نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: استیل دادن به کد های php

  1. #1

    استیل دادن به کد های php

    من در داخل دستور echo از div کردم اما این تگ ها id و class قبول نمی کنن و نمی شه به هشون استایل داد می خواستم بدونم به چه شکل می تونم به این div ها استایل بدم ؟

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1395
    محل زندگی
    خارج از ایران
    پست
    17

    نقل قول: استیل دادن به کد های php

    کی گفته قبول نمیکنن ؟
    بیا

    کد HTML:
    echo '<div id="test" style="yeteste dige" > salam </div> ';

  3. #3

    نقل قول: استیل دادن به کد های php

    قبول میکنه فقط در استفاده از ' و " باید محتاط باشه و به صورت ضربدری ازشون استفاده کنی

  4. #4

    نقل قول: استیل دادن به کد های php

    استایل میشه داد وای بهتره درون کدهای html کدهای php قرار بگیره که دیگه به این مشکلات برخورد نکنی
    در ضمن میتونی فریم ورک Mustache رو به اپلیکشنت اضافه کنی که کلا کارتو راحت میکنه

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در لینک دادن به ردیف های یک جدول در php
    نوشته شده توسط soshyanet در بخش Zend Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 30 بهمن 1390, 15:41 عصر
  2. سوال: کد های PHP برنامه نوشتن e-learning یا e-book
    نوشته شده توسط masoud_8116 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 30 مهر 1387, 07:59 صبح
  3. Zend Guard و جلوگیری از سرقت سوروس کد های PHP
    نوشته شده توسط sweb در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 27 مرداد 1386, 02:26 صبح
  4. یه سوال در مورد مجوز دادن به User های تعریف شده
    نوشته شده توسط hedayat در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 21 دی 1385, 11:06 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •