نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: پیدا کردن یک زیر رشته در رشته ای که مقدار ثابت ندارد

  1. #1

    پیدا کردن یک زیر رشته در رشته ای که مقدار ثابت ندارد

    سلام
    همان طور که عنوان تاپیک، متوجه شدید، من یه رشته دارم که یه قسمتیش مرتب در حال تغییر است و بقیه رشته ثابت.

    یعنی به این صورت:

    "یوزر نیم : امیر ;پسورد : 1234; نام بانک اطلاعاتی : انبار داری"

    "یوزر نیم : امیر ;پسورد : 45671234; نام بانک اطلاعاتی : انبار داری"

    "یوزر نیم : امیر ;پسورد : 45634; نام بانک اطلاعاتی : انبار داری"

    "یوزر نیم : امیر ;پسورد : amir234; نام بانک اطلاعاتی : انبار داری"

    همان طور که مشاهده میکنید، فقط رمز عبور تغییر کرده.
    حالا چه طوری میتونم قسمتی از رشته رو که وسط رشته هم هست، همیشه بتونم بدستش بیارم؟

  2. #2

    نقل قول: پیدا کردن یک زیر رشته در رشته ای که مقدار ثابت ندارد

    سلام
    با استفاده از متد split که متن و کاراکتر جدا کننده رو بهش میدی یه ارایه از اون متن بهت میده که توسط اون جداکننده جدا شده برای متن به صورت بالا باید دوبار از جدا سازی انجام بدی به این صورت:


    string text="یوزر نیم : امیر ;پسورد : 1234; نام بانک اطلاعاتی : انبار داری";
    string[] splitted=text.split(';');
    string pass=splitted[1].split(':')[1];


تاپیک های مشابه

  1. پیدا کردن یک زیر رشته در یک رشته
    نوشته شده توسط dj_dj_dj در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 16 آبان 1391, 01:26 صبح
  2. سوال: جدا کردن یک زیر رشته از رشته
    نوشته شده توسط asghar2008 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 07 آبان 1390, 15:35 عصر
  3. سوال: پیدا کردن بزرگترین زیر رشته مشترک
    نوشته شده توسط fatemeh67 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 11 آذر 1387, 10:34 صبح
  4. سوال: پیدا کردن بزرگترین زیر رشته مشترک
    نوشته شده توسط fatemeh67 در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 10 تیر 1387, 20:34 عصر
  5. پیدا کردن یک خط ( row ) در یک table HTML
    نوشته شده توسط pzh در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 مرداد 1384, 01:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •