نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل رفتن به اکتیویتی دیگر بعد از اظافه کردن پکیج جدید

  1. #1

    مشکل رفتن به اکتیویتی دیگر بعد از اظافه کردن پکیج جدید

    سلام
    این دستوری بود که اسپلش رو بعد از 100 میلی ثانیه رد می کرد و به اکتیوتی List2 می رفت

    @Override            public void run() {
    // TODO Auto-generated method stub
    finish();
    Intent next = new Intent(getBaseContext(), List2.class);//
    startActivity(next);
    }
    }, 100);


    }
    }


    تا اینکه به دلایلی تصمیم گرفتم اسپلش و اکتیویتی list2 رو در دو تا پکیج جداگانه قرار بدم

    اما الان که list2 (اکتیویتی list2) داخل یه پکیج دیگه رفته برنامه فورس کلوز میده
    به نظرتون من باید چه کنم ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali_khodayar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    Karaj
    سن
    38
    پست
    268

    نقل قول: مشکل رفتن به اکتیویتی دیگر بعد از اظافه کردن پکیج جدید

    سلام
    لطفأ Log Cat رو بزار

  3. #3

    نقل قول: مشکل رفتن به اکتیویتی دیگر بعد از اظافه کردن پکیج جدید

    06-12 06:02:39.000: E/AndroidRuntime(1789): FATAL EXCEPTION: main

    06-12 06:02:39.000: E/AndroidRuntime(1789): Process: ir.gilan.foor, PID: 1789
    06-12 06:02:39.000: E/AndroidRuntime(1789): android.content.ActivityNotFoundException: Unable to find explicit activity class {ir.gilan.foor/List2}; have you declared this activity in your AndroidManifest.xml?
    06-12 06:02:39.000: E/AndroidRuntime(1789): at android.app.Instrumentation.checkStartActivityResu lt(Instrumentation.java:1628)
    06-12 06:02:39.000: E/AndroidRuntime(1789): at android.app.Instrumentation.execStartActivity(Inst rumentation.java:1424)
    06-12 06:02:39.000: E/AndroidRuntime(1789): at android.app.Activity.startActivityForResult(Activi ty.java:3424)
    06-12 06:02:39.000: E/AndroidRuntime(1789): at android.app.Activity.startActivityForResult(Activi ty.java:3385)
    06-12 06:02:39.000: E/AndroidRuntime(1789): at android.app.Activity.startActivity(Activity.java:3 627)
    06-12 06:02:39.000: E/AndroidRuntime(1789): at android.app.Activity.startActivity(Activity.java:3 595)
    06-12 06:02:39.000: E/AndroidRuntime(1789): at ir.gilan.android.Splash$1.run(Splash.java:50)
    06-12 06:02:39.000: E/AndroidRuntime(1789): at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:733 )
    06-12 06:02:39.000: E/AndroidRuntime(1789): at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:95 )
    06-12 06:02:39.000: E/AndroidRuntime(1789): at android.os.Looper.loop(Looper.java:136)
    06-12 06:02:39.000: E/AndroidRuntime(1789): at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.jav a:5017)
    06-12 06:02:39.000: E/AndroidRuntime(1789): at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)
    06-12 06:02:39.000: E/AndroidRuntime(1789): at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:515)
    06-12 06:02:39.000: E/AndroidRuntime(1789): at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCa ller.run(ZygoteInit.java:779)
    06-12 06:02:39.000: E/AndroidRuntime(1789): at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit .java:595)
    06-12 06:02:39.000: E/AndroidRuntime(1789): at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method)



  4. #4
    کاربر دائمی آواتار saeed_g21
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,078

    نقل قول: مشکل رفتن به اکتیویتی دیگر بعد از اظافه کردن پکیج جدید

    در مانیفیست تغییرات مربوط به List2 رو انجام ندادی !

  5. #5

    نقل قول: مشکل رفتن به اکتیویتی دیگر بعد از اظافه کردن پکیج جدید

    هنوز مشکل پا برجاست
    سر این قضیه گیر میده :
    startActivity(next);

  6. #6

    نقل قول: مشکل رفتن به اکتیویتی دیگر بعد از اظافه کردن پکیج جدید

    have you declared this activity in your AndroidManifest.xml?

    در مانیفست هم اسم پکیج رو تغییر بده

  7. #7

    نقل قول: مشکل رفتن به اکتیویتی دیگر بعد از اظافه کردن پکیج جدید

    اسم پکیجی که اسپلش توشه؟

  8. #8

    نقل قول: مشکل رفتن به اکتیویتی دیگر بعد از اظافه کردن پکیج جدید

    بچه ها نظری ندارید؟

تاپیک های مشابه

  1. مشکل رفتن به اکتیویتی دیگر در اندروید 5
    نوشته شده توسط c0mmander در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 30 آذر 1393, 12:19 عصر
  2. رفتن به بالای page بعد از دستور prompt
    نوشته شده توسط sanaz.dadkhah در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 20 آبان 1391, 23:51 عصر
  3. مشکل اتصال به بانک اطلاعاتی بعد از upgrade
    نوشته شده توسط hamzehsh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 22 مهر 1391, 16:17 عصر
  4. سوال: رفتن به تکستباکس بعدی بعد از تایپ 4 حرف در تکستباکس!
    نوشته شده توسط niksalehi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1391, 22:03 عصر
  5. آموزش: رفتن به صفحه قبل بعد از لوگین
    نوشته شده توسط s.mahmood در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 17
    آخرین پست: یک شنبه 27 دی 1388, 15:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •