نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چک کردن یک ستون در datagridview

  1. #1

    چک کردن یک ستون در datagridview

    سلام
    یک دیتاگرید دارم که دوتاستون دارد که یک از آنها بصورت چک باکس است حال می خواهم بصورت آنلاین این دیتا گرید را پر کنم (مثلا5تا ستون را جک باکس را true کردم ) هنگامیکه از دیتاگرید خارج یمشودم می خواهم تعداد ستون های true شده را برگرداند 4تابرمی گرداند آخری را محاسبه نمیکند چگونه باید کد خودرا اصلاح کنم

    private void dataGridView1_Leave(object sender, EventArgs e)
    {
    int a = 0;
    for (int i = 0; i < dataGridView1.RowCount; i++)
    {
    if (Convert.ToBoolean(dataGridView1.Rows[i].Cells[1].Value) == true)
    {
    a++;
    }
    }
    MessageBox.Show(a.ToString());
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : یک شنبه 23 خرداد 1395 در 12:21 عصر

  2. #2

    نقل قول: جک کردن یک ستون در دیتاگرید

    مقدار یک سلول زمانی تغییر میکند که آن سلول از حالت Edit خارج شود(به دلیل خروج از سلول یا هر دلیل دیگر). کافیه متد EndEdit دیتاگرید رو قبل از حلقه فراخوانی کنید تا این اتفاق بیفتد.

  3. #3

    نقل قول: جک کردن یک ستون در دیتاگرید

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    مقدار یک سلول زمانی تغییر میکند که آن سلول از حالت Edit خارج شود(به دلیل خروج از سلول یا هر دلیل دیگر). کافیه متد EndEdit دیتاگرید رو قبل از حلقه فراخوانی کنید تا این اتفاق بیفتد.
    سلام
    مهندس ما متد را فراخوانی کردیم حا می خواهم بعداز اتمام عملیات مورد نظر کار دیگری را انجام بدهم درهمین فراخوانی اما
    gvList.EndEdit();

    اجازه نمی دهد برای اینکه EndEdit بحالت اولیه برگردد باید چکارکنم
    باتشکر

  4. #4

    نقل قول: جک کردن یک ستون در datagridview

    دقیقا چه کاری؟ (باید تست کنم بعد جوابتون رو بدم)

  5. #5

    نقل قول: جک کردن یک ستون در datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    دقیقا چه کاری؟ (باید تست کنم بعد جوابتون رو بدم)
    من با تیک کردن ساعت جاری را در جدول ذخیره می کنم
    اما حال می خواهم وقتی ساعت جاری ذخیره شد دوباره سطر جاری که انتخاب کرده ام تغییر کند
    در حال حاظر دوباره صفحه لود میشود و سطر انتخابی سطر اول میشود در صورتیکه من می خواهم وقتی سطر40ام را تغییر دادم بعد لود شدن(ذخیره شدن اطلاعات در جدول)دوباره سطر40ام اتنخاب شود
    باتشکر

  6. #6

    نقل قول: چک کردن یک ستون در datagridview

    چرا دوباره لود میکنید؟ وقتی تیک خورد ساعت جاری را بدست بیارید. ابتدا در دیتابیس ذخیره کنید. در صورتی ذخیره شدن، همان سطر را در دیتاگرید ویرایش کنید.

تاپیک های مشابه

  1. جمع کردن محتویات یک ستون در datagridView
    نوشته شده توسط mustafa13 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 16
    آخرین پست: جمعه 18 تیر 1395, 17:53 عصر
  2. آموزش: جمع كردن مقادير يك ستون در datagridview
    نوشته شده توسط 012132 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 29 فروردین 1395, 14:04 عصر
  3. سوال: combobox کردن یک ستون در datagridview
    نوشته شده توسط afrough.arian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 10 فروردین 1390, 14:24 عصر
  4. چک کردن یک کارکتر در کلمه؟
    نوشته شده توسط majid325 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 23 خرداد 1386, 13:17 عصر
  5. چک کردن یک گزینه در Regedit ( وجود دارد یا نه )
    نوشته شده توسط راحله سعادتی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 27 اسفند 1384, 17:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •