نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: به دست آوردن شماره سریال قطعات سخت افزاری سرور

  1. #1

    Question به دست آوردن شماره سریال قطعات سخت افزاری سرور

    سلام خدمت دوستان

    با چه کدی توی دلفی میشه از طریق کلاینت ، شماره سریال یکی از قطعات سخت افزاری سرور رو به دست بیارم مثلا شماره سریال هارد یا کارت شبکه یا cpu رو .؟

    این شماره سریال رو برای طراحی قفل نرم افزاری میخام . با تشکر

    راستی بخش جستجوی تالار خطا میده واسه همین تاپیک زدم
    آخرین ویرایش به وسیله mahdi.sagga : سه شنبه 04 خرداد 1395 در 08:42 صبح

  2. #2

    نقل قول: به دست آوردن شماره سریال قطعات سخت افزاری سرور

    ایا برنامه ای یا پورتی مربوط به برنامه شما سمت سرور لیستین هست؟

  3. #3

    نقل قول: به دست آوردن شماره سریال قطعات سخت افزاری سرور

    سلام و ممنون از توجهتون

    اینو واسه یه برنامه که تحت شبکه و به زبان دلفی هست میخام و کلا بین دو تا رایانه که با یه کابل شبکه و به صورت مستقیم و در بستر TCP/IP4 به هم وصلن لازم دارم.
    در خصوص برنامه هم بگم که یه برنامه مدیریت بانک اطلاعاتی اشخاصه و دیتابیسشم sqlserver ره . و روی پورت 1433 تنظیم کردم.
    آی پی سرور رو هم گذاشتم 192.168.0.1
    مال کلاینتم هست: 192.168.0.2
    در یک کلام : یه محیط شبکه خیلی ساده .

    بازم ممنون از شما.
    آخرین ویرایش به وسیله mahdi.sagga : سه شنبه 04 خرداد 1395 در 23:50 عصر

  4. #4

    نقل قول: به دست آوردن شماره سریال قطعات سخت افزاری سرور

    خوب خیلی راحت از سمت یکی از سیستمها درخواست بدید و در سیستم مقصد مشخصات سخت افراری رو بگیرید و برای اون سیستم برگردونید.
    برای دریافت اطلاعات سخت افزاری در ویندوز هم تو نت پره کده.

  5. #5

    نقل قول: به دست آوردن شماره سریال قطعات سخت افزاری سرور

    ممنون از توجهتون مشکل منم دقیقا همینه
    برنامه رو که تو کلاینت اجرا میکنم شماره سریال کلاینتو به جای سرور بر میگردونه

    این کدیه که استفاده کردم
    var
    serialnum:dword;
    a,b:dword;
    c: Array [0..255]of char;
    buffer:array [0..255] of char;
    sn:string;
    begin
    if Getvolumeinformation(pchar('c:\'),buffer,256,@seri alnum,a,b,c,256) then
    Sn:=inttostr(serialnum);
    end;

    کجای این کد رو تغییر بدم که مال سرور برگرده؟
    اومدم به جای (c:\) نام سرور رو هم گذاشتم ارور داد . موندم چیکارش کنم

    با تشکر از شما
    آخرین ویرایش به وسیله mahdi.sagga : شنبه 08 خرداد 1395 در 10:23 صبح

  6. #6

    نقل قول: به دست آوردن شماره سریال قطعات سخت افزاری سرور

    [QUOTE=Mask;2322379] از سمت یکی از سیستمها درخواست بدید و در سیستم مقصد مشخصات سخت افراری رو بگیرید و برای اون سیستم برگردونید.
    QUOTE]
    ببخشید یه سوال دیگه: اگه فایل exe برنامه رو share کنم بازم لازمه کارایی رو که فرمودین رو انجام بدم؟

  7. #7

    نقل قول: به دست آوردن شماره سریال قطعات سخت افزاری سرور

    اگه در کلاینت شخصات سرور رو نیاز دارید، خوب سمت سرور مشخصات دریافتی رو در برنامه بگیرید و برای کلاینت ارسال کنید.

  8. #8

    نقل قول: به دست آوردن شماره سریال قطعات سخت افزاری سرور

    نقل قول نوشته شده توسط Mask مشاهده تاپیک
    اگه در کلاینت شخصات سرور رو نیاز دارید، خوب سمت سرور مشخصات دریافتی رو در برنامه بگیرید و برای کلاینت ارسال کنید.
    فرمایش شما صحیح ولی
    آخه اینطوریم یه اشکال دیگه ایجاد میشه نمیدونم این اشکال رو چطوری توضیح بدم چون الگوریتمش خیلی پیچیده شده
    خلاصه اینطور بگم اگه این کار رو بکنم قفل نرم افزاری روی اون کامپیوتری که برنامه رو اول اجرا کنه ست میشه و اگه کامپیوتر دومی بیاد برنامه رو اجرا کنه قفله باز دوباره سریال رو مقدار گیری میکنه و اطلاعات قفله قرو قاطی میشه.
    آخرین ویرایش به وسیله mahdi.sagga : یک شنبه 09 خرداد 1395 در 02:26 صبح

  9. #9

    نقل قول: به دست آوردن شماره سریال قطعات سخت افزاری سرور

    من که متوجه نشدم.
    پ خ بفرست تا بیشتر صحبت کنیم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •