نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: یه اررور اعصاب خورد کن

  1. #1

    یه اررور اعصاب خورد کن

    کسی می تونه بگه وی بی این اررور خاطر چه چیزی میده؟
    either bof or eof the current record has been deleted.
    requested operation requires a current record.

    امکانش هست به خاطر متفاوت بودن فونت های اکسس و وی بی باشه؟
    یه موضوع دیگه این که من وقتی از طریق اکسس فیلد هامو پر می کنم بعد می یام تو وی بی سرچ می کنم اون اطلاعات رو بهم نشون می ده اما وقتی از طریق وی بی فیلدهای اکسس رو پر می کنم و می خوام سرچ کنم این اررور مزخرف سر و کلش پیدا می شه

  2. #2
    منم همین مشکلو داشتم...البته فقط یه فیلد بود که عدد اعشاری داشت.
    از آخر درست نفهمیدم مشکل از کجاست ولی آخرش با دستور insertinto توی رکورد جدید نوشتم و همه چیز درست شد .

  3. #3
    با دستور insert into مشکلی ندارم عمل درج رو انجام می ده این ارروره تو دستوره search می یاد حالا من چه جوری درستش کنم؟ کسی نمی دونه من چیکار کنم ؟

  4. #4
    البته تو دستور update هم اررور می ده در صورتی که هیچ مشکلی دستورم نداره اونم یه اررور مسخره می ده اگه کسی می دونه من باید چیکار باید بکنم لطفا بگه ممنون

  5. #5
    یه چیزه دیگه من وقتی debug رو می زنم از این ایراد می گیره مثلا
    Text2.Text = rs("id")
    --------------------
    Text2.Text = rs("id")
    آخرین ویرایش به وسیله khomar : شنبه 18 شهریور 1385 در 15:17 عصر دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام

    مسلما یه جای کار داره میلنگه ! کدتونو بذارین !!!

    آخریه رو اینجوری بنویسید ببینید درست میشه !

    Text2.Text = rs.Field("id")


    موفق باشید

  7. #7
    این کارو کردم درست نشد

  8. #8
    اینم کد
    Private Sub Command4_Click()
    Dim rs As New ADODB.Recordset
    Dim cnn As New ADODB.Connection
    cnn.ConnectionString = "provider=microsoft.jet.oledb.4.0;data source=d:\entesharat\entesharat.mdb"
    cnn.Open
    r = Text1.Text
    rs.Open "select * from cd where code_cd='" + r + " '", cnn, adOpenDynamic
    Text4.Text = rs("name_cd")
    Text3.Text = rs("vertion")
    Text2.Text = rs("tarikh")
    Text5.Text = rs("tozihat")
    DataCombo1.Text = rs.Fields("noe_cd")
    Text1.Enabled = False
    Text2.Enabled = True
    Text3.Enabled = True
    Text4.Enabled = True
    Text5.Enabled = True
    DataCombo1.Enabled = True
    cnn.Close
    End Sub


    البته بعضی جاها هم این اررور رو میده
    item cannot be found collection corresponding to the
    request name or ordinal
    Form15.Text1.Text = rs("code") 

    اینم کد اررور بالایی
    Private Sub Command4_Click()
    Dim rs As New ADODB.Recordset
    Dim rx As New ADODB.Recordset
    Dim rz As New ADODB.Recordset
    Dim cnn As New ADODB.Connection
    cnn.Open "provider=microsoft.jet.oledb.4.0;data source=d:\entesharat\entesharat.mdb"

    If Text1.Text <> Empty Then
    r = Text1.Text
    rs.Open "select * from darkhast where code=" + r + "", cnn, adOpenKeyset, adLockPessimistic, adCmdText
    Text3.Enabled = True
    Text4.Enabled = True
    Text5.Enabled = True
    Text6.Enabled = True
    Form15.Text2.Text = rs("code_cd")
    Form15.Text3.Text = rs("family")
    Form15.Text4.Text = rs("name_cd")
    Form15.Text5.Text = rs("tarikh")
    Form15.Text6.Text = rs("saat")
    End If
    If Text2.Text <> Empty Then
    r = Text2.Text
    rx.Open "select * from darkhast where code_cd='" + r + "'", cnn, adOpenKeyset, adLockPessimistic, adCmdText
    Text3.Enabled = True
    Text4.Enabled = True
    Text5.Enabled = True
    Text6.Enabled = True

    Form15.Text1.Text = rs("code")
    Form15.Text3.Text = rs("family")
    Form15.Text4.Text = rs("name_cd")
    Form15.Text5.Text = rs("tarikh")
    Form15.Text6.Text = rs("saat")
    End If
    If Text1.Text <> Empty And Text2.Text <> Empty Then
    r = Text1.Text
    x = Text2.Text
    rz.Open "select * from darkhast where code=" + r + " and code_cd='" + x + "'", cnn, adOpenKeyset, adLockPessimistic, adCmdText
    Text3.Enabled = True
    Text4.Enabled = True
    Text5.Enabled = True
    Text6.Enabled = True
    Form15.Text2.Text = rs("code_cd")
    Form15.Text3.Text = rs("family")
    Form15.Text4.Text = rs("name_cd")
    Form15.Text5.Text = rs("tarikh")
    Form15.Text6.Text = rs("saat")
    End If
    cnn.Close
    End Sub

    نکته دیگه اینکه من این فیلد رو در جدولم دارم اما نمی دونم چرا می گه نمی تونه پیدا کنه !!!!
    item cannot be found collection corresponding to the
    request name or ordinal

    و این اررور ها و مشکلات فقط در مورد رشته ها وجود داره و من توی عددها این اررورها رو ندارم و سرچ درست انجام می شه

  9. #9
    برای رشته ها به جای = از LIKE استفاده کنید ، ببینید درست میشه .
    در ضمن آیا این خطای اولی برای دیتای وارد شده با برنامه اس یا برای دیتایی که دستی وارد بانک میکنید و یا هر دو ؟

  10. #10
    سلام
    فرقی نمی کنه دو تا خطا در مورد دیتاهایی هست که از طریق خود وی بی می خوام وارد کنم وارد کردن داده ها به طور دستی به بانک ابرادی نداره در مورد like هم امتحان می کنم ببینم درست می شه یا نه سپاسگزارم .

  11. #11
    دوست عزیز پس مشکل اصلی مربوط به ذخیره اطلاعات توی بانک هست و خطاهای جستجو و ... از تبعات اون هست .
    بهتره روی فرم های ورود اطلاعات به بانک کار کنید نه خواندن اطلاعات از بانک
    مثلا با روش insert into یا باز و بسته کردن recordset بعد از ورود اطلاعات و ...

  12. #12
    یعنی recordset ro رو ببندم یا ممکنه جایی باز کرده باشم بعد نبسته باشم؟
    مثلا cnn.close? منظورتون همین دستوره؟

  13. #13
    من recordset ها و connection ها رو چک کردم اونجاهایی که باز بود و نبسته بودم رو بستم من هیچ وقت recordset ها رو نمی بندم اما چون شما گفته بودی امتحان کردم اما باز هم اررور ها وجود داره like هم کار ساز نشد علاوه بر این که رشته ها رو نشون نمی داد عددها رو هم سرچ نمی کرد در ضمن من اطلاعاتم رو با همین دستور insert into وارد می کنم

  14. #14
    سلام

    چرا در برنامه Recordset ها را ست نکردی . شاید با این کار درست بشه....

    مثال set rs=new adodb.recordset

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •