نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: دلیل عدم اجرای oncreat() در یک کلاس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار alvandyhamed
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تویسرکان
    پست
    101

    دلیل عدم اجرای oncreat() در یک کلاس

    سلام دوستان من در متد اصلی خودم یه کلاس استاتیک رو به صورت زیر دارم صدا میزنم


    AppController.getInstance()

    کلاس AppController به صورت زیر هستش

    import android.app.Application;
    import android.text.TextUtils;

    import com.android.volley.Request;
    import com.android.volley.RequestQueue;
    import com.android.volley.toolbox.ImageLoader;
    import com.android.volley.toolbox.Volley;
    import com.soshia.paad.util.LruBitmapCache;

    public class AppController extends Application {

    public static final String TAG = AppController.class.getSimpleName();

    private RequestQueue mRequestQueue;
    private ImageLoader mImageLoader;

    private static AppController mInstance;

    @Override
    public void onCreate() {
    super.onCreate();
    mInstance = this;
    }



    public static synchronized AppController getInstance() {

    return mInstance;
    }

    public RequestQueue getRequestQueue() {
    if (mRequestQueue == null) {
    mRequestQueue = Volley.newRequestQueue(getApplicationContext());
    }

    return mRequestQueue;
    }

    public ImageLoader getImageLoader() {
    getRequestQueue();
    if (mImageLoader == null) {
    mImageLoader = new ImageLoader(this.mRequestQueue,
    new LruBitmapCache());
    }
    return this.mImageLoader;
    }

    public <T> void addToRequestQueue(Request<T> req, String tag) {
    // set the default tag if tag is empty
    req.setTag(TextUtils.isEmpty(tag) ? TAG : tag);
    getRequestQueue().add(req);
    }

    public <T> void addToRequestQueue(Request<T> req) {
    req.setTag(TAG);
    getRequestQueue().add(req);
    }

    public void cancelPendingRequests(Object tag) {
    if (mRequestQueue != null) {
    mRequestQueue.cancelAll(tag);
    }
    }

    }

    مشکلی که دارم اینه که
    وقتی این کد اجرا میشه

    AppController.getInstance()

    مقدار null برگشت داده میشه .من تریس که کردم اگه در کد بالا توجه کنید متد

    @Override
    public void onCreate() {
    super.onCreate();
    mInstance = this;

    اصلا اجرا نمیشه که مقدار this رو اختصاص بده؟

    کسی میدونه مشکل کجاست یا تا حالا با این مشل برخورد داشته


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: دلیل عدم اجرای oncreat() در یک کلاس

    من زیاد با اندروید آشنایی ندارم و کمتر از کلاس Application استفاده میشه.
    به هر حال چک کنید آیا android:name رو در تگ application در AndroidManifest.xml ست کردید؟

تاپیک های مشابه

  1. دلیل عدم نمایش رکوردها در استفاده از کلاس در entity framfwork؟
    نوشته شده توسط karimi.ali2005 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 26 فروردین 1392, 03:20 صبح
  2. عدم اجرای بیش از یک نمونه از برنامه در هر لحظه
    نوشته شده توسط BehinAfzar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 26 بهمن 1391, 11:32 صبح
  3. پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 21 خرداد 1390, 16:10 عصر
  4. سوال: عدم اجراي اسكريپت در يك وب پيج با فشردن دكمه از نوع html control
    نوشته شده توسط armm1388 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1390, 12:19 عصر
  5. سوال: عدم اجرای برنامه در یک سیستم
    نوشته شده توسط فاطی.جدا در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 17 بهمن 1389, 09:04 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •