نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: بهترین روش ذخیره عکس

  1. #1

    بهترین روش ذخیره عکس

    سلام
    بهترین روش ذخیره کردن عکس در یک سایت چیست؟

  2. #2
    بهترین روش اینه که اسم عکس رو داخل db و خود عکس رو داخل پوشه ای داخل هاست یا هارد ذخیره کنی.
    نکته : یادت نره اکثر اوقات نیاز هست که اسم عکس کد بشه مثلا میتونی از guid استفاده کنی
    نکته 2 : پرمیشن رایت رو به پوشه ای که داری توش آپلود می کنی بده

  3. #3
    من حتی اسم عکس را ذخیره نکردم بلکه اسم عکس همان id جدول است ولی مساله این است که وقتی عکسها را upload میکنم بعضی وقتها upload میشه error هم نمیدهد ولی ذخیره هم نمیشود

  4. #4
    خوب دوست عزیز با profiler یک trace انجام بدید ببینید کجا میره کد نویسیتونم باسمون بگذارید

  5. #5
    Dim
    url AsString = "~\Image\Category\"
    Dim Picture As Drawing.Image
    Dim bitmap As Bitmap



    Try
    If FFCategoryImg.Value <> NothingThen

    Picture = Drawing.Image.FromStream(FFCategoryImg.PostedFile. InputStream)
    Else

    Picture = Drawing.Image.FromStream(IO.File.Open(Server.MapPa th(url + "NoPic.jpg"), IO.FileMode.Open))
    EndIf

    bitmap =
    New Bitmap(Picture, CInt(ViewState("BigHeight")), CInt(ViewState("BigWidth")))
    bitmap.Save(HttpContext.Current.Server.MapPath(url + max.ToString + "B1" + ".jpg"), Picture.RawFormat)
    bitmap =
    New Bitmap(Picture, CInt(ViewState("SmallHeight")), CInt(ViewState("SmallWidth")))
    bitmap.Save(HttpContext.Current.Server.MapPath(url + max.ToString + "S1" + ".jpg"), Picture.RawFormat)
    Catch ex As Exception
    Response.Write(ex.ToString)
    Finally


    EndTry


  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    ایران-مشهد
    پست
    148
    یک سوال
    من عکس رو در دیتابیس ذخیره ذخیره کردم. حالا می خوام بازیابیش کنم. لطفاً کد مورد استفاده اون رو در Asp .net با vbn .net بنویسید. چون من نتونستم فیلد تصویر رو به کنترل تصویر انتساب بدم. من می خوام هم این کار رو برای یک تصویر انجام بدم و هم برای تعدادی تصویر موجود در datalist به همراه اطلاعات دیگه ای از کاربران.
    ممنون می شم کدش رو بنویسید یا حداقل لینک مطلب رو برام بگذارید. چون هرچی گشتم نتونستم چیزی تو این سایت پیدا کنم.

  7. #7
    روش من مناسب کار شما نیست ؟ذخیره سازی عکس در بانک حجم زیادی اشغال میکند و سرعت را پایین می آورد البته کد من اشکالی دارد که مثل اینکه کسی هنوز جواب نداده است

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    ایران-مشهد
    پست
    148
    سلام
    من می خوام عکسی رو که ذخیره کردم بازیابی کنم. شاید سورس شما بتونه کمک کنه. پس درصورت امکان اون رو برام بگذارید و یا یک سورس دیگه. بعلاوه ذخیره عکس در دیتابیس محاسنی مثل امنیت و مدیریت ساده تر رو داره( عدم نیاز به چک وجود فایل در سرور)

  9. #9
    من به جای شما search کردم مقاله زیر را مطالعه بفرمایید
    http://www.codeproject.com/aspnet/PicManager.asp

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    ایران-مشهد
    پست
    148
    سلام
    اعزم خانم ممنون که بجای من search کردید. اما من کدهای مشابه ای رو امتحان کردم و جواب نگرفتم. بعلاوه تمام این کدها برای یک عکس خاصه و از response استفاده می کنه. من می خوام کاربران ثبت شده سایت رو در یک datalist نمایش بدم.

  11. #11
    اعظم نه اعزم باشه Search میکنم اگر پیدا کدم براتون میزارم

  12. #12
    این مقاله را مطالعه کنید
    http://www.dev.ir/articles/show.asp?id=42

  13. #13
    کسی جواب سوال مرا نداد اشکال کد من کجاست؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •