نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خطا در ارسال ایمیل برای کاربر

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    319

    خطا در ارسال ایمیل برای کاربر

    سلام دوستان
    من برنامه ای نوشتم که وقتی کاربر در سایت ثبت نام کرد ایمیلی با پیغام خوش آمدید برای کاربر ارسال بشه برنامه ارسال ایمیل رو نوشتم و تنظیماتی هم تو وب کانفیگ ایجاد کردم اما وقتی برنامه به خط آخر یعنی smtp.Send(mail) میرسه پیغام خطای زیر رو نشون میده این خطا برای چیه و مشکل از کجاست؟
    برنامه ارسال ایمیل :

    MailAddress from = new MailAddress(WebConfigurationManager.AppSettings["FromMailAddress"], WebConfigurationManager.AppSettings["FromMailTitle"], Encoding.UTF8);
    MailAddress to = new MailAddress(model.UserName);
    MailMessage mail = new MailMessage(from, to);
    mail.Subject = "خوش آمدید";
    mail.Body = GenerateMessageBody(mail.Subject, "کاربر گرامی " + model.FirstName + " به سایت ... خوش آمدید. .");
    mail.IsBodyHtml = true;
    SmtpClient smtp = new SmtpClient();
    smtp.Send(mail);

    تنظیمات مربوط به وب کانفیگ :
    کد HTML:
    <system.net>    <mailSettings>      <smtp from="test@gmail.com">        <network host="hostName" defaultCredentials="false" password="...." userName="noreply@hostName.com" />      </smtp>    </mailSettings>  </system.net>
    پیغام خطا :
    Unable to connect to the remote server

    A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond 72.55.165.179:25

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار bomb23
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    دفتر
    پست
    680

    نقل قول: خطا در ارسال ایمیل برای کاربر

    سلام سرویس نمیتونه به آی پی که شما دادید متصل بشه

    یه نمونه کار به این صورته از این کپی کنید و داده های خودتون رو جایگذاری کنید کار میکنه:

    تنظیمات وب کانفیگ:

    <appSettings>
    <add key="Register_Mail_IP" value="xxx.xxx.xxx.xxx" />
    <add key="Register_Mail_EmailSender" value="xxx@xxx.com" />
    <add key="Register_Mail_UsernameSender" value="xxx@xxx.com" />
    <add key="Register_Mail_PasswordSender" value="xxxx" />
    <add key="Register_Mail_Port" value="25" />
    </appSettings>


    کدهای مربوطه:

    private void configSMTPasync(IdentityMessage message)
    {
    #region formatter
    string html = message.Body;
    #endregion

    MailMessage msg = new MailMessage();
    msg.IsBodyHtml = true;

    msg.From = new MailAddress(ConfigurationManager.AppSettings["Register_Mail_EmailSender"]);
    msg.To.Add(new MailAddress(message.Destination));
    msg.Subject = message.Subject;
    msg.AlternateViews.Add(AlternateView.CreateAlterna teViewFromString(html, null, MediaTypeNames.Text.Html));

    SmtpClient smtpClient = new SmtpClient(ConfigurationManager.AppSettings["Register_Mail_IP"], Convert.ToInt32(ConfigurationManager.AppSettings["Register_Mail_Port"]));
    System.Net.NetworkCredential credentials = new System.Net.NetworkCredential(ConfigurationManager. AppSettings["Register_Mail_UsernameSender"], ConfigurationManager.AppSettings["Register_Mail_PasswordSender"]);
    smtpClient.Credentials = credentials;
    smtpClient.EnableSsl = false;

    smtpClient.Send(msg);
    }

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    319

    نقل قول: خطا در ارسال ایمیل برای کاربر

    دوست عزیز، طبق دستورات بالا ، برنامه رو تغییر دادم اما متاسفانه دوباره همین خطا رو میده. تمام اطلاعاتی که باید در وب کانفیگ تنظیم می کردم درست هستند.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار bomb23
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    دفتر
    پست
    680

    نقل قول: خطا در ارسال ایمیل برای کاربر

    خب پس قطعا اتصال شما مشکل داره، اگر از هاست استفاده میکنید آی پی و پورت دقیق رو از هاست سوال کنید. و اگر از سرور استفاده میکنید باید از باز بودن پورت 25 مطمئن بشید.

تاپیک های مشابه

  1. خطا در ارسال ایمیل فعالسازی
    نوشته شده توسط niloo17 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 31 اردیبهشت 1388, 13:34 عصر
  2. سوال: خطا در ارسال ایمیل در VS2008
    نوشته شده توسط alialirezaee1 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 01:16 صبح
  3. خطا در ارسال ایمیل
    نوشته شده توسط arsalansalar در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 27 فروردین 1388, 11:46 صبح
  4. سوال: خطا در ارسال ايميل IP must have valid PTR
    نوشته شده توسط mskarimi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 10 دی 1387, 19:18 عصر
  5. خطا در ارسال ايميل
    نوشته شده توسط yasercomeng در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 21 شهریور 1387, 10:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •