نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: No such host is known

  1. #1

    No such host is known

    دوستان عزیز سلام

    من یک سایتی طراحی کرده ام که یک قسمت از کدم که برای بدست آوردن Machine name کاربر می باشد خطای پیوست را می دهد که در فروم های مختلف خیلی گشتم اما راه حل مناسبی ارائه نکرده اند
    اساتید لطفا راهنمایی نمایید

    کد مشکل دار :
            System.Net.IPHostEntry host = System.Net.Dns.GetHostEntry(Request.ServerVariable  s["remote_addr"]);
    MachineName = host.HostName.ToString().ToUpper().Replace(".CDC.I NTRANET", "");


    عکس مشکل :
    1.png

  2. #2

    نقل قول: No such host is known

    با سلام

    کسی از اساتید با این مشکل رو به رو نشده است ؟

  3. #3

    نقل قول: No such host is known

    کسی نیست ؟؟؟؟

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    23

    نقل قول: No such host is known

    سلام بنده هم با همین مشکل مواجه شده و مدت ها است پیگیر هستم و هنوز درگیرشم.

  5. #5

    نقل قول: No such host is known

    سلام

    System.Net.Dns.GetHostEntry(Request.ServerVariable s["REMOTE_HOST"]).HostName

    System.Net.Dns.GetHostName()

    System.Environment.MachineName



    اگخ هیچکدوم از اینا جواب نداد
    این تنظیمات رو عوض کن

    Untitled.jpg

    مجدد چک کن

تاپیک های مشابه

  1. سوال: Delphi : Error Message no such module:fts4
    نوشته شده توسط mohsen24000 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 03 اردیبهشت 1390, 16:12 عصر
  2. سوال: ارور Error 1 fatal error C1083: Cannot open include file: 'glut.h': No such file or directory
    نوشته شده توسط khz-web1 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 01 دی 1389, 19:29 عصر
  3. no such file and directories
    نوشته شده توسط baradar در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 22 خرداد 1389, 11:55 صبح
  4. [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory
    نوشته شده توسط ghasembaghi در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 30 بهمن 1387, 15:39 عصر
  5. اشکال No such user here در ارسال ایمیل
    نوشته شده توسط moohssenn در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 18 شهریور 1386, 20:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •