نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در اسکریپت JS

  1. #1

    مشکل در اسکریپت JS

    سلام عزیزان این خطا رو دارم :

    Untitled.png

    کدها :

    <script>
    $(document).ready(function(){
    var i=1;
    $('#add').click(function(){
    i++;
    $('#dynamic_field').append('<tr id="row'+i+'"><td><input type="text" name="name[]" id="name" placeholder="Enter Name" class="form-control name_list" /></td><td><button name="remove" id="'+i+'" class="btn btn-danger btn_remove">X</button></td></tr>');
    });

    $(document).on('click', '.btn_remove', function(){
    var button_id=$(this).attr("id");
    $('#row'+button_id+'').remove();
    });

    $('#submit').click(function(){
    $.ajax({
    url:"name.php",
    method:"POST"
    data:$('#add_name').serialize(),
    success:function(data)
    {
    alert(data);
    $('#add_name')[0].reset();
    }
    });
    });

    });
    </script>

  2. #2

    نقل قول: مشکل در اسکریپت JS

    تو خط 17 بعد از
    method:"POST"
    علامت کاما (,) نزاشتی؛ بخاطر اون نیست؟؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل در اسکریپت JS

    قرار دادم ، الآن خطای جدید :

    88.jpg

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    93

    نقل قول: مشکل در اسکریپت JS

    ظاهرا باید mime تایپ رو واسه تگ script قرار بدی.
    لینک زیر شاید کمک بکنه
    <script type="application/javascript">
    http://stackoverflow.com/questions/7...eing-displayed

  5. #5

    نقل قول: مشکل در اسکریپت JS

    .......................................
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 99.jpg‏ (29.5 کیلوبایت, 23 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله پیام حیاتی : دوشنبه 17 خرداد 1395 در 22:06 عصر

  6. #6

    نقل قول: مشکل در اسکریپت JS

    به کمک دوستان همه چیز اوکی شد اما زمانی که submit می کنم از خط زیر خطای Syntax میگیره :

    $sql="INSERT INTO user(name) VALUES('".mysqli_real_escape_string($connect, $_POST["name"][$i]."'))";


    این کل کدها :

    <?php


    $connect=mysqli_connect("localhost", "root", "", "test");
    $number=count($_POST["name"]);
    if($number>1)
    {
    for($i=0; $i<$number; $i++)
    {
    if(trim($_POST["name"][$i]) != '')
    {
    $sql="INSERT INTO user(name) VALUES('".mysqli_real_escape_string($connect, $_POST["name"][$i]."'))";
    mysqli_query($connect, $sql);


    }
    }
    echo "Data Inserted";


    }


    else
    {
    echo "Enter Name";
    }




    ?>

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    93

    نقل قول: مشکل در اسکریپت JS

    چندتا نکته که به نظر من باید رعایت کنی:
    1. خاصیت name که برای input گذاشتی برای همه یکیه که اشتباهه، تو به ازای هر input باید یه name مجزا داشته باشی
    2. dataType آژاکس رو مشخص کن، ترجیحا json و برای فرستادن، از متد JSON.stringify استفاده کن
    3. کوئری رو بهتره خارج از حلقه اجرا کنی، کدی مثل کد زیر:

    if($number>1)  {  $sql="INSERT INTO user(name) VALUES ";    for($i=0; $i<$number; $i++)    {        if(trim($_POST["name"][$i]) != '')        {            $sql .= "('".mysqli_real_escape_string($connect, $_POST["name"][$i]."'))";        }    }	mysqli_query($connect, $sql);    echo "Data Inserted";   }


    یه دامپ از $_POST['name'] بزار

  8. #8

    نقل قول: مشکل در اسکریپت JS

    سلام
    این همه مشکل چرا ؟ بیایید از تایپ اسکریپت استفاده کنید.

    چند ویدیو خوب برای شما دوستان در مورد تایپ اسکریپت (typescript) میتونید از اینجا دانلود کنید.
    اگر کسی هم سایت دانلود آموزش فیلم ویدیویی فارسی میشناسه معرفی کنه.
    با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در اسکریپت فرم عضویت
    نوشته شده توسط raminr63 در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 18 تیر 1391, 18:49 عصر
  2. سوال: مشكل در اسكريپت ريدايركت صفحه با جاوا اسكريپت
    نوشته شده توسط Farzadak2010 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 25 فروردین 1391, 16:36 عصر
  3. مشکل در اسکریپت وبلاگدهی
    نوشته شده توسط sharghi در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مرداد 1388, 18:22 عصر
  4. سوال: مشکل در اسکریپت upload فایل از طریق url فایل
    نوشته شده توسط Jason.Bourne در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 11 آبان 1387, 22:37 عصر
  5. مشکل در اسکریپت نویسی در رویداد OnClose
    نوشته شده توسط nasr در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 12 اردیبهشت 1383, 13:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •