نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اشکال چندین باتن در یک فرم

  1. #1

    اشکال چندین باتن در یک فرم

    سلام
    در مورد کد زیر سوال داشتم . ممنون میشم راهنمایی نمایید
    <form action="insertproduct.php" method="post">
    ....
    <input type="submit" name="btnsubmit" id="btnsubmit" value="درج">
    </form>
    در این فرم باتن درج هست و کاربر زمانیکه انتخابش می کنه به صفحه insertproduct.php منتقل میشه و عملیات درج انجام میشه. من می خواهم در این فرم چهار باتن داشته باشم. درج، ویرایش، حذف و به روز رسانی به صورتیکه کاربر روی هر کدام که کلیک کرد به insertproduct.php که منتقل شد با توجه به نوع باتن انتخاب شده عملیات مربوطه را انجام دهد.
    متشکرم

  2. #2

    نقل قول: اشکال چندین باتن در یک فرم

    باید از javascript استفاده کنی با html و php کارت سخت میشه ولی میتونی چهار تا دکمه بزاری بعد توی خاصیت onclick اون رو برابر با یک تابع قرار بدی و اون تابع کاری رو که دوسداری را برات انجام بده

  3. #3

    نقل قول: اشکال چندین باتن در یک فرم

    نقل قول نوشته شده توسط amirreza33 مشاهده تاپیک
    باید از javascript استفاده کنی با html و php کارت سخت میشه ولی میتونی چهار تا دکمه بزاری بعد توی خاصیت onclick اون رو برابر با یک تابع قرار بدی و اون تابع کاری رو که دوسداری را برات انجام بده
    عذر خواهی میکنم در زمینه وب مبتدی هستم اگه امکانش هست این قسمت که با قرمز مشخص کردم بیشتر توضیح بدید.
    تشکر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: انجام چندین عمل در یک فرم
    نوشته شده توسط maryamea در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 09 اسفند 1391, 02:30 صبح
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 28 شهریور 1389, 13:04 عصر
  3. بایند چندین کمبو در یک فرم
    نوشته شده توسط M.YasPro در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 11 دی 1388, 07:02 صبح
  4. استفاده از چندین پنل در یک فرم
    نوشته شده توسط Javidhb در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 23 فروردین 1387, 16:29 عصر
  5. آیا چندین DataSet در یک فرم داشتن کار منطقیه!!؟؟
    نوشته شده توسط william در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 18 خرداد 1384, 18:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •