نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: آیا برای ارسال اطلاعات حتما باید از تگ Form استفاده کنیم؟

  1. #1

    آیا برای ارسال اطلاعات حتما باید از تگ Form استفاده کنیم؟

    سلام
    به نظرتون اگر از تگ form برای ورود اطلاعات استفاده نکنم مشکلی پیش میاد ؟
    مثلا بجاش از Jquery استفاده کنم, مثل لینک زیر


    (برای ورود به لینک زیر نیاز به چیز شکن میباشد)


    http://demo.dotnetawesome.com/mvc/ho...in-aspnet-mvc4

  2. #2

    نقل قول: آیا برای ارسال اطلاعات حتما باید از تگ Form استفاده کنیم؟

    سلام من خودم چند بار با جیکوئری اطلاعاتم را ارسال کردم و داخل فرم هم نزاشتم یعنی نیازی نبوده و با ای دی کار کردم و اطلاعات را خوندم و ارسال کردم البته به صورت ajax

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 آذر 1393, 14:40 عصر
  2. سوال: دقیقا کی باید از Exception Handling استفاده کنیم؟
    نوشته شده توسط Programmer 1 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 35
    آخرین پست: دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 13:40 عصر
  3. سوال: میخام از کنترل های سمت سرور بدون استفاده از تگ Form استفاده کنم!
    نوشته شده توسط behzad1367 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 04 دی 1390, 02:16 صبح
  4. سوال: آیا برای ایجاد CMS حتماً باید از DB استفاده بشه؟
    نوشته شده توسط ASP.NET2 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 28 مهر 1389, 10:04 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •