////////////echo
    echo'
    <SCRIPT language="JavaScript">
    function Go2NewUrl(){
    top.location="index.php?views=news";
    }
    if (top.frames.length==0){
    setTimeout('.'Go2NewUrl()'.',000);
    }
    </SCRIPT>
    ';

    }
    else {echo"mysqli_error($con)";
    echo 'خطا ثبت اطلاعات';
    }






    }


    ?>





    همش صفحه سفید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار cpuram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    آمل
    پست
    671

    نقل قول: کد های سادم روی یک سرور در دامنه های مختلف کار نمیکنه

    این کدا رو بزار بالای صفحه تا اگه اروری بود بهت نشون بده.
    error_reporting(E_ALL);
    ini_set('display_errors', TRUE);
    ini_set('display_startup_errors', TRUE);

  3. #3

    نقل قول: کد های سادم روی یک سرور در دامنه های مختلف کار نمیکنه

    این
    کد پست رو انجام نمیده اصلا


    کد HTML:
       <div class="row" id="masulat">
       
       <div class="panel panel-default">
      <div class="panel-heading"><span class="glyphicon glyphicon-th"></span> مطلب جدید
      </div>
      <div class="container" style="float:none; margin:0 auto">
        <!-- Button trigger modal -->
          <form action="upnews.php" method="post" >
      <div class="form-group">
        <label >عنوان خبر</label>
        <input type="text"  name="onvan"class="form-control"  placeholder="مثلا خبر ویژه">
      </div>
    
    <script>
    
    var index='';
    function BrowseServer(index)
    {
        // You can use the "CKFinder" class to render CKFinder in a page:
        
        indexget=index;
        var finder = new CKFinder();
        finder.basePath = "../";    // The path for the installation of CKFinder (default = "/ckfinder/").
        finder.selectActionFunction = SetFileField;
        finder.popup();
    };
    
    
    // This is a sample function which is called when a file is selected in CKFinder.
    function SetFileField(fileUrl)
    {    
       
        document.getElementById( "xFilePath"+indexget+"" ).value = fileUrl;
        
    };
    
    
    
    </script>
    <input type="button" value="انتخاب عکس" style="float:right;" onClick="BrowseServer(1);">
    <input id="xFilePath1" type="text" class="input"  name="img" style="float:right; margin-right:20px;" readonly>
    </br>
    </br>
      <div class="form-group">
        <label >توضیحات کامل  خبر</label>
    <textarea name="fullq" id="summery"></textarea>
    
    
    <script>
    
    $("#summery").ckeditor();
    
    
    </script>
    
    
      <?php
      $sqlm = "SELECT * FROM newscat ";
    $result = $con->query($sqlm);
    
    
        while($row = $result->fetch_assoc()) {
            echo'
            <input type="checkbox" name="cat[]" value="'.$row['id'].'" /> '.$row['name'].'
            ';
        }
    ?>
    </div>
    
          
          
          
          
          
          
          
          
          </div>
            
              <button type="submit"  name="subnewp" class="btn btn-primary">ذخیره</button>
    </form>
    
      <br />
      </div>
      
      
    
      <br />
      <br />
    
    
    
    
          </div><!--p panel body mahsulat--> 
    
    
    </div><!--p panel defult mahsulat-->
       
       
      </div><!--p row mahsulat-->

  4. #4

    نقل قول: کد های سادم روی یک سرور در دامنه های مختلف کار نمیکنه

    سلام دوستان من یک فرم دارم که اطلاعات رو به یک صفحه میفرسته اما در صفحه مقصد چیزی دریافت نمیشه من var_dump($_POST)هم میزنم null برمیگردونه...;کد صفحه ارسالم همون بالاییه:

    سایت من بگونه ای که لینک modiriat/index.php?views=news
    صفحه این فرم رو include میکنه و ادامه ماجرا





    مشکل چیه؟

تاپیک های مشابه

  1. تشخيص اتصال يا ارتباط با يك سرور در داخل كد TSQl
    نوشته شده توسط esteghamat در بخش T-SQL
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 03 فروردین 1394, 22:01 عصر
  2. پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 21 بهمن 1393, 15:14 عصر
  3. سوال: اجرای php4 در کنار php5 همزمان بر روی یک سرور
    نوشته شده توسط ebrahim_6465 در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 25 مرداد 1390, 21:38 عصر
  4. نمایش تصویر روی یک دکمه در محیط IDE
    نوشته شده توسط mnodehi در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 16 آذر 1383, 02:19 صبح
  5. اجرای برنامه بانک اطلاعاتی روی یک pc در شهر دیگر
    نوشته شده توسط iran888 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 20 آبان 1383, 21:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •