نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: راه اندازی SIM900

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار Pedram77
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    91

    راه اندازی SIM900

    سلام اساتید گرامی.
    من امروز یه SIM900 خریدم و به Arduino uno وصل کردم. سیم کارتشم بدون PIN هست و قفلش بازه. ولی LED های STAT و NET روشن نمیشن. یعنی من وقتی من دکمه پاور sim900 رو میگیرم نگه میدارم و ول میکنم یه لحظه روشن میشن و خاموش میشه.به این صورت که STAT روشن میشه و چند بار NET خاموش روشن میشه و بعد جفتش خاموش میشه. اینو ارسال میکنه به برنامه بعد خاموش میشه :
    کد:
    RDY

    +CFUN: 1

    +CPIN: READY


    Call Ready

    GND به GND آردوینو وصله
    VCC به 5v آردویند وصله
    TXD به 9
    RXD به 10
    اینم کد برنامه :
    کد:
    #include <SoftwareSerial.h>

    SoftwareSerial mySerial(9, 10);

    void setup() {
    // put your setup code here, to run once:
    mySerial.begin(9600);
    Serial.begin(9600);
    delay(100);
    }

    void loop() {
    // put your main code here, to run repeatedly:
    if(Serial.available()>0)
    {
    mySerial.println(Serial.readString());
    }
    if(mySerial.available()>0)
    {
    Serial.println(mySerial.readString());
    }
    }

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: راه اندازی SIM900

    مشکل در نداشتن جریان کافی است. یک منبع تغذیه که بتواند حداقل یک آمپر تامین کند را به ورودی منبع تغذیه بردتان وصل کنید.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار Pedram77
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    91

    نقل قول: راه اندازی SIM900

    استاد یه ترانس یک و نیم آمپری پیدا کردم (220:27) و با پل و خازن صافش کردم بعد از 7805 استفاده کردم و وصل کردم. بازم نشد. حتما باید آداپتور باشه؟

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: راه اندازی SIM900

    اینها معمولا به منبع تغذیه حساس هستند. آداپتور باشه بهتره.

تاپیک های مشابه

  1. نحوه راه اندازی سایت داخلی
    نوشته شده توسط ehsan_ets در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 25 خرداد 1390, 22:35 عصر
  2. مشکل در راه اندازی یک Webapplication بر روی یک هاست Register
    نوشته شده توسط m_reza در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 05 مهر 1382, 12:49 عصر
  3. راه اندازی یک سیستم رای گیری
    نوشته شده توسط در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 01 مهر 1382, 17:52 عصر
  4. مشکل در راه اندازی Asp.net
    نوشته شده توسط amuSoheil در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 09 مرداد 1382, 16:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •