نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: افزودن موجودی به انبار

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    محمودآباد
    پست
    14

    افزودن موجودی به انبار

    سلام
    تولد آقامون رو به همه بچه ها تبریک میگم
    یه سوال داشتم
    من برای نرم افزار انبارم برای ثبت فاکتور دو تا جدول دارم که اولی اطلاعات کلی فاکتور و دومی لیست خرید های این فاکتور رو ذخیره میکنه
    بعد از ثبت فاکتور موجودی با استفاده از تریگری که نوشتم از انبار کم میشه
    اما اگه بخوام اون فاکتور رو حذف کنم موجودی اضافه نمیشه به انبار
    کسی میتونه راهنمایی کنه
    اینم تریگر کسر موجودی کالا

    CREATE TRIGGER trg_insert_forosh
    ON forosh
    AFTER INSERT
    AS
    DECLARE @tedad INT
    DECLARE @kalacode INT
    SELECT @kalacode=kalacode FROM INSERTED
    SELECT @tedad=tedad FROM INSERTED
    UPDATE kala SET tedad=tedad-@tedad WHERE kalacode=@kalacode

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    محمودآباد
    پست
    14

    نقل قول: افزودن موجودی به انبار

    واقعا کسی نیست که بتونه راهنمایی کنه ؟

  3. #3

    نقل قول: افزودن موجودی به انبار

    سلام دوست عزیز
    شما جدولی جدا به اسم انبار که موجودی کالاها در اون نگه داری میشه رو نباید داشته باشید.
    کافیه که یه کوری بنویسید که کل خرید فلان کالا و کل فروش فلان کالا مربوط به فلان انبار رو به شما نشون بده. و موجودی رو از کسر این دوتا به دست بیارید.

  4. #4

    نقل قول: افزودن موجودی به انبار

    مثلا: 12 عدد کاهو (خرید
    1 عدد کاهو (فروش
    3 عدد کاهو (خرید
    موجودی انبار: 15 -1=14

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •