نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: datagrid

  1. #1

    datagrid

    سلام دوستان من میخوام که یک دیتاگرید با CI داشته باشم که تبشه هر کدوم از رکوردها رو انتخاب کرد یعنی وقتی با موس روش کلیک میکنیم اون انتخاب بشه و مثلا بشه اون رو حذف کرد از طریق گذاشتن باتن حذف.

    لطفا کمکم کنید.
    اگر هم امکان پذیر نیست حد اقل دیتاگرید معمولی باشه

    تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: datagrid

    grocerycrud
    هستش که میتونید استفاده کنید بیشتر از این استفاده میکنن
    یدونه هم بود من نوشته بودم خیلی وقت پیش برای ورژن 2 نوشتم خوبیش این بود که راهنمای فارسی داشت

  3. #3

    نقل قول: datagrid

    ممنون دوست عزیزم من برای تست دانلود کردم و استفاده کردم اما بهش به مشکل خوردم

    کدهام رو در زیر میذارم و پیام خطایی که میده



    <?php  if ( ! defined('BASEPATH')) exit('No direct script access allowed');

    class Demo extends CI_Controller {

    function __construct()
    {
    parent::__construct();
    $this->load->library('grocery_CRUD');




    }

    public function index()
    {

    }


    public function employees_example()
    {
    $crud = new grocery_CRUD();

    $crud->set_table('sj_news_news');
    $output = $crud->render();

    //$this->_example_output($output);
    }



    function _example_output($output = null)

    {
    $this->load->view('example.php',$output);
    }
    }

    /* End of file main.php */
    /* Location: ./application/controllers/main.php */
    ?>



    تنظیمات دیتابیس در فایل config/database.php

    $active_group = 'default';
    $active_record = TRUE;


    $db['default']['hostname'] = 'mysql:host=localhost;dbname=news;';
    $db['default']['username'] = 'root';
    $db['default']['password'] = '';
    $db['default']['database'] = 'news';
    $db['default']['dbdriver'] = 'pdo';
    $db['default']['dbprefix'] = 'sj_';
    $db['default']['pconnect'] = TRUE;
    $db['default']['db_debug'] = TRUE;
    $db['default']['cache_on'] = FALSE;
    $db['default']['cachedir'] = '';
    $db['default']['char_set'] = 'utf8';
    $db['default']['dbcollat'] = 'utf8_general_ci';
    $db['default']['swap_pre'] = '';
    $db['default']['autoinit'] = TRUE;
    $db['default']['stricton'] = FALSE;


    و خطایی که میده

    Error Number: 42000
    You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near '1 FROM sj_news' at line 1SELECT TOP 1 FROM sj_newsFilename: C:\xampp\htdocs\ci\system\database\DB_driver.phpLine Number: 331


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: datagrid

    من با این کار نکردم نمیدونم مشکل چیه
    ولی چیزی که از اررور مشخصه اسم فیلد دیتبایس رو TOP 1 دادی یا به هر دلیل برداشت کرده اینه که باعث خطای SQL شده
    اسم فیلد یا باید رو هم نوشته بشه یا اگه هم بشه جدا نوشت (که من فکر نمیکنم بشه ) توی کوئری باید توی `` قرار بگیره تا کوئری رو خراب نکنه

  5. #5

    نقل قول: datagrid

    تا اینجا که من فهمیدم مشکلش با PDO هستش

  6. #6

    نقل قول: datagrid

    دوستان کسی نبود یک datagrid خوب به من معرفی کنه؟ که با codeigniter و pdo بتونه کار کنه؟

  7. #7

    نقل قول: datagrid

    این کارم رو راه انداخت

    http://mbahcoding.com/php/codeignite...datatable.html

تاپیک های مشابه

  1. DataGrid و TreeView در VB.Net
    نوشته شده توسط در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 16 فروردین 1388, 08:50 صبح
  2. باز کردن یک لیست از داده ها با زدن دکمه Button از datagrid
    نوشته شده توسط ahmad_rabie2002 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 مهر 1382, 17:03 عصر
  3. تغییر اندازه ستون Datagrid در VB.net.......
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 18 مرداد 1382, 18:19 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 15 مرداد 1382, 21:01 عصر
  5. DataGrid
    نوشته شده توسط Abbas Arizi در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 08 مرداد 1382, 16:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •