نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل استفاده از کمپوننت IdHTTP برای ارسال مقادیر به URL

  1. #1

    Unhappy مشکل استفاده از کمپوننت IdHTTP برای ارسال مقادیر به URL

    با سلام
    من برای ارسال پیامک در برنامه می خواستم از سرویس URL سرویس های پیامکی استفاده کنم. برای همین از کمپوننت IdHTTP استفاده می کنم.
    ولی زمان post مقادیر خطا میده. در صورتی که مقدار پراپرتی HandleRedirecs رو TRUE میکنم خطای " Internal Server Error " میده و اگه اون رو False کنم
    خطای "HTTP 1.1 302 Found" رو میده
    البته بقیه پارامترهای IdHTTP بصورت زیر تنظیم شده :
    lParamList := TStringList.Create ;


    lParamList.Add(edUrlUserName.Text + '=' + edtUserName.Text) ;
    lParamList.Add(edUrlPass.Text + '=' + edtPassword.Text) ;
    If Trim(edUrlDomain.Text) <> '' Then
    lParamList.Add(edUrlDomain.Text + '=' + edtDomain.Text) ;
    lParamList.Add(edUrlMsg.Text + '=' + UTF8Encode(AText)) ;
    lParamList.Add(edUrlReciverNum.Text + '=' + ANumber) ;
    lParamList.Add(edUrlSenderNum.Text + '=' + smsNumber) ;


    Try
    IdHTTP1.AllowCookies := True ;
    IdHTTP1.Request.Accept := 'text/html, */*' ;
    IdHTTP1.Request.ContentEncoding := '' ;
    IdHTTP1.Request.ContentType := 'application/x-www-form-urlencoded' ;


    Rst := IdHTTP1.Post(edUrlAddress.Text, lParamList) ;

    میخواستم ببینک کسی از این کمپوننت استفاده کرده ؟؟؟
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: مشکل استفاده از کمپوننت IdHTTP برای ارسال مقادیر به URL

    HandleRedirects باید True باشه، چون معمولا در اینگونه سرویسها درخواست Redirect میشه به یک URL دیگه
    در مورد پیغام Internal Server Error ، این پیغام دلایل مختلفی می تونه داشته باشه
    با استفاده از Try ... Except به صورت زیر اطلاعات بیشتری از خطا رو مشاهده کنید تا بتونید به جواب بهتری برسید :

    var
    ECode : Integer;
    EMsg, EInfo : String;
    begin
    ...
    try
    IdHTTP1.Post();
    except
    on E: EIdHTTPProtocolException do
    begin
    ECode := E.ErrorCode;
    EMsg := E.Message;
    EInfo := E.ErrorMessage;
    end;
    end;
    end;


    اما برای استفاده از سرویس پیامک چرا از SOAP استفاده نمی کنید ؟
    شرکت سرویس دهنده وب سرویس SOAP ارایه نمی کنه ؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل استفاده از کمپوننت IdHTTP برای ارسال مقادیر به URL

    یکی از امکانات نرم افزار ارسال از طریق وب سرویس هستش، ولی از اونجا که تعداد این وب سرویس ها برای هر سرویس پیامکی کم نیست و هر کدوم ساختار خودشون رو دارند
    پیاده سازی اونها تو برنامه بسیار زمانبر خواهد بود. ولی با در نظر گرفتن تنظیمات URL هر کدوم از این سرویس های پیامکی می توان به راحتی از این سرویس استفاده کرد.
    هر چند مشکل حل شد.
    مشکل و ایجاد خطاهای ذکر شده به دلیل عدم استفاده از متد URLEncode بود البته با استفاده از متد GET
    به این صورت
    Rst := IdHTTP1.Get(URLEncode(edUrlAddress.Text + '?' + ParamStr



    با تشکر

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    استان خراسان رضوی
    پست
    51

    نقل قول: مشکل استفاده از کمپوننت IdHTTP برای ارسال مقادیر به URL

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmood_M مشاهده تاپیک
    HandleRedirects باید True باشه، چون معمولا در اینگونه سرویسها درخواست Redirect میشه به یک URL دیگه
    در مورد پیغام Internal Server Error ، این پیغام دلایل مختلفی می تونه داشته باشه
    با استفاده از Try ... Except به صورت زیر اطلاعات بیشتری از خطا رو مشاهده کنید تا بتونید به جواب بهتری برسید :

    var
    ECode : Integer;
    EMsg, EInfo : String;
    begin
    ...
    try
    IdHTTP1.Post();
    except
    on E: EIdHTTPProtocolException do
    begin
    ECode := E.ErrorCode;
    EMsg := E.Message;
    EInfo := E.ErrorMessage;
    end;
    end;
    end;


    اما برای استفاده از سرویس پیامک چرا از SOAP استفاده نمی کنید ؟
    شرکت سرویس دهنده وب سرویس SOAP ارایه نمی کنه ؟
    سلام

    میشه نحوه استفاده از soap رو توضیح بدین؟؟
    ممنون

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    استان خراسان رضوی
    پست
    51

    نقل قول: مشکل استفاده از کمپوننت IdHTTP برای ارسال مقادیر به URL

    نقل قول نوشته شده توسط mobtakeran.sanat مشاهده تاپیک
    یکی از امکانات نرم افزار ارسال از طریق وب سرویس هستش، ولی از اونجا که تعداد این وب سرویس ها برای هر سرویس پیامکی کم نیست و هر کدوم ساختار خودشون رو دارند
    پیاده سازی اونها تو برنامه بسیار زمانبر خواهد بود. ولی با در نظر گرفتن تنظیمات URL هر کدوم از این سرویس های پیامکی می توان به راحتی از این سرویس استفاده کرد.
    هر چند مشکل حل شد.
    مشکل و ایجاد خطاهای ذکر شده به دلیل عدم استفاده از متد URLEncode بود البته با استفاده از متد GET
    به این صورت
    Rst := IdHTTP1.Get(URLEncode(edUrlAddress.Text + '?' + ParamStr



    با تشکر
    سلام
    میشه خواهش کنم نحوه استفاده این کامپوننت رو که استفاده کردین توضیح بدین؟؟

    آیا از نحوه ارسال و استفاده کامپوننت راضی هستین؟

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    استان خراسان رضوی
    پست
    51

    نقل قول: مشکل استفاده از کمپوننت IdHTTP برای ارسال مقادیر به URL

    نقل قول نوشته شده توسط mobtakeran.sanat مشاهده تاپیک
    با سلام
    من برای ارسال پیامک در برنامه می خواستم از سرویس URL سرویس های پیامکی استفاده کنم. برای همین از کمپوننت IdHTTP استفاده می کنم.
    ولی زمان post مقادیر خطا میده. در صورتی که مقدار پراپرتی HandleRedirecs رو TRUE میکنم خطای " Internal Server Error " میده و اگه اون رو False کنم
    خطای "HTTP 1.1 302 Found" رو میده
    البته بقیه پارامترهای IdHTTP بصورت زیر تنظیم شده :
    lParamList := TStringList.Create ;


    lParamList.Add(edUrlUserName.Text + '=' + edtUserName.Text) ;
    lParamList.Add(edUrlPass.Text + '=' + edtPassword.Text) ;
    If Trim(edUrlDomain.Text) <> '' Then
    lParamList.Add(edUrlDomain.Text + '=' + edtDomain.Text) ;
    lParamList.Add(edUrlMsg.Text + '=' + UTF8Encode(AText)) ;
    lParamList.Add(edUrlReciverNum.Text + '=' + ANumber) ;
    lParamList.Add(edUrlSenderNum.Text + '=' + smsNumber) ;


    Try
    IdHTTP1.AllowCookies := True ;
    IdHTTP1.Request.Accept := 'text/html, */*' ;
    IdHTTP1.Request.ContentEncoding := '' ;
    IdHTTP1.Request.ContentType := 'application/x-www-form-urlencoded' ;


    Rst := IdHTTP1.Post(edUrlAddress.Text, lParamList) ;

    میخواستم ببینک کسی از این کمپوننت استفاده کرده ؟؟؟
    ممنون

    سلام دوست عزیز

    امکانش هست کامپوننت idhttp رو برای منم ارسال کنید . ممنون میشم . خیلی دنبال گشتم پیداش نکردم.

    reza_jahanii@yahoo.com

  7. #7

    نقل قول: مشکل استفاده از کمپوننت IdHTTP برای ارسال مقادیر به URL

    کامپوننت idhttp از کامپوننتهای پیشفرض خود دلفی هست و نیاز به نصب جدا نداره.


تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ایجاد یک thread برای ارسال خروجی به اکسل
    نوشته شده توسط mortezakiaee در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 17
    آخرین پست: سه شنبه 07 اسفند 1386, 07:53 صبح
  2. نحوه استفاده از امضای دیجیتالی برای ارسال صفحات
    نوشته شده توسط amir_pro در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 20
    آخرین پست: چهارشنبه 17 بهمن 1386, 21:20 عصر
  3. مشکل استفاده از فیلد کلید برای چند باردر یه جدول
    نوشته شده توسط mina_148m در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 28 دی 1386, 16:46 عصر
  4. مشکل استفاده از دستور like برای جستجو
    نوشته شده توسط ehsan2007 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 01 آبان 1386, 02:25 صبح
  5. استفاده از web service برای ارسال sms در Vb
    نوشته شده توسط akram_raeespour در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 07 اسفند 1385, 16:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •