نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ایجاد database جدید از روی دیتابیس قبلی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    319

    ایجاد database جدید از روی دیتابیس قبلی

    سلام
    من می خوام برای هر سال تحصیلی جدید کاربر با وارد کردن یک سال و زدن دکمه create یه دیتابیس جدید با مشخصات دیتابیس قبلی ایجاد کنه و نام دیتابیس رو همان نام وارد شده توسط کاربر قرار بده

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار AmiN0012
    تاریخ عضویت
    آبان 1394
    محل زندگی
    جویبار
    پست
    309

    نقل قول: ایجاد database جدید از روی دیتابیس قبلی

    سلام به نظرم این کار درست و منطقی نیست.چون کاربر دیگه به اطلاعات قبلش دسترسی نداره.و ی مشکل دیگم اینه اگر کاربر دوتا سال تکراری وارد کرد تکلیف چیه؟
    به نظرم ی فیلد سال ،تو جدولت اضافه کنی و با دستور sqlبگی فقط اطلاعات سال جاری رو نشون بده.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    استان -مركزي دليجان
    پست
    165

    نقل قول: ایجاد database جدید از روی دیتابیس قبلی

    يه ديتابيس خام داشته باش .يه كپي از ديتابيس اصلي بگير و به نام و مسيري كه ميخاي كپي كن

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    319

    نقل قول: ایجاد database جدید از روی دیتابیس قبلی

    سلام دوستان خوبم ممنون بابت توجهتون دیتابیسم access هستش و این رو نوشتم
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)        {
    string path = Application.StartupPath;
    File.Copy(path + "\\Sample_DR.accdb", textBox1.Text.Trim() + ".accdb");

    }

    برای دسترسی به اطلاعات سال قبل دکمه بازیابی قرار میدم. اول می خواستم فیلد سال تحصیلی قرار بدم ولی اونوقت بعد از چند سال با افزایش رکورد سرعت ممکنه کم بشه. ولی برای سال تکراری وارد کردن؟؟؟؟؟؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار AmiN0012
    تاریخ عضویت
    آبان 1394
    محل زندگی
    جویبار
    پست
    309

    نقل قول: ایجاد database جدید از روی دیتابیس قبلی

    سال جاری رو از سیستم بگو بگیره پیش فرض رو تکست باکس نشون بده.هرچند ممکنه ساعت سیستم تنظیم نباشه.
    در هر صورت احتمال اشتباه از کاربران وجود داره

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 04 آذر 1394, 04:34 صبح
  2. ایجاد لیست علاقمندی ها از روی دیتابیس
    نوشته شده توسط master94 در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 31 تیر 1394, 10:27 صبح
  3. سوال: ایجاد مشخصه جدید از روی تعداد اندیس های آرایه
    نوشته شده توسط Mori Bone در بخش C#‎‎
    پاسخ: 18
    آخرین پست: پنج شنبه 03 مهر 1393, 11:38 صبح
  4. ایجاد دیتابیس جدید از روی دیتابیس اصلی
    نوشته شده توسط f_f_f_f_f در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 09 تیر 1390, 23:51 عصر
  5. سوال: ایجاد یک گزارش جدید از روی نتایج یک گزارش دیگر
    نوشته شده توسط rezaat007 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 خرداد 1389, 11:59 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •