نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: ايجاد وب سرويس

  1. #1

    ايجاد وب سرويس

    سلام
    من مي خواهم براي پروژه ام وب سرويس طراحي كنم
    پروژه من با CI نسخه 3 است
    كسي هست يه آموزش كامل به من بده
    هزينه را هم كامل مي دهم.
    ممنون ميشم كمك كنيد

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ايجاد وب سرويس

    آموزش نمیخاد
    از دیتبایس میخونی موارد رو تبدیل میکنی به آرایه بعد آرایه رو تبدیل میکنی به json بعد echo میکنی

  3. #3

    نقل قول: ايجاد وب سرويس

    چقدر آسون!!!!

    ببخشيد بعد اين كه شما فرمودين بهش ميگن: وب سرويس!!!؟؟؟

    درضمن با اين روش من چطوري اطلاعات را داخل ديتا بيس وارد كنم؟ مگه با JSON و دستور ECHO ميشه؟

    اگر بلد نيستي بخدا مجبور نيستي جواب بدي

  4. #4

    نقل قول: ايجاد وب سرويس

    نقل قول نوشته شده توسط reza_web مشاهده تاپیک
    چقدر آسون!!!!

    ببخشيد بعد اين كه شما فرمودين بهش ميگن: وب سرويس!!!؟؟؟

    درضمن با اين روش من چطوري اطلاعات را داخل ديتا بيس وارد كنم؟ مگه با JSON و دستور ECHO ميشه؟

    اگر بلد نيستي بخدا مجبور نيستي جواب بدي
    وب سرویس کلا دو نوع داریم
    یکی با xml یکی هم json
    اونی که بیشتر استفاده میشه همین ارسال و دریافت اطلاعات با json هست.
    اون توضیحی که دوستمون بالاتر دادن دقیقا درسته! اطلاعات با یک خط اول تبدیل به json میشه بعد echo میشه همین

  5. #5

    نقل قول: ايجاد وب سرويس

    ميشه توضيح بدين چطوري با دستور echo اطلاعات به سرور ارسال كنم ؟

    براي مثال در وب سرويس اگه بخواهم اطلاعات فرم پرشده توسط كاربر را به سرور ارسال كنم و در هدر وب سرويس هم اطلاعات كاربري وجود داشته باشد. اينو چطوري با json و echo درست كنم؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ايجاد وب سرويس

    نقل قول نوشته شده توسط reza_web مشاهده تاپیک
    چقدر آسون!!!!

    ببخشيد بعد اين كه شما فرمودين بهش ميگن: وب سرويس!!!؟؟؟

    درضمن با اين روش من چطوري اطلاعات را داخل ديتا بيس وارد كنم؟ مگه با JSON و دستور ECHO ميشه؟

    اگر بلد نيستي بخدا مجبور نيستي جواب بدي
    میزارم به حساب کم سنیت ولی اگه بخای اینجوری حرف بزنی همون 1-2 نفری که شاید بتونن کمکت کنن هم دیگه رغبت نمیکنن جواب بدن بهت
    الان من بلدم ولی همونجوری که گفتی مجبور نیستم جواب بدم
    آخرین ویرایش به وسیله plague : دوشنبه 21 تیر 1395 در 16:16 عصر

  7. #7

    نقل قول: ايجاد وب سرويس

    نقل قول نوشته شده توسط reza_web مشاهده تاپیک
    ميشه توضيح بدين چطوري با دستور echo اطلاعات به سرور ارسال كنم ؟

    براي مثال در وب سرويس اگه بخواهم اطلاعات فرم پرشده توسط كاربر را به سرور ارسال كنم و در هدر وب سرويس هم اطلاعات كاربري وجود داشته باشد. اينو چطوري با json و echo درست كنم؟
    ببین در کل وب سرویس و غیر وب سرویس نداره
    شما یک کنترلر ایجاد میکنی که مثلا لیست کاربر ها رو نمایش بده
    یک درخواست به این کنترلر ارسال میکنی و جواب و بصورت آرایه در قالب json دریافت میکنی. بعدش هر بلایی بخوای میتونی سرش بیاری
    خیلی سادست یه بار امتحان کن حتما متوجه میشی

    echo json_encode($array);

    اینجوری هم جواب میتونی دریافت کنی

    $result = json_decode($json);
    print_r($result);

  8. #8

    نقل قول: ايجاد وب سرويس

    پس اينهمه راه حل هاي وب سرويسي و انواع و اقسام آنها چي ميشه؟
    نيازي نيست از آنها استفاده بشه؟
    پس وب سرويس به چه درد ميخوره؟
    اينجوري امنيت و سرعت دريافت داده ها چي ميشه؟

    من مي خواهم از اپ اندرويد اطلاعات يك فرم را ارسال كنم به سرورم .(كه اطلاعاتش خيلي هم زياده) اونم با يك url كه توش json داره حل ميشه؟

  9. #9

    نقل قول: ايجاد وب سرويس

    نقل قول نوشته شده توسط reza_web مشاهده تاپیک
    پس اينهمه راه حل هاي وب سرويسي و انواع و اقسام آنها چي ميشه؟
    نيازي نيست از آنها استفاده بشه؟
    پس وب سرويس به چه درد ميخوره؟
    اينجوري امنيت و سرعت دريافت داده ها چي ميشه؟

    من مي خواهم از اپ اندرويد اطلاعات يك فرم را ارسال كنم به سرورم .(كه اطلاعاتش خيلي هم زياده) اونم با يك url كه توش json داره حل ميشه؟
    از اینجا به بعدش دیگه ربطی به CI نداره! یه تاپیک جداگانه بزن راجب مفهوم اولیه وب سرویس توضیح بدن برات

  10. #10

    نقل قول: ايجاد وب سرويس

    يعني CI ابزاري براي وب سرويس نداره؟

  11. #11

    نقل قول: ايجاد وب سرويس

    نقل قول نوشته شده توسط reza_web مشاهده تاپیک
    يعني CI ابزاري براي وب سرويس نداره؟
    وب سرویس یه مفهومه
    ببین فک کن من ازت میخوام یه متنی رو بریزی توی فایل xml و بدی به من
    اگر فایل و بریزی روی فلش بدی دست من میشه درخواست فیزیکی
    اگر به من بگی یک درخواست درست کن به این آدرس بفرست و جوابش و با xml بگیر میشه وب سرویس
    حالا جواب میتونه xml باشه یا json فرقی نمیکنی
    شما باید برنامه بنویسی که این روال و ایجاد کنه آخرش اسمشو میزارن وب سرویس
    به همین سادگی , اصلا هم ربطی به CI و غیر CI نداره. شاید CI ابزاری داشته باشه که کارتو اسون کنه ولی بدون اونها هم خودت میتونی خیلی راحت این روال و ایجاد کنی

  12. #12

    نقل قول: ايجاد وب سرويس

    هو العلیم،سلام، می تونی از این کتابخانه استفاده کنی،
    https://github.com/chriskacerguis/co...ter-restserver
    اگر هم خواستی بدونی restful چی این تاپیک را نگاه کن
    https://barnamenevis.org/showthread.p...8C%D8%B3%D8%AA!

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد وب سرویس با PHP
    نوشته شده توسط akram_raeespour در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 04 دی 1393, 01:05 صبح
  2. ایجاد وب سرویس
    نوشته شده توسط MJG1287 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 05 شهریور 1391, 15:23 عصر
  3. نحوه ايجاد وب سرويس
    نوشته شده توسط nickandish در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 05 آبان 1390, 22:02 عصر
  4. سوال: ایجاد وب سرویس
    نوشته شده توسط az.heidarzadeh در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 09 اسفند 1388, 09:29 صبح
  5. سوال: ایجاد وب سرویس در محیط VS به صورت RPC
    نوشته شده توسط asal1982 در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 21 تیر 1388, 13:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •