نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: Replication in firebird

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    43

    Replication in firebird

    سلام دوستان
    کسی با نرم افزار IBReplicator برای replicate کردن دیتابیس firebird کار کرده؟؟

  2. #2
    کاربر جدید آواتار daneshvar.hu
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    11

    نقل قول: Replication in firebird

    متاسفانه Firebird دارای Replicator به صورت Native نیست و فقط ابزارهایی به صورت 3rd party هست، البته من هیچکدوم رو تا به حال به کار نبردم.
    اما خبر خوش این هست که در ورژن 4 قرار هست این مورد رو اضافه کنند البته نسخه ۴ واسه سال ۲۰۱۷ به بعد.
    در ضمن شما میتونید از Triggerها و یا UDR توی Firebird 3 برای این کار استفاده کنی.
    یا اقدام به خرید IBReplicator 5.0 کنی که Replication رو در Firebird 3 به صورت Native پیاده‌سازی کرده با سرعت عالی به قیمت 150 دلار آمریکا.

    اینم لیست یه تعدادی Replicator :

    IBReplicator - commercial, cross-platform, full-featured
    http://www.ibphoenix.com/products/software/ibreplicator

    FiBRE - open source, cross-platform
    http://fibre.sourceforge.net/

    FBReplicator - open source
    http://www.meta.com.au

    IBO Replication Module - Delphi/C++‎‎‎ Builder components
    http://www.ibobjects.com/iborpl.html

    ReplicadorBR - open source
    http://sourceforge.net/projects/replicadorbr/

    Replicador Firebird - freeware
    Originally available from http://replicadorfirebird.ich.pro.br/
    Download (2.2MB zip file) from:
    http://firebirdfaq.org/files/Replica...bird_1.0.12.7z

    CopyCat Developer (Delphi components) and Standalone (application) - commercial
    http://www.copycat.fr/

    ININ Replication Manager - commercial
    http://www.inin.hr/

    Daffodil Replicator - commercial
    http://enterprise.replicator.daffodilsw.com/index.html

    DB Replicator - open source fork of Daffodil
    http://dbreplicator.org/

    DBRE - open source, supports Firebird and MySQL
    http://dbre.sourceforge.net/

    IB LogManager - not a real replicator, but helps setting up a hot-standby environment easily:
    http://www.upscene.com/products/audit/iblm_main.htm

    Demo Flash movie available here:
    http://www.iblogmanager.com/download...hotstandby.htm

    SymmetricsDS - open source, cross platform, supports various DBMS:
    http://www.symmetricds.org

تاپیک های مشابه

  1. Replication and Subscription in sql server 2014
    نوشته شده توسط asal71 در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 29 فروردین 1394, 09:27 صبح
  2. replication in sqlserver2008r2
    نوشته شده توسط baharsky در بخش Replication
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 05 مرداد 1392, 07:24 صبح
  3. replication in mysql
    نوشته شده توسط sara66 در بخش MySQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 17 شهریور 1391, 13:35 عصر
  4. سوال: Replication in Oracle
    نوشته شده توسط mosyuni در بخش Oracle
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 14 مهر 1388, 21:27 عصر
  5. transactional replication in SQL Server personal Edition
    نوشته شده توسط archi در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 23 دی 1385, 16:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •