نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: شخصی کردن پاسخ متد های webapi

  1. #1

    شخصی کردن پاسخ متد های webapi

    سلام دوستان من یه متد webapi دارم که نتیجه یک select رو به صورت IQueryable برمیگردونه ولی همینطور که میدونید این شکل از جواب به صورت JsonArray.ولی چیزی که من میخوام اینه که نتیجه این select رد قالب همون json باشه ولی به صورت jsonobject باشه که چندتا فیلد دیگه داشته باشه مثلا تاریخ و یا یه پیام و بعد یه نود هم داشته باشه به اسم data و اون به صورت آرایه باشه و نتیجه select توی اون data باشه.
      // GET: api/UsersAPI
    public IQueryable<User> GetUsers()
    {

    return db.Users;
    }

    که نتیجه کد بالا این شکلیه:که به صورت JsonArray هستش
    [
    {
    "Id": 1,
    "tg": "1",
    "regdate": "1395/03/18",
    "token": "none",
    "coins": 50
    },
    {
    "Id": 2,
    "tg": "2",
    "regdate": "1395/03/10",
    "token": "none",
    "coins": 50
    }
    ]


    و اما چیزی که من میخوام:که به صورت JsonObject هست و یه نودش به صورت Array هست
    {
    "date": "1395",
    "name": "ali",
    "users": [
    {
    "Id": 1,
    "tg": "1",
    "regdate": "1395/03/18",
    "token": "none",
    "coins": 50
    },
    {
    "Id": 2,
    "tg": "2",
    "regdate": "1395/03/10",
    "token": "none",
    "coins": 50
    }
    ]
    }

  2. #2

    نقل قول: شخصی کردن پاسخ متد های webapi

    جواب را یافتم اما هرکدام از دوستان که میتونن راهنمایی کامل تری انجام بدن ممنون میشم.نکته ای حرفی سخنی چیزی......
    جواب:
    var json = 
    new
    {
    id = "",
    title = "title " ,
    data = db.Users
    };


    HttpResponseMessage response = Request.CreateResponse(HttpStatusCode.OK, json);

  3. #3

    نقل قول: شخصی کردن پاسخ متد های webapi


    return Json(new {db.Users});

تاپیک های مشابه

  1. سوال: متد کنترل یا چک کردن ساب دامین های ایجاد شده
    نوشته شده توسط viper2009 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 25 دی 1393, 16:42 عصر
  2. find کردن یک دکمه توسط متد های گتر و ستر
    نوشته شده توسط Sina.iRoid در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 15 دی 1393, 22:30 عصر
  3. سوال: آیا امکان پارس کردن تگ های html با استفاده از متد های داخلی جاوا وجود داره؟
    نوشته شده توسط [younes] در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 23 مرداد 1393, 00:47 صبح
  4. سوال: پیدا کردن متد های بدون ارجاع در یک فرم
    نوشته شده توسط یوسف زالی در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 30 مرداد 1392, 01:55 صبح
  5. نحوه Crypte و DeCrypte کردن با متد هاي Net.
    نوشته شده توسط shahnam sha در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 18 آذر 1388, 09:03 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •