نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کار با محور مختصات و محاسبه زاویه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hadi vafaii
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    316

    کار با محور مختصات و محاسبه زاویه

    سلام اگه یه محور مختصاتی بشکل زیر داشته باشیم
    چه کدی میشه نوشت که مثلا در روی صفحه کلیک که کردیم بگه مختصات اون نقطه چیه
    فرضیه اینه که نقطه سیاه به عنوان صفر و جاییه که ما ایستادیم و این نقطه میتونه هر جای صفحه باشه و با کلیک اول جای خودمون رو رویه صفحه صفر قرار بده و رو کلیک بعد نسبت به صفری که ما هستیم هم مختصات کلیک دو و هم زاویه ای که نسبت به ما داره رو نشون بده
    سوال بعدیم هم یه چیزی شبیه اولیه
    اینکه اگه N شمال باشه چجوری میشه بفهمیم که A نسبت به جایی که ما ایستادیم چه زاویه ای داره در واقع A چند درجه از شمال زاویه داره
    Untitled.png

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: کار با محور مختصات و محاسبه زاویه

    نقل قول نوشته شده توسط hadi vafaii مشاهده تاپیک
    سلام اگه یه محور مختصاتی بشکل زیر داشته باشیم
    چه کدی میشه نوشت که مثلا در روی صفحه کلیک که کردیم بگه مختصات اون نقطه چیه
    فرضیه اینه که نقطه سیاه به عنوان صفر و جاییه که ما ایستادیم و این نقطه میتونه هر جای صفحه باشه و با کلیک اول جای خودمون رو رویه صفحه صفر قرار بده و رو کلیک بعد نسبت به صفری که ما هستیم هم مختصات کلیک دو و هم زاویه ای که نسبت به ما داره رو نشون بده
    سوال بعدیم هم یه چیزی شبیه اولیه
    اینکه اگه N شمال باشه چجوری میشه بفهمیم که A نسبت به جایی که ما ایستادیم چه زاویه ای داره در واقع A چند درجه از شمال زاویه داره
    Untitled.png

    .......................................


      private void picGraph_MouseMove(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    if (TransformedValues == null) return;


    string tip = "";
    for (int i = 0; i < TransformedValues.Length; i++)
    {
    if ((Math.Abs(e.X - TransformedValues[i].X) < Radius) &&
    (Math.Abs(e.Y - TransformedValues[i].Y) < Radius))
    {
    tip = Values[i].Y.ToString() + "سانت"+ " : " +"متراژ";
    break;
    }
    }


    if (tipData.GetToolTip(picGraph) != tip)
    {
    tipData.SetToolTip(picGraph, tip);
    }
    }

    ماوس رو روی نقاط سبز نگه دار تا tooltip ظاهر بشه:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hadi vafaii
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    316

    نقل قول: کار با محور مختصات و محاسبه زاویه

    ممنون بابت توجهتون اما یه چیزایی مبهمه اینکه این متراژی که میده بر چه مبناییه یعنی مثلا 2 سانت فاصله نقطه از کجاس ؟از نقطه 0 یا خط افقی که ترسیم میشه دوما اینکه نقاط از قبل مشخصه و نقاطی که میخوایم محتصاتش بدست بیاد را کاربر مشخص میکنه و در هر نقطه از صفحه میتونه کلیک کنه تا اونجا رو معلوم کنه و نکته آخر همین نقاطی که رسم شدن چجوری زاویه اش رو محاسبه کنیم البته یکم محاسبه زاویه رو میدونم اما باید اول ط(x,y) نقطه ای که کلیک شده را بدست بیاریم بعد

تاپیک های مشابه

  1. سوال: رسم خطی در محور مختصات با زاویه داده شده
    نوشته شده توسط mostafa_shaeri_tj در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 17 اردیبهشت 1397, 12:51 عصر
  2. حرفه ای: کار با ساعت و محاسبه ی آن
    نوشته شده توسط Young programmer در بخش VB.NET
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 07 آبان 1390, 18:49 عصر
  3. آموزش: شبیه سازی دیوار و توپ(نمونه خوبی برای کار با مختصات و صفحه در vb)
    نوشته شده توسط arash020 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 31 مرداد 1389, 03:07 صبح
  4. حرکت زاویه دار ( 45 درجه یا مایل ) و کار با دوربین و بافر عمق ( Z )
    نوشته شده توسط Mahmood_M در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 27 آبان 1385, 19:25 عصر
  5. محاسبه فاکتوریل n ...کار با عدد های بزرگ
    نوشته شده توسط shivana در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 18 شهریور 1385, 01:13 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •