نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نمایش مدت زمان یا progress bar تا باز شدن یک برنامه جانبی

  1. #1

    Lightbulb نمایش مدت زمان یا progress bar تا باز شدن یک برنامه جانبی

    سلام دوستان.
    فرض کنید که فرم دارید که یک دکمه درون آن قرار داده شده است.
    زمانی که این دکمه کلیک می شود مثلا برنامه word صدا میکنه و اجرا میکنه.
    من می خواهم زمانی که کاربر دکمه کلیک کرد تا وقتی که برنامه word اجرا نشده یک progress bar یا loading به کاربر نمایش بدم.
    به نظر شما آیا این امکان پذیر است؟ و آیا باید از background worker استفاده کنم؟

    ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: نمایش مدت زمان یا progress bar تا باز شدن یک برنامه جانبی

    سلام دوست من وقتت بخیر ، از thread هم میتونی استفاده کنی ولی من برات با BackGroundWorker مثال زدم و اینکه توی BGW دستت باز تره

    BackgroundWorker bw;
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    bw = new BackgroundWorker();
    bw.DoWork += Bw_DoWork;
    bw.ProgressChanged += Bw_ProgressChanged;
    bw.RunWorkerCompleted += Bw_RunWorkerCompleted;
    bw.RunWorkerAsync();
    }
    private void Bw_RunWorkerCompleted(object sender, RunWorkerCompletedEventArgs e)
    {
    Process.Start("word");
    }
    private void Bw_ProgressChanged(object sender, ProgressChangedEventArgs e)
    {
    progressBar1.Value = e.ProgressPercentage;
    this.Text = e.ProgressPercentage.ToString();
    }
    private void Bw_DoWork(object sender, DoWorkEventArgs e)
    {
    bw.WorkerReportsProgress = true;
    for (int i = 1; i <= 100; i++)
    {
    Thread.Sleep(100);
    bw.ReportProgress(i);
    }
    }


    پیروز و موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. پر شدن progress bar هنگام باز شدن فرم جدید
    نوشته شده توسط jd.mn98 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 21
    آخرین پست: شنبه 25 مرداد 1393, 18:09 عصر
  2. باز شدن یک برنامه [مثلا یاهو] با کلیک روی دکمه
    نوشته شده توسط Ahmad-is-Dead در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 28 فروردین 1390, 16:01 عصر
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 11 مهر 1389, 01:38 صبح
  4. progress bar برای باز شدن یک فرم
    نوشته شده توسط S_O_S1982 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 22 شهریور 1388, 19:07 عصر
  5. باز شدن یک برنامه در پنجره ای جدید
    نوشته شده توسط iran2008 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 24 شهریور 1386, 06:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •