نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: علت دیر لود شدن فرم !

  1. #1

    Lightbulb علت دیر لود شدن فرم !

    سلام مهندسین گل

    من فرم اضلیم که باز میشه یه منو دارم و وقتی روش کلیک میشه یه فرم دیگه باز میشه
    وقتی کلیک میکنم حدود 7 ثانیه طول میکشه فرم باز بشه
    در فرم لود کد های انچنانی ندارم,کد ها رو قرار میدم
    ایا دلیل خاصی داره ؟؟
    از افکت هم در این فرم استفاده نکردم
    در فرم های دیگه استفاده کردم که اتباطی به این فرم ندارن

    نکته : فقط در اجرا اول 7 ثانیه دیر باز میشه .وقی برنامه اجرا باشه برای دفعه های بعدی تاخیر نداره

    private void Window_Loaded(object sender, RoutedEventArgs e)
    {
    MainWindow main = new MainWindow();

    labDay.Content =main.persian_cal.SelectedDate.Day;
    labMonth.Content = main.persian_cal.SelectedDate.MonthAsPersianMonth;
    labYearr.Content = main.persian_cal.SelectedDate.Year;

    System.Windows.Threading.DispatcherTimer timer = new System.Windows.Threading.DispatcherTimer();
    timer.Tick += new EventHandler(settick);
    timer.Interval = new TimeSpan(0, 0, 0, 0, 600);
    timer.Start();


    PersonDBEntities db = new PersonDBEntities();

    comboBox_Group.ItemsSource = db.tbl_dariyaft.ToList();
    comboBox_Group.DisplayMemberPath = "group";

    }

  2. #2

    نقل قول: علت دیر لود شدن فرم !

    کند شدن اولیه خیلی علت داره و واقعا پیدا کردنش دشواره و زمان بر . پیشنهاد می کنم براش یک دونه Splash Screen بساز . خود ماکروسافت هم همین کارو میکنه بخصوص برای Visual Studio که اولش خیلی زمان میبره .

  3. #3

    نقل قول: علت دیر لود شدن فرم !

    نقل قول نوشته شده توسط آقای الیان مشاهده تاپیک
    کند شدن اولیه خیلی علت داره و واقعا پیدا کردنش دشواره و زمان بر . پیشنهاد می کنم براش یک دونه Splash Screen بساز . خود ماکروسافت هم همین کارو میکنه بخصوص برای Visual Studio که اولش خیلی زمان میبره .
    با تایید حرف ایشون این نکته رو اضافه میکنم که معمولا طولانی شدن زمان لود فرم به دلیل زیاد شدن Xaml فرم هست. سعی کنید با حداقل کد ممکن فرم رو بسازید و از ایجاد کرده کد های تو در توی زیاد پرهیز کنید.
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  4. #4

    نقل قول: علت دیر لود شدن فرم !

    سلام
    کندی احتمالا به خاطر نمونه‌ای هست که از PersonDBEntities می‌سازید.
    در واقع initialize کردن این آبجکت زمانبره ، میتونید اون رو در یک thread دیگه فراخوانی کنید یا هرجایی غیر از form load
    برای تست هم اون خط رو بعلاوه دو خط بعدیش رو کامنت کنید و نتیجه رو ببینید.





    موفق باشید.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  5. #5

    نقل قول: علت دیر لود شدن فرم !

    اقای اشتیانی میشه بگید چطوری و کجا باید از مدل خودمون نمونه بسازیم؟
    من در هر جا ک مییخوام استفاده کنم به هیمن روش vB.N3T عمل میکنم
    ایا اشتباه است؟
    احتمالا باید فقط یکبار اونم به صورت سراسری نمونه ساخت درسته؟
    ممنون میشم توضیح بدید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دیر لود شدن فرم با بالا رفتن حجم داده
    نوشته شده توسط s-soleimani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 16 شهریور 1394, 13:18 عصر
  2. دیر لود شدن فرم در ویندوز 7
    نوشته شده توسط jmfnima در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 08 دی 1393, 23:49 عصر
  3. دیر لود شدن فرم
    نوشته شده توسط mahdishojaee در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 06 اسفند 1386, 14:13 عصر
  4. لود شدن فرم
    نوشته شده توسط als_1360 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 29 خرداد 1386, 21:05 عصر
  5. یه سوال در مورد نصب فونت در موقع لود شدن فرم
    نوشته شده توسط hex161 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 03 اردیبهشت 1384, 22:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •