نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خروجی csv فارسی

  1. #1

    Question خروجی csv فارسی

    سلام
    من میخوام از datagridview خروجی csv بگیرم ولی توی فایل خروجی حروف نامفهوم میاد. چطور باید فارسیش کنم؟
    این کدیه که نوشتم:

    var dialog = new SaveFileDialog { Filter = @"Csv File|*.csv" };
    var result = dialog.ShowDialog();
    if (result != DialogResult.OK)
    return;
    var builder = new StringBuilder();
    var rowcount = dgvSum.Rows.Count;
    var columncount = dgvSum.Columns.Count;
    var headerCols = new List<string>();
    for (var j = 0; j < columncount - 1; j++)
    {
    headerCols.Add(dgvSum.Columns[j].HeaderText);
    }
    builder.AppendLine(string.Join(";", headerCols.ToArray()));
    for (var i = 0; i < rowcount - 1; i++)
    {
    var cols = new List<string>();
    for (var j = 0; j < columncount - 1; j++)
    {
    cols.Add(dgvSum.Rows[i].Cells[j].Value.ToString());
    }
    builder.AppendLine(string.Join(";", cols.ToArray()));
    }
    File.WriteAllText(dialog.FileName, builder.ToString());
    MessageBox.Show(@"Csv file was created.");
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 20 خرداد 1395 در 21:48 عصر

  2. #2

    نقل قول: خروجی csv فارسی

    سلام
    این خط رو تغییر بدید
    File.WriteAllText(dialog.FileName, builder.ToString(),Encoding.Unicode);
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

تاپیک های مشابه

  1. مشکل encoding utf-8 در فایل خروجی csv اکسل
    نوشته شده توسط safa55 در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 09 فروردین 1396, 11:05 صبح
  2. حرفه ای: مشکل کلمات فارسی در خروجی csv
    نوشته شده توسط opluse در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 15 شهریور 1394, 20:08 عصر
  3. سوال: علامت سوال در خروجی CSV کامپوننت Fastreport
    نوشته شده توسط gbg در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 27 فروردین 1393, 00:28 صبح
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 10 اسفند 1391, 12:27 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •