نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ضبط صدا از طریق میکروفون

  1. #1
    مهمان

    ضبط صدا از طریق میکروفون

    با سلام
    آیا می توان در دلفی صدا را از طریق میکروفون ظبط کرد ؟ با چه کامپوننتی ؟
    با تشکر

  2. #2
    دلفی با کامپوننت Mediaplayerنم تواند ضبط را انجام دهد
    اگر می خواهید به من Email بزنید تا 1 کامپوننت برای اینکار برایتان بفرستم

  3. #3
    مهمان
    جوان سافت عزیز
    کامپوننت را دریافت کردم و مشکلم حل شد.
    از کمکی که به من کردید با ارسال کامپوننت متشکرم.

  4. #4
    خواهش می کنم عزیز
    ------------------
    من نمی دونم چطوری می تونم تو سایت ای کامپوننت رو بزارم
    اگر ممکنه مدیر لطف کنند و بگویند

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342
    نیازی به کامپونت نیست شما می تونید با این کد صدا را ضبط کنید
    uses mmSystem;

    {....}

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject); // Record
    begin
    mciSendString('OPEN NEW TYPE WAVEAUDIO ALIAS mysound', nil, 0, Handle);
    mciSendString('SET mysound TIME FORMAT MS ' + // set time
    'BITSPERSAMPLE 8 ' + // 8 Bit
    'CHANNELS 1 ' + // MONO
    'SAMPLESPERSEC 8000 ' + // 8 KHz
    'BYTESPERSEC 8000', // 8000 Bytes/s
    nil, 0, Handle);
    mciSendString('RECORD mysound', nil, 0, Handle)
    end;


    procedure TForm1.Button2Click(Sender: TObject); // Stop
    begin
    mciSendString('STOP mysound', nil, 0, Handle)
    end;


    procedure TForm1.Button3Click(Sender: TObject); // Save
    var
    verz: String;
    begin
    GetDir(0, verz);
    mciSendString(PChar('SAVE mysound ' + verz + '/test.wav'), nil, 0, Handle);
    mciSendString('CLOSE mysound', nil, 0, Handle)
    end;



  6. #6
    خوبه ما اون اخطار مربوط به قدیمی بودن تاپیک رو گذاشتیم!
    بعد از 5 سال تاپیک رو آوردید بالا که "کامپوننت رو برای من بفرست"؟!!


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  7. #7

    نقل قول: ضبط صدا از طریق میکروفون

    نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز مشاهده تاپیک
    خوبه ما اون اخطار مربوط به قدیمی بودن تاپیک رو گذاشتیم!
    بعد از 5 سال تاپیک رو آوردید بالا که "کامپوننت رو برای من بفرست"؟!!
    خسته نباشید. از دوستان یه کامپوننت خواستیم که پیاممونو حذف کردید. باید از طریق دیگه ای عمل میکردیم . راهنمایی کنید.

  8. #8

    نقل قول: ضبط صدا از طریق میکروفون

    از این کدها نتیجه نگرفتم، همچنان منتظر راهنمایی برای ضبط صدا از طریق میکروفون هستم.

  9. #9

    نقل قول: ضبط صدا از طریق میکروفون

    دوست عزیز کدها ایرادی نداره . من چک کردم سالم بود جواب داد.
    می تونی تغییر زیر رو در کدها بدی
    به جای GetDir(0, verz);
    بذار verz:='c:\'; رو بذاری
    سپس پس از ظبط صدا در درایو c به دنبال فایل test.wav بگردی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •