نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: دسترسی به فیلدهای جدول دیتابیس توسط نام فیلد در اندروید استدیو و ایکلیپس

  1. #1

    دسترسی به فیلدهای جدول دیتابیس توسط نام فیلد در اندروید استدیو و ایکلیپس

    همانطور که میبینید در این مثال در متغییر آرایه ای به اسم row محتوای جدول ریخته شده که با اشاره به اسم هر فیلد میتوانیم محتوای آن فیلد را فراخوانی کنیم . حالا من میخوام همین کار را در اندروید انجام بدم و بدون اشاره به شماره فیلد تنها با اشاره به نام فیلد محتواش را چاپ کنم یا بریزم در متغییر دیگری چطور میتونم؟


    پس اصل سوال من اینجا


    $row[name]

    مشابه اندروید این حرکت را میخوام
    اینم مثال کامل پی اچ پی :

    $sql="select * from $tablename  order by id desc limit 10";
    if ($result=mysql_query($sql,$link))
    {$row=mysql_fetch_array($result);
    $titr=$row[titr];
    name=$row[name];}

  2. #2

    نقل قول: دسترسی به فیلدهای جدول دیتابیس توسط نام فیلد در اندروید استدیو و ایکلیپس

    فک کنم ی این جور سورسی رو میخوایید
    لینک

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 26 مهر 1393, 09:02 صبح
  2. اضافه کردن ستون به جدول دیتابیس توسط کاربر ...
    نوشته شده توسط ehsan-68 در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 17 دی 1391, 11:45 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 16 آبان 1390, 14:14 عصر
  4. سوال: دسترسی به فیلدهای یک جدول وDataTypeآنها از طریق Query
    نوشته شده توسط sobijoon در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 08 آبان 1388, 12:50 عصر
  5. دسترسی به فیلدهای مورد نظر جدول
    نوشته شده توسط reza1357 در بخش VB.NET
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 25 فروردین 1386, 08:02 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •