نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: raed only شدن بانك اكسس بعد از نصب برنامه

  1. #1

    raed only شدن بانك اكسس بعد از نصب برنامه

    با سلام
    من يه برنامه نوشتم داراي بانك اكسس با setup factory ستاپ سازي كردم هنگام نصب در user هاي داراي محدوديت در windows xp بانك اكسس raed only ميشه و برنامه درست كار نميكنه موقع نصب هم با administrator نصب ميكنم . راه حل چيست ؟

  2. #2

    نقل قول: raed only شدن بانك اكسس

    یه راه حل که من می دونم بیا ادرس دیتا بیس رو بگیره چک کنه اگه Read Onlyبود از حالت Read Only خارجش کنه و اگه نبوددیگه هیچ دیگه ...

    یه API هست مخصوص این کار......

    Private Declare Function SetFileAttributes Lib "kernel32" Alias "SetFileAttributesA" (ByVal lpFileName As String, ByVal dwFileAttributes As Long) As Long



    نیاز به راهنمایی داشتید بگید یه مثال هم واسه این بزنم.

  3. #3

    نقل قول: raed only شدن بانك اكسس

    تشکر میشه برام مثال بفرستیدید یک سوال دیگه اینکه چطور برنامه تو همین user محمدود بشهدبطور کامل نصب کرد و نیاز نباشه با admin نصب بشه برنامه من وقتی با user میخوام نصب کنم نصب نمیشه

  4. #4

    نقل قول: raed only شدن بانك اكسس

    ابتدا این API رو تو جنرال تعریف کن.

    Private Declare Function SetFileAttributes Lib "kernel32" Alias "SetFileAttributesA" (ByVal lpFileName As String, ByVal dwFileAttributes As Long) As Long


    بعدش
    Dim b As String
    b=مسير بانک اطلاعاتي
    a = GetAttr(b)
    Select Case a
    Case Is = 7 'مخفي .رد اونلي . سيستمي
    Case Is = 1 'رد اونلي

    Case Is = 2 'مخفي

    Case Is = 3 ''مخفي رد اونلي

    Case Is = 39 'مخفي .رد اونلي . ارشيو

    End Select



    واسه اینکه فایل رو به حالت معمولی برگردونی هم باید این دستور رو بزنی

    SetAttr آدرس, vbNormal



    در مورد سوال دومت اگه درست گرفته باشم
    توی خود نرم افزار ستاپ سازت یه قسمت باید باشه که فایل رو بصورت admin اجرا کنه و نیازی نباشه کاربر بصورت دستی این کار رو انجام بده این روپیدا کن و دسترسی ادمین رو بهش بده مشکلت حل میشه .
    البته من خودم با ادونس اینستالتر کار می کنم این گزینه داره و از این بابت مشکلی ندارم.

    .فکر کنم واضح باشهو نیازی به توضیح کد ها نیست .

  5. #5

    نقل قول: raed only شدن بانك اكسس

    میشه تو یه پروژه برام بفرستید منم نتونمستم با مثال بالا مشکلمو حل کنم

  6. #6

    نقل قول: raed only شدن بانك اكسس

    ای بابا این که نیاز به توضیح نداشت اما چشم بفرما...

    یه تشکر می زدی بد نبود .؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: raed only شدن بانك اكسس

    ضمت تشكر از محبت جنابعالي
    ميشه در مورد اين پاسختون هم يه عكس از محل تنظيم برام بزارين و يا محلشو برام اشاره بفرماييد


    در مورد سوال دومت اگه درست گرفته باشم
    توی خود نرم افزار ستاپ سازت یه قسمت باید باشه که فایل رو بصورت admin اجرا کنه و نیازی نباشه کاربر بصورت دستی این کار رو انجام بده این روپیدا کن و دسترسی ادمین رو بهش بده مشکلت حل میشه .
    البته من خودم با ادونس اینستالتر کار می کنم این گزینه داره و از این بابت مشکلی ندارم.

  8. #8

    نقل قول: raed only شدن بانك اكسس بعد از نصب برنامه

    untitled1.JPG
    برنامه ارسالي شده در يوزر محدود كار نميكنه و پيغام بالا را ميده لطفا كمك كنيد.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در بانک اکسس بعد از خروجی و نصب روی ویندوزی دیگر
    نوشته شده توسط maxtools در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 05 مرداد 1393, 03:48 صبح
  2. read only شدن بانک access بعد از تبدیل به sql
    نوشته شده توسط ASDGHM85 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 08 تیر 1389, 15:01 عصر
  3. سوال: اتصال به بانك بعد از نصب برنامه
    نوشته شده توسط طبیب دل در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 15 اردیبهشت 1389, 23:50 عصر
  4. کمک قطع ارتباط ado دلفی با بانک اکسس بعد از نصب مجدد ویندوز
    نوشته شده توسط reza5 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 25 شهریور 1382, 16:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •