نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: خواندان از SQL Server

  1. #1

    خواندان از SQL Server

    سلام دوستان گلم خسته نباشید

    ما یک دیتابیس Microsoft SQL Server داریم و من میخوام با استاده از Codeigniter کدی بنویسم که به این دیتابیس وصل بشه و اطلاعات اون رو سلکت کنه و داخل یک دیتابیس MySQL اینسرت کنه

    لطفا کمکم کنید و بگید که چطوری میتونیم این کارو انجام بدم؟

  2. #2

    نقل قول: خواندان از SQL Server

    با pdo میتونی نوع درایور و بزاری روی sql server
    توی خود سایتش مثال داره .

  3. #3

    نقل قول: خواندان از SQL Server

    نقل قول نوشته شده توسط numberone1 مشاهده تاپیک
    با pdo میتونی نوع درایور و بزاری روی sql server
    توی خود سایتش مثال داره .
    سلام ممنونم از پاسخت
    این رو میدونستم اما مشکلی که هست اینه که

    من باید اطلاعات pdo رو توی config.php ست کنم
    خب اونوقت چطوری می تونم به طور هم زمان هم به sql server وصل بشم و هم به mysql اگر راهی هست بگید من فقط میدونم که باید برای اتصال به دیتابیس اطلاعات کانکشن رو توی فایل config.php باید تنظیم کنیم

  4. #4

    نقل قول: خواندان از SQL Server

    نقل قول نوشته شده توسط sara.ghavam مشاهده تاپیک
    سلام ممنونم از پاسخت
    این رو میدونستم اما مشکلی که هست اینه که

    من باید اطلاعات pdo رو توی config.php ست کنم
    خب اونوقت چطوری می تونم به طور هم زمان هم به sql server وصل بشم و هم به mysql اگر راهی هست بگید من فقط میدونم که باید برای اتصال به دیتابیس اطلاعات کانکشن رو توی فایل config.php باید تنظیم کنیم
    سلام خواهش میکنم
    کانکشن دیتابیس بصورت آرایه نوشته شده
    بعد از اتمام آرایه اول میتونی آرایه دوم و بنویسی

  5. #5

    نقل قول: خواندان از SQL Server

    نقل قول نوشته شده توسط numberone1 مشاهده تاپیک
    سلام خواهش میکنم
    کانکشن دیتابیس بصورت آرایه نوشته شده
    بعد از اتمام آرایه اول میتونی آرایه دوم و بنویسی

    سلام کانکشن من الان اینطوری هستش

    $db['default']['hostname'] = 'mysql:host=localhost;dbname=sanj;';$db['default']['username'] = 'root';
    $db['default']['password'] = '';
    $db['default']['database'] = 'sanj';
    $db['default']['dbdriver'] = 'pdo';
    $db['default']['dbprefix'] = 'sj_';
    $db['default']['pconnect'] = TRUE;
    $db['default']['db_debug'] = TRUE;
    $db['default']['cache_on'] = FALSE;
    $db['default']['cachedir'] = '';
    $db['default']['char_set'] = 'utf8';
    $db['default']['dbcollat'] = 'utf8_general_ci';
    $db['default']['swap_pre'] = '';
    $db['default']['autoinit'] = TRUE;
    $db['default']['stricton'] = FALSE;


    یعنی باید مثل همین یک آرایه دیگه درست کنم مثلا به نام db2 و بعد کانکشن SQL SERVER رو بسازم بعد هرجا که خواستم استاده کنم بنویسم مثلا

    $this->db2->get()


    درسته؟؟

  6. #6

    نقل قول: خواندان از SQL Server

    شما فک فکنم ورژن قدیمی داری استفاده میکنی
    الان اینجوری شده

    $db['default'] = array(
    'dsn' => 'mysql:host=localhost;port=3306;dbname=db',
    'hostname' => 'localhost',
    'username' => 'root',
    'password' => '',
    'database' => 'db',
    'dbdriver' => 'pdo',
    'dbprefix' => '',
    'pconnect' => FALSE,
    'db_debug' => (ENVIRONMENT !== 'production'),
    'cache_on' => FALSE,
    'cachedir' => '',
    'char_set' => 'utf8',
    'dbcollat' => 'utf8_general_ci',
    'swap_pre' => '',
    'encrypt' => FALSE,
    'compress' => FALSE,
    'stricton' => FALSE,
    'failover' => array(),
    'save_queries' => TRUE
    );


    توی مدل اینجوری میتونی استفاده کنی

    $db2 = $this->load->database('db2', TRUE);

    $query = $db2->select(*)->get('users');
    var_dump($query);

    وقتی دیتابیس و لود میکنی پارامتر دوم و مساوی true میزاری یعنی اینکه object این دیتابیس و بهت بده و با اون object کوئری رو انجام بدی

  7. #7

    نقل قول: خواندان از SQL Server

    ممنونم از پاسخت اما چند تا نکنه
    1- من از ورژن 3 استفاده می کنم
    2- برای Microsoft SQL Server چه تنظیماتی باید انجام بدم؟
    3- باید دو تا تنظیمات داشته باشم؟ چون من میخوام هم به MSQL Server وصل بشم و هم به MySQL
    4- در این حالت برای وصل شدن به MYSQL هم باید از کدی که شما گفتی استفاده کنم؟؟ مثلا به شکل زیر

    $db = $this->load->database('db', TRUE);

  8. #8

    نقل قول: خواندان از SQL Server

    خواهش میکنم

    2-فقط توی خط dsn کلمه mysql به هر دیتابیسی که میخوای تغییر بده
    3-برای اتصال به هر دیتابیس باید یک تنظیمات جدید اضافه کنی . فرقی نمیکنه دیتابیست mysql باشه یا sqlite یا mssql
    4-بله

    $esme objecte database = $this->load->database('esme database', TRUE);

  9. #9

    نقل قول: خواندان از SQL Server

    نقل قول نوشته شده توسط numberone1 مشاهده تاپیک
    خواهش میکنم

    2-فقط توی خط dsn کلمه mysql به هر دیتابیسی که میخوای تغییر بده
    3-برای اتصال به هر دیتابیس باید یک تنظیمات جدید اضافه کنی . فرقی نمیکنه دیتابیست mysql باشه یا sqlite یا mssql
    4-بله

    $esme objecte database = $this->load->database('esme database', TRUE);
    سلام دوست گلم

    من sql server 2014 رو نصب کردم و دیتابیس ساختم

    و این تنظیمات رو هم توی فایل database.php انجام دادم

    $active_group = 'default';
    $active_record = TRUE;


    $db['default']['hostname'] = 'mssql:host=localhost;dbname=seda;';
    $db['default']['username'] = 'sa';
    $db['default']['password'] = '123';
    $db['default']['database'] = 'seda';
    $db['default']['dbdriver'] = 'pdo';
    $db['default']['dbprefix'] = 'sd_';
    $db['default']['pconnect'] = TRUE;
    $db['default']['db_debug'] = TRUE;
    $db['default']['cache_on'] = FALSE;
    $db['default']['cachedir'] = '';
    $db['default']['char_set'] = 'utf8';
    $db['default']['dbcollat'] = 'Arabic_CI_AS';
    $db['default']['swap_pre'] = '';
    $db['default']['autoinit'] = TRUE;
    $db['default']['stricton'] = FALSE;


    اما این ارور رو داد بهم


    Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'could not find driver' in C:\xampp\htdocs\ci2\system\database\drivers\pdo\pd o_driver.php:128 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\ci2\system\database\drivers\pdo\pd o_driver.php(128): PDO->__construct('mssql:host=loca...', 'sa', '123', Array) #1 C:\xampp\htdocs\ci2\system\database\DB_driver.php( 116): CI_DB_pdo_driver->db_pconnect() #2 C:\xampp\htdocs\ci2\system\database\DB.php(149): CI_DB_driver->initialize() #3 C:\xampp\htdocs\ci2\system\core\Loader.php(347): DB('', NULL) #4 C:\xampp\htdocs\ci2\system\core\Loader.php(1172): CI_Loader->database() #5 C:\xampp\htdocs\ci2\system\core\Loader.php(153): CI_Loader->_ci_autoloader() #6 C:\xampp\htdocs\ci2\system\core\Controller.php(52) : CI_Loader->initialize() #7 C:\xampp\htdocs\ci2\system\core\CodeIgniter.php(30 9): CI_Controller->__construct() #8 C:\xampp\htdocs\ci2\admin\index.php(202): require_once('C:\\xampp\\htdocs...') #9 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\ci2\system\database\drivers\pdo\pd o_driver.php on line 128

  10. #10

    نقل قول: خواندان از SQL Server

    نقل قول نوشته شده توسط sara.ghavam مشاهده تاپیک
    سلام دوست گلم

    من sql server 2014 رو نصب کردم و دیتابیس ساختم

    و این تنظیمات رو هم توی فایل database.php انجام دادم

    $active_group = 'default';
    $active_record = TRUE;


    $db['default']['hostname'] = 'mssql:host=localhost;dbname=seda;';
    $db['default']['username'] = 'sa';
    $db['default']['password'] = '123';
    $db['default']['database'] = 'seda';
    $db['default']['dbdriver'] = 'pdo';
    $db['default']['dbprefix'] = 'sd_';
    $db['default']['pconnect'] = TRUE;
    $db['default']['db_debug'] = TRUE;
    $db['default']['cache_on'] = FALSE;
    $db['default']['cachedir'] = '';
    $db['default']['char_set'] = 'utf8';
    $db['default']['dbcollat'] = 'Arabic_CI_AS';
    $db['default']['swap_pre'] = '';
    $db['default']['autoinit'] = TRUE;
    $db['default']['stricton'] = FALSE;


    اما این ارور رو داد بهم


    Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'could not find driver' in C:\xampp\htdocs\ci2\system\database\drivers\pdo\pd o_driver.php:128 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\ci2\system\database\drivers\pdo\pd o_driver.php(128): PDO->__construct('mssql:host=loca...', 'sa', '123', Array) #1 C:\xampp\htdocs\ci2\system\database\DB_driver.php( 116): CI_DB_pdo_driver->db_pconnect() #2 C:\xampp\htdocs\ci2\system\database\DB.php(149): CI_DB_driver->initialize() #3 C:\xampp\htdocs\ci2\system\core\Loader.php(347): DB('', NULL) #4 C:\xampp\htdocs\ci2\system\core\Loader.php(1172): CI_Loader->database() #5 C:\xampp\htdocs\ci2\system\core\Loader.php(153): CI_Loader->_ci_autoloader() #6 C:\xampp\htdocs\ci2\system\core\Controller.php(52) : CI_Loader->initialize() #7 C:\xampp\htdocs\ci2\system\core\CodeIgniter.php(30 9): CI_Controller->__construct() #8 C:\xampp\htdocs\ci2\admin\index.php(202): require_once('C:\\xampp\\htdocs...') #9 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\ci2\system\database\drivers\pdo\pd o_driver.php on line 128

    سلام دوست عزیز
    خوب مشخصه دیگه سرور شما درایور sql و پیدا نمیکنه.
    یعنی شما مثلا زمپ نصب کردی باید به زمپ آدرس سرور sql و هم مشخص کنی و پورت و ست کنی و بقیه تنظیمات در غیر اینصورت زمپ از کجا باید بدونه که mssql روی سرور نصبه
    ربطی به codeigniter نداره

  11. #11

    نقل قول: خواندان از SQL Server

    نقل قول نوشته شده توسط numberone1 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    خوب مشخصه دیگه سرور شما درایور sql و پیدا نمیکنه.
    یعنی شما مثلا زمپ نصب کردی باید به زمپ آدرس سرور sql و هم مشخص کنی و پورت و ست کنی و بقیه تنظیمات در غیر اینصورت زمپ از کجا باید بدونه که mssql روی سرور نصبه
    ربطی به codeigniter نداره
    خب چطوری باید این کارو انجام بدم؟ میشه کمکم کنید؟؟؟

  12. #12

    نقل قول: خواندان از SQL Server

    من این دو خط رو به php.ini اضافه کردم فایلها رو هم از اینترنت گرفتم و در پوشه ext اضافه کردم اما باز هم درست نشد لطفا کمکم کنیددددددددد
    extension=php_mssql.dll
    extension=php_pdo_mssql.dll

  13. #13

    نقل قول: خواندان از SQL Server

    کسی نیست به دادم برسه؟ خواهش میکنم کمکم کنید وقتم داره تموم میشه

  14. #14

    نقل قول: خواندان از SQL Server

    من قبلا یه پروژه داشتم php - mssql از مشتری خواستم هاست تهیه کنه و دیتابیس روی هاست ست کردم.
    اگر کد هاتون آمادس تنظیمات کانکشن دیتابیس روی هاست زمان زیادی نمیبره.
    یه راه دیگه ای هم شاید بتونی امتحان کنی استفاده از sql_srv هست. فایل درایورش توی فایل های سیستم کد ایگنایتر فک کنم باشه میتونی توی قسمت درایور تعریفش کنی و ازش استفاده کنی

    ولی در نهایت موقع تحویل پروژه به مشتری همه چیز باید روی هاست درست کار کنه نه لوکال شما. به نظر من بهترین کار همون تنظیم روی هاسته

  15. #15

    نقل قول: خواندان از SQL Server

    نقل قول نوشته شده توسط numberone1 مشاهده تاپیک
    من قبلا یه پروژه داشتم php - mssql از مشتری خواستم هاست تهیه کنه و دیتابیس روی هاست ست کردم.
    اگر کد هاتون آمادس تنظیمات کانکشن دیتابیس روی هاست زمان زیادی نمیبره.
    یه راه دیگه ای هم شاید بتونی امتحان کنی استفاده از sql_srv هست. فایل درایورش توی فایل های سیستم کد ایگنایتر فک کنم باشه میتونی توی قسمت درایور تعریفش کنی و ازش استفاده کنی

    ولی در نهایت موقع تحویل پروژه به مشتری همه چیز باید روی هاست درست کار کنه نه لوکال شما. به نظر من بهترین کار همون تنظیم روی هاسته
    ممنونم دوست عزیزم
    من همون تنظیمات رو میخواستم وگرنه خب خودم متوجه شدم که باید درایورش رو تعریف کنم
    من اصلا قرار نیست این سایت رو روی هاست بذارم این یک سایت برای شبکه داخلیه

  16. #16

    نقل قول: خواندان از SQL Server

    سلام دوستان من تونستم بالاخره به به sql server متصل بشم خدارو شکر
    dll های مربوط به php رو نصب کردم و در php.ini هم تغییرات لازم رو انجام دادم و این تنظیمات رو هم در ci انجام دادم


    $active_group = 'default';
    $active_record = TRUE;


    $db['default']['hostname'] = 'localhost';
    $db['default']['username'] = 'sa';
    $db['default']['password'] = '123';
    $db['default']['database'] = 'seda';
    $db['default']['dbdriver'] = 'sqlsrv';
    $db['default']['dbprefix'] = 'sd_';
    $db['default']['pconnect'] = TRUE;
    $db['default']['db_debug'] = TRUE;
    $db['default']['cache_on'] = FALSE;
    $db['default']['cachedir'] = '';
    $db['default']['char_set'] = 'utf8';
    $db['default']['dbcollat'] = 'utf8_general_ci';
    $db['default']['swap_pre'] = '';
    $db['default']['autoinit'] = TRUE;
    $db['default']['stricton'] = FALSE;

    اما یک مشکلی که دارم اینه که میخوام به صورت pdo وصل بشم. چی کار باید بکنم؟ لطفا کمکم کنید.



  17. #17

    نقل قول: خواندان از SQL Server

    سلام بالاخره درست شدش من تونستم با آپدیت codeigniter به ورژن 3.1 مشکل رو کاملا حل کنم البته باید درایورهای مربوط به sqlsrv رو هم اضافه کنید به xampp و اینکه با pdo هم الان میتونم کار کنم

    این هم از تنظیمات دیتابیس میذارم براتون
    $active_group = 'default';
    $query_builder = TRUE;


    $db['default'] = array(
    'dsn' => 'sqlsrv:host=localhost;dbname=seda;',
    'hostname' => 'localhost',
    'username' => 'sa',
    'password' => '123',
    'database' => 'seda',
    'dbdriver' => 'sqlsrv',
    'dbprefix' => 'sd_',
    'pconnect' => FALSE,
    'db_debug' => (ENVIRONMENT !== 'production'),
    'cache_on' => FALSE,
    'cachedir' => '',
    'char_set' => 'utf8',
    'dbcollat' => 'utf8_general_ci',
    'swap_pre' => '',
    'encrypt' => FALSE,
    'compress' => FALSE,
    'stricton' => FALSE,
    'failover' => array(),
    'save_queries' => TRUE
    );

    در ضمن برای اتصال به sql server از طریق php از این لینک استفاده کنید

    http://www.manjustudio.com/2013/01/0...-mssql-sqlsrv/

    البته من خیلی تحقیق کرده بودم اما موفق نشده بودم، از لطف همه دوستان تشکر میکنم و اینکه این رو برای این نوشتم که در آینده دیگران کارشون راحت تر باشه

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 18
    آخرین پست: یک شنبه 05 شهریور 1385, 10:40 صبح
  2. تبدیل یه Query از SQL Server به یک Table معمولی و برعکس
    نوشته شده توسط سار در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 26 اردیبهشت 1383, 05:50 صبح
  3. نحوه استفاده از Sql Server
    نوشته شده توسط rezaTavak در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 25 فروردین 1383, 19:23 عصر
  4. استفاده از sql server در win98
    نوشته شده توسط در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 اسفند 1382, 23:25 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 30 دی 1382, 09:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •