نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارتباط اندروید با شبکه داخلی

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1395
    پست
    87

    ارتباط اندروید با شبکه داخلی

    سلام و خسته نباشید

    من دارم رویک پروژه کار میکنم در مورد خانه هوشمند!

    میخوام با شبکه وای فای گوشی اندروید وصل بشم به سخت افزار خانه هوشمند و اطلاعات رو رد وبدل کنم!

    ip سخت افزار 192.168.34.2 هست و با پورت 8888 وصل میشه. حالا میخوام به این پورت هم وصل بشم هم اینکه اطلاعاتمو رو بفرستم حالا نمیدونم چطورهباید اینکارو کنم!!!

    برای ارتباط به سرور از کدهای زیر استفاده میکنم. آیا ازین کدها میشه برای این کار استفاده کرد؟(خودم که بعید میدونم!!)
    public class send_data extends AsyncTask{

    @Override
    protected Object doInBackground(Object... arg0) {
    // TODO Auto-generated method stub


    try{
    String data=URLEncoder.encode("date","utf8")+"="+URLEncod er.encode(date_str,"utf8");
    data+="&"+URLEncoder.encode("time","utf8")+"="+URL Encoder.encode(time_str,"utf8");
    data+="&"+URLEncoder.encode("start","utf8")+"="+UR LEncoder.encode(start_str,"utf8");
    data+="&"+URLEncoder.encode("goal","utf8")+"="+URL Encoder.encode(goal_str,"utf8");
    data+="&"+URLEncoder.encode("extra","utf8")+"="+UR LEncoder.encode(extra_str,"utf8");
    data+="&"+URLEncoder.encode("member_id","utf8")+"= "+URLEncoder.encode(member_id,"utf8");

    URL link=new URL("http://192.168.4.1/travel/inserttravel.php");
    URLConnection connect=link.openConnection();


    //send data
    connect.setDoOutput(true);
    OutputStreamWriter wr=new OutputStreamWriter(connect.getOutputStream());
    wr.write(data);
    wr.flush();


    }catch(Exception e){


    }


    return "";
    }


    }

  2. #2

    نقل قول: ارتباط اندروید با شبکه داخلی

    این دستگاها اکثرا خودشون api ویا تو سایتشون مرجع کامل هست و هرکدوم نوع و روش ارسال اطلاعات بهشون فرق داره...

تاپیک های مشابه

  1. ارتباط اندروید با sql server
    نوشته شده توسط Reza Safa در بخش Android Studio
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 31 خرداد 1394, 21:45 عصر
  2. ارتباط اندروید با سرور
    نوشته شده توسط roboman78 در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 13 اسفند 1393, 23:00 عصر
  3. سوال: ارتباط میکروکنترلر با شبکه
    نوشته شده توسط sararahmati در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 21 تیر 1393, 19:12 عصر
  4. ارتباط اندروید با sql server و دستورات دات نت!
    نوشته شده توسط mohsen22 در بخش Android Studio
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 22 بهمن 1392, 23:32 عصر
  5. ارتباط اندروید با جاوا
    نوشته شده توسط yegane8 در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 21 فروردین 1392, 12:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •