نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: استفاده از دیتابیس در جاوا

  1. #1

    استفاده از دیتابیس در جاوا

    با سلام خدمت اساتید محترم

    می خواستم بدونم چجوری می شه در برنامه جاوا به یک پاگاه داده متصل شد و اطلاعات رو از اون خوند ؟ ممنون می شم منو راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: استفاده از دیتابیس در جاوا

    یک سایت خیلی خوب با آموزش ساده و جامع (به زبان انگلیسی): http://www.tutorialspoint.com/jdbc/
    مطالب خیلی زیادی در این ارتباط وجود داره. فقط بدونید جاوا به راحتی با هر دیتابیسی اون هم به شکل یکسانی متصل میشه (سرچ کنید JDBC)

    همین سوالتون رو اگر به فارسی سرچ می کردید هم آموزش هایی وجود داره. مثلا: http://www.tahlildadeh.com/ArticleDe...A7%D9%88%D8%A7

  3. #3

    نقل قول: استفاده از دیتابیس در جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط vahid-p مشاهده تاپیک
    یک سایت خیلی خوب با آموزش ساده و جامع (به زبان انگلیسی): http://www.tutorialspoint.com/jdbc/
    مطالب خیلی زیادی در این ارتباط وجود داره. فقط بدونید جاوا به راحتی با هر دیتابیسی اون هم به شکل یکسانی متصل میشه (سرچ کنید JDBC)

    همین سوالتون رو اگر به فارسی سرچ می کردید هم آموزش هایی وجود داره. مثلا: http://www.tahlildadeh.com/ArticleDe...A7%D9%88%D8%A7
    ممنون از راهنماییتون اما یک مشکلی که دارم اینه که زمانی که می خوام ResultSet رو تعریف کنم executeQuery رو نمی شناسه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: استفاده از دیتابیس در جاوا

    کدتون رو قرار بدید

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار maryam.eng
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    سن
    30
    پست
    74

    نقل قول: استفاده از دیتابیس در جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط kfaghih مشاهده تاپیک
    ممنون از راهنماییتون اما یک مشکلی که دارم اینه که زمانی که می خوام ResultSet رو تعریف کنم executeQuery رو نمی شناسه
    سلام مشکل اینکه که شما درایو اتصال به پایگاه رو به لیست کتابخانه های برنامتون اضافه نکردید.با توجه به پایگاه دادتون سرچ کنید درایور برای اتصال به پایگاه داده.

  6. #6

    نقل قول: استفاده از دیتابیس در جاوا

    با سلام و تشکر از راهنمایی های شما مشکل قبلی من حل شد اما یک مشکل جدید پیدا کردم و اون اینه که زمانی که می خوام به یک پایگاه داده mysql وصل بشم و اطلاعات جدول رو بخونم با پیغام زیر مواجه می شم
    Illegal operation on empty result set.
    کد برنامه



    import java.sql.Statement;
    import java.sql.*;
    public class JCDBtest {
    public static void main(String[] args) throws ClassNotFoundException, SQLException {
    String path ="jdbc:mysql://localhost:3306/ccdbfinal";
    String un ="root";
    String pw ="";
    try{
    Class.forName("com.mysql.jdbc.Driver");
    Connection con = DriverManager.getConnection(path,un,pw);
    Statement a = con.createStatement();
    String sql = "Select * FROM iou";
    ResultSet rs = a.executeQuery("Select * FROM ioutable");
    double i1 = rs.getDouble("I1");
    double r = i1*2;
    System.out.println(r);
    }
    catch(Exception e){
    System.out.println(e.getMessage());}
    }
    }






    ممنون می شم منو راهنمایی کنید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: استفاده از دیتابیس در جاوا

    دلیلش یه خورده به گفته ای tricky است! چون ResultSet یک cursor داره که پس از تشکیل، cursor رو قبل از اولین نتیجه قرار میده (متدی داریم به اسم beforeFirst() و isBeforeFirst() ). شما میتونید تست کنید rs.first() که cursor روی اولین نتیجه میبره و اگر نتیجه ای باشه و در نتیجه اولین نتیجه وجود داره true رو برمیگردونه و میدونی خالی نیست.


    در توضیحات بالا First cursor position is Before first row و Rows and columns count from one مهمه که باید در نظر داشته باشید.

    در کدتون بعد از خط
    ResultSet   rs = a.executeQuery("Select * FROM ioutable");

    بنویسید:
    System.out.println("BeforeFirst:"+ rs.isBeforeFirst());
    System.out.println("First:"+ rs.isFirst());
    System.out.println("Last:"+ rs.isLast());
    System.out.println("AfterLast:"+ rs.isAfterLast());

    تا دقیقا موقعیت cursor رو ببینید.

    همچنین از rs.next() برای جلو بردن cursor استفاده می کنی (یه جورایی شبیه fetch تو php است)

    پس با اولین rs.next به اولین نتیجه میرسیم. کد:

    double i1;
    while(rs.next()){
    i1=rs.getDouble("I1");
    System.out.println(i1);
    }
    آخرین ویرایش به وسیله vahid-p : یک شنبه 23 خرداد 1395 در 08:52 صبح دلیل: تکمیل توضیحات

  8. #8

    نقل قول: استفاده از دیتابیس در جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط vahid-p مشاهده تاپیک
    یک سایت خیلی خوب با آموزش ساده و جامع (به زبان انگلیسی): http://www.tutorialspoint.com/jdbc/
    مطالب خیلی زیادی در این ارتباط وجود داره. فقط بدونید جاوا به راحتی با هر دیتابیسی اون هم به شکل یکسانی متصل میشه (سرچ کنید JDBC)

    همین سوالتون رو اگر به فارسی سرچ می کردید هم آموزش هایی وجود داره. مثلا: http://www.tahlildadeh.com/ArticleDe...A7%D9%88%D8%A7

    سلام ، تاپیک قدیمی اوردم بالا چون مطلب بود...

    من از همین سایت فارسی اشاره شده استفاده کردم منتها الان ارور داره...

    http://uupload.ir/files/8zhx_error1.jpg

  9. #9

    نقل قول: استفاده از دیتابیس در جاوا

    اونجایی که عکس گذاشتم ، از عبارت Exception استفاده کردم و فک می کنم حل شد

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از xml در جاوا
    نوشته شده توسط unix_svr4 در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 19 شهریور 1387, 15:46 عصر
  2. استفاده از Access در جاوا
    نوشته شده توسط mahyar_taheri در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 07 مرداد 1386, 01:58 صبح
  3. استفاده از دیتابیس در vb.net2005
    نوشته شده توسط near_86 در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 03 اردیبهشت 1386, 14:58 عصر
  4. طریقه استفاده از فایلها در جاوا ؟
    نوشته شده توسط بابک زواری در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 20 اردیبهشت 1385, 09:02 صبح
  5. استفاده از دیتابیس در برنامه
    نوشته شده توسط mamadgmail در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 22 بهمن 1384, 08:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •