نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در لود اسکریپت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار komeil64
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    618

    مشکل در لود اسکریپت

    در اسکریپت زیر وقتی این دستورات را اجزا می کنم مشکلی نیست
      $(document).ready(function () {           

    function testAjax(handleData) {
    $.ajax({
    type: "GET",
    url: handleData,
    success: function () { alert("ok"); },
    dataType: "script",
    cache: true
    });
    }
    testAjax("java.js");
    var UA = navigator.userAgent;
    var dd;
    var temp;
    var browserVersion = UA.match(/(opera|chrome|safari|firefox|msie)\/?\s*(\.?\d+(\.\d+)*)/i);
    if (browserVersion && (temp = UA.match(/version\/([\.\d]+)/i)) != null)
    browserVersion[2] = temp[1];
    browserVersion = browserVersion[1];
    $.getJSON('http://ip-api.com/json/?callback=?', function (data) {
    var ipClient = data.query;
    var Country = data.countryCode;

    $.post('http://localhost:3187/Check.aspx',
    {
    siteID: 22,
    ip: ipClient,
    country: Country,
    browser: browserVersion,
    os: UA
    },
    function (data) {
    alert( data);

    var text = data;


    var obj = JSON.parse(text);
    for (var i = 0; i < obj.tbl_Files.length; i++) {

    }
    });
    });


    });



    اما وقتی testAjax("java.js"); را داخل for قرار می دم(هموجایی که ستاره هست) و در زیر اومده فانکشن testajax کار نمی کنه جالبه آلرت success رو هم میده ولی کار نمی کنه!!!

      $(document).ready(function () {           

    function testAjax(handleData) {
    $.ajax({
    type: "GET",
    url: handleData,
    success: function () { alert("ok"); },
    dataType: "script",
    cache: true
    });
    }

    var UA = navigator.userAgent;
    var dd;
    var temp;
    var browserVersion = UA.match(/(opera|chrome|safari|firefox|msie)\/?\s*(\.?\d+(\.\d+)*)/i);
    if (browserVersion && (temp = UA.match(/version\/([\.\d]+)/i)) != null)
    browserVersion[2] = temp[1];
    browserVersion = browserVersion[1];
    $.getJSON('http://ip-api.com/json/?callback=?', function (data) {
    var ipClient = data.query;
    var Country = data.countryCode;

    $.post('http://localhost:3187/Check.aspx',
    {
    siteID: 22,
    ip: ipClient,
    country: Country,
    browser: browserVersion,
    os: UA
    },
    function (data) {
    alert( data);

    var text = data;


    var obj = JSON.parse(text);
    for (var i = 0; i < obj.tbl_Files.length; i++) {
    ***************************
    testAjax("java.js");
    }
    });
    });


    });

    ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل در لود اسکریپت

    من نمیدونم این فایل java.js توش چیه ولی شاید چون داری چند بار فراخانیش میکنی باعث میشه اون کتابخونه یا فایل دچار مشکل بشه !
    مثلا اگه خوده جی کوئری رو 2 بار توی صفحه ضمیمه کنی کلی مشکل میتونه بوجود بیاره
    شما کاری کن که حلقه 1 بار اجرا بشه ببین بازم به مشکل برمیخوری یا نه

    در ضمن کدی که بعد از testAjax اجرا میشه و شما با استناد به اون میگید درست اجرا نمیشه رو معلوم نیست کجا گزاشتید و چیه ممکنه جریان sync , async مشکل بوجود آورده باشه

    همچنین اگه میخای با ایجکس و جی کوئری کار بکنی اول فایرباگ نصب کن و دیباگ کردن ایجکس رو باهاش یاد بگیر که برای هر مشکل کلی معطل نشی

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 20 مرداد 1393, 20:14 عصر
  2. مشکل در لود اسکریپت های telerik
    نوشته شده توسط Mag-Mag در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 22 آبان 1391, 18:24 عصر
  3. مشکل در لود شودن عکس در سا یت
    نوشته شده توسط ramin_rp در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 18 شهریور 1385, 21:32 عصر
  4. مشکل در لود تصاویر
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 07 اردیبهشت 1384, 13:06 عصر
  5. مشکل در لود کردن ریسورس فایل
    نوشته شده توسط SSP_Software_team در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 13 فروردین 1383, 16:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •