نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: ارور هنگام اجرای layout جدید

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1395
    پست
    86

    ارور هنگام اجرای layout جدید

    با سلام خدمت همگی

    من صفحه hello world رو روی دیوایس مجازی و فیزیکی نصب و اجرا میکنم( بدون مشکل )،
    ولی وقتی یک layout ایجاد میکنم و در mainactivity هم setContentView(R.layout.layout); رو مینویسم، و بعد وقتی دوباره میخوام روی دیوایس نصبش کنم ارور میده!:

    Capture.JPG

    اگه اطلاعات دیگه ای هم لازمه بگید تا بذارم.

    لطفا راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: ارور هنگام اجرای layout جدید

    اگر اکتیویتی جدید اضافه می کنید باید به Manifest اضافه بشه و اگر فقط Layout یک اکتیویتی رو تغییر می‌دید، مطمئن بشید که کدهای مربوط به دسترسی به یک View (با findViewById) در اکتیویتی وجود نداشته باشه که سعی کنه به شئ‌ی دسترسی پیدا کنه که در این Layout جدید وجود نداره.

    درهرصورت توضیحات کامل خطا در LogCat نمایش داده میشه، اون رو بررسی کنید یا اون خطا رو اینجا قرار بدید تا بررسی بشه.

  3. #3
    کاربر جدید آواتار Alireza_Ar1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    13

    نقل قول: ارور هنگام اجرای layout جدید

    نقل قول نوشته شده توسط ilalia2 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت همگی

    من صفحه hello world رو روی دیوایس مجازی و فیزیکی نصب و اجرا میکنم( بدون مشکل )،
    ولی وقتی یک layout ایجاد میکنم و در mainactivity هم setContentView(R.layout.layout); رو مینویسم، و بعد وقتی دوباره میخوام روی دیوایس نصبش کنم ارور میده!:

    Capture.JPG

    اگه اطلاعات دیگه ای هم لازمه بگید تا بذارم.

    لطفا راهنمایی کنید.

    خطای داخل Logcat بزار .تا بشه دقیق نظر داد .

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1395
    پست
    86

    نقل قول: ارور هنگام اجرای layout جدید

    ممنون از توجهتون
    این هم تصویر logcat

    Capture.JPG

  5. #5

    نقل قول: ارور هنگام اجرای layout جدید

    شاید تو xml تون یک تگ خالی دارید. . .
    (اگر تگ باز وبسته ای داشته باشید که داخلش کدی نباشه ارور نمیده ولی به محض اجرا اون پیغام متوقف شدن میاد)

  6. #6

    نقل قول: ارور هنگام اجرای layout جدید

    کل محتوای لاگ کتتون رو بزارید تا بررسی کنیم.

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1395
    پست
    86

    نقل قول: ارور هنگام اجرای layout جدید

    نقل قول نوشته شده توسط raha.scientific مشاهده تاپیک
    شاید تو xml تون یک تگ خالی دارید. . .
    (اگر تگ باز وبسته ای داشته باشید که داخلش کدی نباشه ارور نمیده ولی به محض اجرا اون پیغام متوقف شدن میاد)
    """layout"""


    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <LinearLayout xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="match_parent">

    </LinearLayout>

    .................................................. ...................................

    """activity_main"""


    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <android.support.design.widget.CoordinatorLayout xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    xmlns:app="http://schemas.android.com/apk/res-auto"
    xmlns:tools="http://schemas.android.com/tools"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="match_parent"
    android:fitsSystemWindows="true"
    tools:context="com.example.user.myapplication.MainActivity">

    <android.support.design.widget.AppBarLayout
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:theme="@style/AppTheme.AppBarOverlay">

    <android.support.v7.widget.Toolbar
    android:id="@+id/toolbar"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="?attr/actionBarSize"
    android:background="?attr/colorPrimary"
    app:popupTheme="@style/AppTheme.PopupOverlay" />

    </android.support.design.widget.AppBarLayout>

    <include layout="@layout/content_main" />

    <android.support.design.widget.FloatingActionButton
    android:id="@+id/fab"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:layout_gravity="bottom|end"
    android:layout_margin="@dimen/fab_margin"
    android:src="@android:drawable/ic_dialog_email" />

    </android.support.design.widget.CoordinatorLayout>

    .................................................. .......................................

    """content_main.xml"""


    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <RelativeLayout xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    xmlns:app="http://schemas.android.com/apk/res-auto"
    xmlns:tools="http://schemas.android.com/tools"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="match_parent"
    android:paddingBottom="@dimen/activity_vertical_margin"
    android:paddingLeft="@dimen/activity_horizontal_margin"
    android:paddingRight="@dimen/activity_horizontal_margin"
    android:paddingTop="@dimen/activity_vertical_margin"
    app:layout_behavior="@string/appbar_scrolling_view_behavior"
    tools:context="com.example.user.myapplication.MainActivity"
    tools:showIn="@layout/activity_main">

    <TextView
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:text="Hello World!" />
    </RelativeLayout>

    .................................................. .....................................

    """MainActivity"""

    package com.example.user.myapplication;

    import android.os.Bundle;
    import android.support.design.widget.FloatingActionButton ;
    import android.support.design.widget.Snackbar;
    import android.support.v7.app.AppCompatActivity;
    import android.support.v7.widget.Toolbar;
    import android.view.View;
    import android.view.Menu;
    import android.view.MenuItem;

    public class MainActivity extends AppCompatActivity {

    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.layout);
    Toolbar toolbar = (Toolbar) findViewById(R.id.toolbar);
    setSupportActionBar(toolbar);

    FloatingActionButton fab = (FloatingActionButton) findViewById(R.id.fab);
    fab.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
    @Override
    public void onClick(View view) {
    Snackbar.make(view, "Replace with your own action", Snackbar.LENGTH_LONG)
    .setAction("Action", null).show();
    }
    });
    }

    @Override
    public boolean onCreateOptionsMenu(Menu menu) {
    // Inflate the menu; this adds items to the action bar if it is present.
    getMenuInflater().inflate(R.menu.menu_main, menu);
    return true;
    }

    @Override
    public boolean onOptionsItemSelected(MenuItem item) {
    // Handle action bar item clicks here. The action bar will
    // automatically handle clicks on the Home/Up button, so long
    // as you specify a parent activity in AndroidManifest.xml.
    int id = item.getItemId();

    //noinspection SimplifiableIfStatement
    if (id == R.id.action_settings) {
    return true;
    }

    return super.onOptionsItemSelected(item);
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله ilalia2 : جمعه 31 اردیبهشت 1395 در 09:42 صبح

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1395
    پست
    86

    نقل قول: ارور هنگام اجرای layout جدید

    نقل قول نوشته شده توسط gjmkdyttyhujk مشاهده تاپیک
    کل محتوای لاگ کتتون رو بزارید تا بررسی کنیم.
    Capture.jpg
    Capture2.JPG
    Capture3.JPG

    05-20 05:25:49.431 2434-2434/com.example.user.myapplication W/System: ClassLoader referenced unknown path: /data/app/com.example.user.myapplication-2/lib/x86
    05-20 05:25:54.296 2434-2434/com.example.user.myapplication W/System: ClassLoader referenced unknown path: /data/app/com.example.user.myapplication-2/lib/x86
    05-20 05:25:55.259 2434-2440/com.example.user.myapplication W/art: Suspending all threads took: 13.369ms
    05-20 05:25:55.811 2434-2440/com.example.user.myapplication W/art: Suspending all threads took: 63.944ms
    05-20 05:25:56.144 2434-2444/com.example.user.myapplication W/art: Suspending all threads took: 128.279ms
    05-20 05:25:56.169 2434-2434/com.example.user.myapplication D/AndroidRuntime: Shutting down VM


    --------- beginning of crash
    05-20 05:25:56.170 2434-2434/com.example.user.myapplication E/AndroidRuntime: FATAL EXCEPTION: main
    Process: com.example.user.myapplication, PID: 2434
    java.lang.RuntimeException: Unable to start activity ComponentInfo{com.example.user.myapplication/com.example.user.myapplication.MainActivity}: java.lang.NullPointerException: Attempt to invoke virtual method 'void android.support.design.widget.FloatingActionButton .setOnClickListener(android.view.View$OnClickListe ner)' on a null object reference
    at android.app.ActivityThread.performLaunchActivity(A ctivityThread.java:2416)
    at android.app.ActivityThread.handleLaunchActivity(Ac tivityThread.java:2476)
    at android.app.ActivityThread.-wrap11(ActivityThread.java)
    at android.app.ActivityThread$H.handleMessage(Activit yThread.java:1344)
    at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:10 2)
    at android.os.Looper.loop(Looper.java:148)
    at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.jav a:5417)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCa ller.run(ZygoteInit.java:726)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit .java:616)
    Caused by: java.lang.NullPointerException: Attempt to invoke virtual method 'void android.support.design.widget.FloatingActionButton .setOnClickListener(android.view.View$OnClickListe ner)' on a null object reference
    at com.example.user.myapplication.MainActivity.onCrea te(MainActivity.java:22)
    at android.app.Activity.performCreate(Activity.java:6 237)
    at android.app.Instrumentation.callActivityOnCreate(I nstrumentation.java:1107)
    at android.app.ActivityThread.performLaunchActivity(A ctivityThread.java:2369)
    at android.app.ActivityThread.handleLaunchActivity(Ac tivityThread.java:2476)
    at android.app.ActivityThread.-wrap11(ActivityThread.java)
    at android.app.ActivityThread$H.handleMessage(Activit yThread.java:1344)
    at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:10 2)
    at android.os.Looper.loop(Looper.java:148)
    at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.jav a:5417)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCa ller.run(ZygoteInit.java:726)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit .java:616)

  9. #9

    نقل قول: ارور هنگام اجرای layout جدید

    خطاتون احتمالا مربوط به floating action button هست. اون رو بررسی بکنید ببینید کداشو درست وارد کرده اید یا نه.

  10. #10

    نقل قول: ارور هنگام اجرای layout جدید

    سلام

    این خط رو:

    setContentView(R.layout.layout);


    با به صورت زیر ویرایش کنید:

    setContentView(R.layout.activity_main);


    و یا اگر میخواین از همون اکتیویتی layout استفاده کنید باید activity_main رو داخل اون include کنید.

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1395
    پست
    86

    نقل قول: ارور هنگام اجرای layout جدید

    نقل قول نوشته شده توسط msroid مشاهده تاپیک
    سلام

    این خط رو:

    setContentView(R.layout.layout);


    با به صورت زیر ویرایش کنید:

    setContentView(R.layout.activity_main);


    و یا اگر میخواین از همون اکتیویتی layout استفاده کنید باید activity_main رو داخل اون include کنید.
    بله مشکل از همین جاست، میخوام اکتیویتی layout باشه، چطور include کنم؟

  12. #12

    نقل قول: ارور هنگام اجرای layout جدید

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <LinearLayout xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="match_parent">


    <include layout="@layout/activity_main" />


    </LinearLayout>

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارور هنگام اجراي برنامه و عدم نمايش ركورد
    نوشته شده توسط MOR_MS در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 13 شهریور 1391, 13:50 عصر
  2. سوال: ارور هنگام اجرای فروشگاه
    نوشته شده توسط IT-love در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 15 شهریور 1390, 11:57 صبح
  3. ارور هنگام اجراي fckeditor
    نوشته شده توسط mohsen.nsb44 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 10:11 صبح
  4. سوال: ارور هنگام اجرای برنامه در #C
    نوشته شده توسط mhandgz در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 25 بهمن 1388, 10:14 صبح
  5. سوال: ارور هنگام ساختن دیتابیس جدید
    نوشته شده توسط mina.net در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 28 اردیبهشت 1388, 21:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •