نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: راهنمایی در نصب و رجیستر کردن زامارین در ویزوال استودیو 2015

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    302

    راهنمایی در نصب و رجیستر کردن زامارین در ویزوال استودیو 2015

    باسلام
    1. بعد از نصب زامارین در ویژوال استودیو 2015 و کرک کردن ان و ایجاد برنامه اندروید صفحه لاگین زامارین تو ویژوال استودیو میاد.ایا فقط یک لاگین معمولیه یا اینکه کرک درست انجام نشده؟

    دوستان عزیز لطفا راهنمایی بفرمایید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار arman_Delta2002
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    37
    پست
    707

    نقل قول: راهنمایی در نصب و رجیستر کردن زامارین در ویزوال استودیو 2015

    کرک درست انجام نشده
    کرک من به این صورت است که 4 تا فایل داره و اون 4 تا رو باید به روش زیر انجام داد
    for Xamarin.VisualStudio_4.0.0.1689

    you can back up original files prior to copying if you want and change the 14.0 (for VS 2015) to whatever version of VS you are using.

    remove the ".dro" from Xamarin.Components.Ide.dll.dro and overwrite Xamarin.Components.Ide.dll in "C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 14.0\Common7\IDE\Extensions\Xamarin\Xamarin\4.0.0. 1689\"


    remove the ".ios" from Xamarin.Components.Ide.dll.ios and overwrite Xamarin.Components.Ide.dll in "C:\Program Files (x86)\MSBuild\Xamarin\iOS\"

    copy mandroid.exe to C:\Program Files (x86)\MSBuild\Xamarin\Android\mandroid.exe

    copy mtouch.exe to C:\Program Files (x86)\MSBuild\Xamarin\iOS\mtouch.exe

  3. #3

    نقل قول: راهنمایی در نصب و رجیستر کردن زامارین در ویزوال استودیو 2015

    نقل قول نوشته شده توسط ma.andishe مشاهده تاپیک
    باسلام
    1. بعد از نصب زامارین در ویژوال استودیو 2015 و کرک کردن ان و ایجاد برنامه اندروید صفحه لاگین زامارین تو ویژوال استودیو میاد.ایا فقط یک لاگین معمولیه یا اینکه کرک درست انجام نشده؟

    دوستان عزیز لطفا راهنمایی بفرمایید

    الان زامارین در ویژوال استودیو رایگان هست و فقط شما باید در سایت زامارین یک اکانت بسازید.
    اگر در نصب زامارین هم مشکل دارید که از لینک ارسالی مطلبو بخونید .

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطای برنامه در ویژوال استودیو 2015
    نوشته شده توسط hosseines در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 03 مهر 1396, 13:08 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 11 اردیبهشت 1395, 05:23 صبح
  3. مبتدی: ارور در اجرای برنامه ی C++‎در ویژوال استودیو 2015
    نوشته شده توسط brain72 در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 24 دی 1394, 12:37 عصر
  4. راهنمایی در مورد ساختن فایل نصب توسط installaware با قابلیت atach کردن دیتا بیس؟!!!
    نوشته شده توسط amateur.programmer در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393, 11:10 صبح
  5. حرفه ای: رجیستر کردن ocx در هنگام نصب برنامه برای اجرا در همه کامپیوترها
    نوشته شده توسط sajad_boj70 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 10 بهمن 1389, 15:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •