نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ارسال یک رشته از BroadcastReceiver به MainActivty

  1. #1

    ارسال یک رشته از BroadcastReceiver به MainActivty

    با سلام

    دوستان چگونه میتونم یک رشته از BroadcastReceiver به MainActivty ارسال کنم ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار NeoFighT
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    teh
    پست
    295

    نقل قول: ارسال یک رشته از BroadcastReceiver به MainActivty

    داخل receiver این چند خط رو بنویس :‌

    Intent myIntent = new Intent(context, ActivityMain.class);
    String myStr = "asdfsadfsadfsadfsadfsadf";
    myIntent.putExtra("key",myStr);
    context.startActivity(myIntent);

    با این چند خط متغیر رشته ای myStr رو با کلید key داخل myIntent قرار میدین و اکتیویتی رو باز میکنید
    حالا داخا ActivityMain و داخل onCreate با همون کلیدی که رشته رو فرستادین ُ‌رشته رو از Intent‌میخونید :‌

    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_main);



    String receivedStr = getIntent().getExtras().getString("key");
    }

  3. #3

    نقل قول: ارسال یک رشته از BroadcastReceiver به MainActivty

    نقل قول نوشته شده توسط NeoFighT مشاهده تاپیک
    داخل receiver این چند خط رو بنویس :‌

    Intent myIntent = new Intent(context, ActivityMain.class);
    String myStr = "asdfsadfsadfsadfsadfsadf";
    myIntent.putExtra("key",myStr);
    context.startActivity(myIntent);

    با این چند خط متغیر رشته ای myStr رو با کلید key داخل myIntent قرار میدین و اکتیویتی رو باز میکنید
    حالا داخا ActivityMain و داخل onCreate با همون کلیدی که رشته رو فرستادین ُ‌رشته رو از Intent‌میخونید :‌

    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_main);



    String receivedStr = getIntent().getExtras().getString("key");
    }
    خیلی ممنون که وقت گذاشتین اما بنده این کد رو هم قبلا تست کرده بودم خطا میده و از برنامه خارج میشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار NeoFighT
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    teh
    پست
    295

    نقل قول: ارسال یک رشته از BroadcastReceiver به MainActivty

    خواهش میکنم خب ببینید چه خطایی میده ، LOG هایی که میده رو بخونید.
    آیا اکتیویتی داخل منیفست تعریف شده؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •