نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: قرار دادن راست کلیک برای notification

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    قرار دادن راست کلیک برای notification

    سلام
    میلاد امام حسین بر شما مبارک باشه.

    یه برنامه Console Applicaion دارم که محیط cmd ( صفحه سیاه ) نداره.
    نوتیفیکیشن رو قرار دادم ولی نمی دونم چطوری می تونم براش راست کلیک تعریف کنم که درگزینه های موجود گزینه خروج رو داشته باشه.
    نمی تونم حتی Event برای کلیک تعریف کنم.
    به چه شکل هستش؟

    System.Windows.Forms.NotifyIcon ni = new System.Windows.Forms.NotifyIcon();
    ni.Visible = true;
    ni.Text = "Text";
    //ni.Icon = SystemIcons.Application;
    ni.Icon = new Icon(@"favicon.ico");
    ni.BalloonTipTitle = "BalloonTipTitle";
    ni.BalloonTipText = "BalloonTipText";
    ni.ShowBalloonTip(1000);
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 21 اردیبهشت 1395 در 12:45 عصر

  2. #2

    نقل قول: قرار دادن راست کلیک برای notification

    یک منو ایجاد کنید و به نوتیفیکیشن بدید
                System.Windows.Forms.NotifyIcon ni = new System.Windows.Forms.NotifyIcon();
    ni.Visible = true;
    ni.Text = "Text";
    //ni.Icon = SystemIcons.Application;
    ni.Icon = new Icon(@"favicon.ico");
    ni.BalloonTipTitle = "BalloonTipTitle";
    ni.BalloonTipText = "BalloonTipText";
    ni.ShowBalloonTip(1000);


    ToolStripItem exitItem = new ToolStripButton("خروج");
    exitItem.Click += delegate(object sender, EventArgs args)
    {
    Application.Exit();
    };
    ContextMenuStrip menuStrip = new ContextMenuStrip {RightToLeft = RightToLeft.Yes};
    menuStrip.Items.Add(exitItem);

    ni.ContextMenuStrip = menuStrip;

تاپیک های مشابه

  1. قرار دادن شماره ردیف برای dataGrid
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 15 شهریور 1394, 18:12 عصر
  2. روش قرار دادن یک کلیک برای فروم دیگر از طریق LINQ
    نوشته شده توسط soroush06 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 07 آذر 1390, 13:21 عصر
  3. قرار دادن شماره ردیف برای دیتاگرید
    نوشته شده توسط mah.yar در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 10 بهمن 1385, 13:49 عصر
  4. قرار دادن نام فراسی برای پروژه
    نوشته شده توسط farideh_en در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 17 مرداد 1385, 10:19 صبح
  5. قرار دادن یک دستور برای یک CommandButton
    نوشته شده توسط HamidVB در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 شهریور 1383, 15:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •