نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ارتباط با ماجول بلوتوث HC-05

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار asgarkz
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    128

    ارتباط با ماجول بلوتوث HC-05

    سلام
    من یک برنامه با دلفی XE8 و کامپوننت TBluetooth نوشته ام که اگر روی دو تا گوشی اندرویدی نصب بشه، میتونن برای هم ارسال و دریافت اطلاعات رو انجام بدن ولی وقتی با همین برنامه از روی یک گوشی اندرویدی میخوام اطلاعات رو به ماجول بلوتوث HC-05 ارسال کنم، دریافتی صورت نمیگیرد. دلیلش چی میتونه باشه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار asgarkz
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    128

    نقل قول: ارتباط با ماجول بلوتوث HC-05

    با تشکر از توجه دوستان، روال برنامه رو توضیح میدم تا شاید در حل مشکل مفید باشه

    در ابتدا روال OpenSocket برای یکبار اجرا میشود و سپس روال SendData عملیات ارسال رشته را انجام می دهد


    type
    TServerConnectionTH = class(TThread)
    private
    { Private declarations }
    FServerSocket: TBluetoothServerSocket;
    FSocket: TBluetoothSocket;
    FData: TBytes;
    protected
    procedure Execute; override;
    public
    { Public declarations }
    constructor Create(ACreateSuspended: Boolean);
    destructor Destroy; override;
    end;

    ------------------

    TForm1 = class(TForm)
    ComboBox1: TComboBox;
    Bluetooth1: TBluetooth;
    ....
    private
    { Private declarations }
    zServerConnectionTH: TServerConnectionTH;
    zSocket: TBluetoothSocket;
    //--------------
    procedure OpenSocket;
    procedure SendData;
    public
    { Public declarations }
    end;

    ---------------------

    procedure TForm1.OpenSocket;
    begin
    if ((zServerConnectionTH = nil) and
    (Bluetooth1.ConnectionState = TBluetoothConnectionState.Connected)) then
    begin
    zServerConnectionTH := TServerConnectionTH.Create(True);
    zServerConnectionTH.FServerSocket :=
    Bluetooth1.CurrentAdapter.CreateServerSocket('Basi c Text Server', StringToGUID('{B62C4E8D-62CC-404B-BBBF-BF3E3BBB1378}'), False);
    zServerConnectionTH.Start;
    end;
    end;

    --------------------

    procedure TForm1.SendData;
    var
    ToSend: TBytes;
    zDevice: TBluetoothDevice;
    begin
    if (zSocket = nil) then
    begin
    zDevice := Bluetooth1.PairedDevices[ComboBox1.ItemIndex] as TBluetoothDevice;
    zSocket := zDevice.CreateClientSocket('{B62C4E8D-62CC-404B-BBBF-BF3E3BBB1378}', False);
    zSocket.Connect;
    end;
    ToSend := TEncoding.UTF8.GetBytes('test');
    zSocket.SendData(ToSend);
    end;




  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: ارتباط با ماجول بلوتوث HC-05

    عجیبه.ولی شاید کامپوننت بلوتوثی که دلفی داره استفاده میکنه،فقط میتونه با دیوایس های هم شکل خودش ارتباط برقرار کنه.بعیده،ولی ممکنه اینطوری باشه.چون ماژول بلوتوث هم مثل یک گوشی بلوتوثی می مونه که باید بتونه فایل send,receive کنه،ولی دلفی باهاش سازگاری نداره.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار DAMAVAND
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    همين اطراف
    پست
    373

    نقل قول: ارتباط با ماجول بلوتوث HC-05

    منم همین مشکل رو داشتم و هر چی سعی کردم نتوستنم حلش کنم!!! قاعدتا نباید هیچ فرقی باشه بین ماژول و گوشی برای دلفی!!!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار asgarkz
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    128

    نقل قول: ارتباط با ماجول بلوتوث HC-05

    سلام
    خوشبختانه مشکل ارسال اطلاعات حل شد. کافیه سرویس پشتیبانی شده در ماجول HC-05 رو که ظاهرا سرویس سریال هست رو انتخاب کنیم و بعد روال OpenSocket رو اجرا کنیم. اما همچنان مشکل دریافت باقیست

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار asgarkz
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    128

    نقل قول: ارتباط با ماجول بلوتوث HC-05

    با تشکر از همه دوستان. برای دریافت هم از zSocket.ReceiveData استفاده کردم و مشکل حل شد

  7. #7

    نقل قول: ارتباط با ماجول بلوتوث HC-05

    نقل قول نوشته شده توسط asgarkz مشاهده تاپیک
    با تشکر از همه دوستان. برای دریافت هم از zSocket.ReceiveData استفاده کردم و مشکل حل شد

    آقا دمت گرم میتونی یه راهنمایی بکنی که دقیقا چیکار کردی؟
    من هنوز توی ارتباط با ماژول مشکل دارم و نمیدونم باید چیکار کنم؟

تاپیک های مشابه

  1. ارتباط با دستگاه های دیگر از طریق بلوتوث در اندروید
    نوشته شده توسط niloo90 در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 31 فروردین 1393, 14:28 عصر
  2. ارتباط با بلوتوث گوشی
    نوشته شده توسط soran.arasteh در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 16 آبان 1392, 23:23 عصر
  3. نمونه برنامه ( ارتباط با اتوکد )
    نوشته شده توسط saeed_vb در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 20 تیر 1388, 13:47 عصر
  4. خطا هنگام ارتباط با SQL Server
    نوشته شده توسط ghaum در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 03 اردیبهشت 1382, 18:47 عصر
  5. یک کامپوننت برای ارتباط با dos : :?: :?: :?:
    نوشته شده توسط behrooz در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 24 فروردین 1382, 14:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •