نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: مشکل با نمایش فایل html

  1. #1

    مشکل با نمایش فایل html

    سلام
    ایا راهی هست یا کسی بلده که
    بشه کاربر بر روی باتن کلیک کنه یه فایل chooser باز شه کاربر فایل html رو انتخاب کنه که شامل فایل css , jsهست و بتونه اون رو در وب ویو داخل برنامه نشون بده
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: مشکل با نمایش فایل html

    کسی نظری نداره؟؟؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل با نمایش فایل html

    بله.
    بعد از این که کاربر از Chooser فایل رو انتخاب کرد و مسیر فایل رو گرفتی، فایل رو اینجوری توی WebView لود کن:

    webView.loadUrl("file://"+pathToHtmlFile);

  4. #4

    نقل قول: مشکل با نمایش فایل html

    سلام
    ممنون
    اما فرض کنید ما یک پوش داریم که داخلش یک سری پوشه با نام css وjs و ... هست و یک فایل مثلا index.hml خوب حالا چطور آدرس رو بگیریم و نشون بدم یعنی آدرس html که شامل اینک های به css و js هست؟

  5. #5

    نقل قول: مشکل با نمایش فایل html

    سلام
    ممنون
    اما فرض کنید ما یک پوش داریم که داخلش یک سری پوشه با نام css وjs و ... هست و یک فایل مثلا index.hml خوب حالا چطور آدرس رو بگیریم و نشون بدم یعنی آدرس html که شامل اینک های به css و js هست؟

  6. #6

    نقل قول: مشکل با نمایش فایل html

    اینکه آدرس رو چطور بگیری ، یه داستان جدایی داره خودش.
    باید یه File Chooser طراحی کنی یا از Chooser های آماده استفاده کنی. که نمونش توی اینترنت کم نیست.

    بعدش که آدرس رو گرفتی همونجوری که گفتم لودش میکنی. اگه از فایل های css و js هم به صورت خودکار شناسایی میشه. نیازی نیست کار خاصی بکنی.

  7. #7

    نقل قول: مشکل با نمایش فایل html

    نقل قول نوشته شده توسط spiderman200700 مشاهده تاپیک
    اینکه آدرس رو چطور بگیری ، یه داستان جدایی داره خودش.
    باید یه File Chooser طراحی کنی یا از Chooser های آماده استفاده کنی. که نمونش توی اینترنت کم نیست.

    بعدش که آدرس رو گرفتی همونجوری که گفتم لودش میکنی. اگه از فایل های css و js هم به صورت خودکار شناسایی میشه. نیازی نیست کار خاصی بکنی.
    چشم
    سرچ میکنم ببینم چی میشه
    ممنون بازم

  8. #8

    نقل قول: مشکل با نمایش فایل html

    آره شناسایی شد ممنون درست شد
    فقط
    اگه بخوام کاربر در یک editview متن html بنویسه بخواد ذخیره کنه روی گوشی در مسیر دلخواه این چطور ميشه و
    اگه بخوام فایل با پسوند .cs رو در برنامه انتخاب و در یک edit view نشون بدم با قابلیت ویرایش و ذخیره باید چکار کنم؟
    ممنون میشم لطف کنید و اینهارو رو هم راهنمایی کنید
    سپاس

  9. #9

    نقل قول: مشکل با نمایش فایل html

    نقل قول نوشته شده توسط ghamgin مشاهده تاپیک
    آره شناسایی شد ممنون درست شد
    خواهش میکنم. برای تشکر لطفا از دکمه "تشکر کردن" استفاده کنید.



    نقل قول نوشته شده توسط ghamgin مشاهده تاپیک
    اگه بخوام کاربر در یک editview متن html بنویسه بخواد ذخیره کنه روی گوشی در مسیر دلخواه این چطور ميشه و
    اگه بخوام فایل با پسوند .cs رو در برنامه انتخاب و در یک edit view نشون بدم با قابلیت ویرایش و ذخیره باید چکار کنم؟
    ممنون میشم لطف کنید و اینهارو رو هم راهنمایی کنید
    سپاس
    باید برای WebView یک JavaScriptIterface بنویسی و با متد های اون، متن داخل EditView رو بگیری و یه جا ذخیره کنی.

  10. #10

    نقل قول: مشکل با نمایش فایل html

    باید برای WebView یک JavaScriptIterface بنویسی و با متد های اون، متن داخل EditView رو بگیری و یه جا ذخیره کنی.[/QUOTE]

    میشه لطف کنید بیشتر توضیح بدید باید دقیقا چکار کنم متوجه نشدم
    و
    برای نمایش و ویرایش cs باید چکار کنم منظورم نمایش فایل به زبان سی شارپ هست
    مرسی

  11. #11

    نقل قول: مشکل با نمایش فایل html

    کسی برا نمایش فایل سی شارپ نظری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  12. #12

    نقل قول: مشکل با نمایش فایل html

    شما میخوای کد های cs رو به صورت استایل شده مثل ویژوال استدیو ببینی یا استایل شدنش مهم نیست؟

  13. #13

    نقل قول: مشکل با نمایش فایل html

    خوب مسلما اگه استیایل دار شده مثل vs باشه که خیلی بهتره
    شما میدانید چکار باید کرد؟؟؟
    ممنون پیشاپیش

  14. #14

    نقل قول: مشکل با نمایش فایل html

    برای استایل دار شدن کد یا باید خودت یه View جدید بنویسی یا اگه باشه (من ندیدم) از کتابخانه های آماده استفاده کنی. یه راه دیگه هم هست و اون اینه که از code editor های html در webview استفاده کنی.

    برای ذخیره محتویات EditText هم میتونی از این کد استفاده کنی:


    try {
    String text = editText.getText().toString();
    if (!text.trim().equals("")) {
    File file = new File("/sdcard/Accelerometer.html");

    // if file doesnt exists, then create it
    if (!file.exists()) {
    file.createNewFile();
    }

    FileWriter fileWritter = new FileWriter(file.getName(),
    true);
    BufferedWriter bufferWritter = new BufferedWriter(
    fileWritter);
    bufferWritter.write(text);
    bufferWritter.close();
    }
    } catch (IOException e) {
    e.printStackTrace();
    }

  15. #15

    نقل قول: مشکل با نمایش فایل html

    ممنونم
    فقط یعنی حالا اگه بخوام استایل دار باشه شما چه کتابخانه ای پیشنهاد میدید اخه من نمیدونم چی سرچ کنم؟؟؟
    و اگه استایل دار نباشه
    چطوری میشه؟؟؟

  16. #16

    نقل قول: مشکل با نمایش فایل html

    من تا حالا همچین کتابخانه ای ندیدم. شما سرچ کن شاید پیدا کنی.

    شاید این کتابخونه به دردت بخوره:
    https://github.com/windyzboy/CustomEditor
    آخرین ویرایش به وسیله spiderman200700 : شنبه 26 تیر 1395 در 17:34 عصر

  17. #17

    نقل قول: مشکل با نمایش فایل html

    ممنون پرسی
    متوجه شدم
    فقط
    کلا اگه بخوام فایل با پسوند مختلف مثل همین .cs در edittext نمایش بدم باید چکار کنم
    ؟؟؟
    مرسی

  18. #18

    نقل قول: مشکل با نمایش فایل html

    دوستان من کد ذخیره html رو زدم اما هیچ اتفاقی نمی افته چکار کنم کد دیه ای سراغ دارید؟

  19. #19

    نقل قول: مشکل با نمایش فایل html

    الان فایل sample.html
    رو ساخت اما خالیه؟! چکار کنم؟؟

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در نمایش فایل Html در پروژه....
    نوشته شده توسط mohammad_amini در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 11 خرداد 1394, 19:10 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 22 اسفند 1391, 12:33 عصر
  3. سوال: مشکل با نمایش فایل text از اینترنت بر روی text box (مشکل خط های پی در پی!)
    نوشته شده توسط R2du-soft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 16
    آخرین پست: سه شنبه 23 آبان 1391, 13:19 عصر
  4. سوال: مشکل در نمایش فایل Pdf با استفاده از AxAcroPDF
    نوشته شده توسط alirezamli در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 04 مرداد 1390, 11:28 صبح
  5. سوال: نمایش فایل html با crystal report
    نوشته شده توسط bikar_kgk در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 18 تیر 1387, 18:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •